بیخیال سرور شدن شو.اوا باید پهنای باند مناسب و سرعت آپ لود و دانلود بالایی داشته باشی وگر نه همه می شدن سرور بشون وصل میشدیم.
یا به عبارتی تاس گر نیک نشیند همه کس نراد است!
Printable View
بیخیال سرور شدن شو.اوا باید پهنای باند مناسب و سرعت آپ لود و دانلود بالایی داشته باشی وگر نه همه می شدن سرور بشون وصل میشدیم.
یا به عبارتی تاس گر نیک نشیند همه کس نراد است!
کسی نبود به من کمک کنه؟نقل قول:
ویندوز مشکل داره عوض کن
با سلام خدمت تمام دوستان.با توجه به این که ما تصمیم گرفتیم سرور رو با IP Static و پهنای باند بیشتر و در زمان های طولانی تر راه بندازیم.نیازمند ساپورت مالی شما دوستان هستیم در صورتی که دوستان کم لطفی کنن و به ما کمک نکنن سرور ما به صورت خصوصی راه اندازی میشه.در صورتی که مایل هستید به ما کمک کنید به من پیام خصوصی بدید.
siavash hala che kar mikoni:31:
niazmand yari sabzetan hasty:8:
baba biain na
خب یه مبلغی بگو چراغ اول رو یکی روشن میکنه پهلوون!
آخه تو وقتی نوبی چرا به من میگی چیتر؟نقل قول:
من یه عمره دارم شوتر بازی میکنم.وقتی تو هنوز نمیفهمی که قسمت بالایی بدن جون بیشتری کم میکنه دیگه ازت چه انتظاری میشه داشت؟میخوابی رو زمین تیر میزنی توی پای من منم میپرم تو هوا میزنم تو قسمت بالایی بدنت.انتظار داری بکشی؟
وقتی نمیفهمی با کمپ کردن 1 جا تو بازی kill ت زیاد نمیشه چه انتظاری میشه داشت؟
من همیشه تو نقشه در حال دویدنم که ببینم و بکشم.به خاطر همین هم هست که death هام هم همیشه زیاده.چون مثل امثال تو کمپ نمیکنم 1 جا
دیگه حداقل توی کال 4 به کسایی که ارزشش رو دارن بازیم رو ثابت کردم
واقعا براتون متاسفم که تا میبینین 1 نفر بازیش از شما بهتره بهش میگین چیتر
همین djmd توی کال 4 منو نابود میکنه حالا من بیام بهش بگم چیتر؟
نه عزیزان.1 کم جنبه داشته باشین.آدم از کسی که از خودش ضعیف تر چیز یاد نمیگره.با بازی کردن با 2 تا از خودش قوی تر حرفه ای میشه ولی متاسفانه مشکل ما اینه که فکر میکنیم خودمون خداییم و هرکس خوب بازی میکنه چیت زده.
به هر حال. میخوای به خیال خام خودت خوش باش و فکر کن من چیترم یا یه کم رشد کن و ببین کسی که میکشتت چجوری بازی میکنه تا خودت هم مثل اون بشی.
در ضمن.تا اونجایی که یادمه تو همیشه آخر بودی توی بازی.پس بدون فقط من نمیکشمت.مشکل از خودته که بلد نیستی تیر بزنی ;)
خوش باشین.
خوب حالا اینکه بتونیم سرور بشیم خوب بالاخره از یه جایی باید شروع بشه دیگه اولی از 4 الی5 نفر و به بالا در ضمننقل قول:
تا زمانی که آدم تست نکنه و نیازمندیها رو ندونه که نمی تونه کاری بکنه
ey baba chera dava mikoni:18:
majid yeki az bazikonan besyar khobemoon hast va man ke on rooai goftam cheat zadi shokhy kardam:10:
اقا هر کی خوسات از پاین ترین مبلغ یعنی 6 هزار تومان بریزه حساب من برای دریافت شماره حساب لطف کنید درخواست بدید در ضمن بعضی میپرسن چقدر پول اینترنت رو میدم باید بگم مبل 150 هزار تومان برای هز ماه من میدم که به زودی میشه 260 هزار تومان برای هر ماه.پس شما کمک کنید