ای بابا!!!!!!!!!
مثل اینکه اینجا میاید کلاس بزارید که به دانشگاه آزاد میرید! نه! هیشکی نمیدونه نتیجه کارادانی ناپیوسته رو کی میدن؟
Printable View
ای بابا!!!!!!!!!
مثل اینکه اینجا میاید کلاس بزارید که به دانشگاه آزاد میرید! نه! هیشکی نمیدونه نتیجه کارادانی ناپیوسته رو کی میدن؟
!!
من هیچ خبری فعلا پیدا نکردم برای اعلام نتایج کاردانی ناپیوسته
در ضمن اگه منظورتون من و چند نفری هست که پست میدیم باید بگم ما هیچ کدوم دانشجوی ازاد نیستیم!! کلاس گذاشتن هم نداره...
میگم این گواهی اصل اتمام پیش رو چرا همین الان نیمدن؟
گفت 1 سال دیگر بیا ! برای اصل!
برای همه این طوریه؟
!!!!!!!! یه سال دیگه چه خبره مگه اصل و فرع داره
خب اصلشو بی خیال یه چیزی بگی فعلا ببر دانشگاه گیر نمیدن بابا
:/
دوستان يه نگاه به كارنامه ي من بندازين. به نظر شما چرا تراز من پايينه ؟؟ يه تست طرح كردم جواب بدين :
1-درصدام در حد تراز بالاتر نبودن
2-معدلم تاثير منفي داشته ( معدلم 12 بود )
3-تاثير بومي گزيني بوده.
4- هر سه مورد.
کد:http://imagefruity.com/images/kxt8fyjha7nrpmy99bc7.jpg
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تراز معماری سواد کوه چنده؟
سلام به همه
یه پرسش یکی از دوستای من می خواد انصراف بده از رشته ای که داره میخونه بره یه رشته ی دیگه یه دانشگاه دیگه زنگ زده به کارشناس رشتش ببینه چیکار باید بکنه طرف گفته باید با پدرت بیای یا بری زن بگیری!!!
بعد زنگ زد به اون دانشگاه طرف گفته نه با پدر چیکار داریم مگه مهد کودکه حالا یکی بیاد بگه مهد کودکه یا نیست خیلی فوریه
تمام مدارس همین جوریه . واسه هر نفر 2 تا گواهی صادر میشه .یکی گواهی دیپلم ، یکی هم گواهی پیش دانشگاهی . گواهی پیش دانشگاهی که کلا همینه ( اصلی یا غیر اصلی نداره ) ولی گواهی اصلی دیپلمت فکر نکنم حلا حالا ها بیاد ( شاید از یک سال هم بیشتر بشه ) باید وایسن تا آموزش و پرورش صادر کنه .نقل قول:
در ضمن همین 2 تا برای ثبت نام تو دانشگاه کافیه .
ای بابا !
یعنی الان من برم مدرسه گواهی دیپلم بخوام باید یه سال صبر کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فک نکنم اینطوری باشه خیلی از دوستای من که رفتن ثبت نام کردن چند هفته قبلش رفتن از مدرسه گرفتن
خودت داری میگی (( گواهی )) دیپلم ، این گواهی رو هر وقت که بری واست صادر می کنن و ازت یه تعهد می گیرن که واست این گواهی رو صادر کردن . ولی اصل دیپلم یه برگه ی گلاسه است که رنگی هم هست و معدل کتبی و معدل کل 3 سال توش درج شده و مهر آموزش و پرورش هم روش خورده و خیلی طول میکشه تا صادر شه . معمولا یه سال ، شاید هم بیشتر ...:31:نقل قول: