خوب عزيز اين چند ساعتو نيا اينجا كه بت استرس وارد نشه!!!:46:نقل قول:
دوستان من همين الان با عمو پور عباس حرف ميزدم ، خيلي شيطونه !!! مطمئن باشين امشب يعني آخرهاي شب نتايج مياد .... شك نكنيد....:10:
Printable View
خوب عزيز اين چند ساعتو نيا اينجا كه بت استرس وارد نشه!!!:46:نقل قول:
دوستان من همين الان با عمو پور عباس حرف ميزدم ، خيلي شيطونه !!! مطمئن باشين امشب يعني آخرهاي شب نتايج مياد .... شك نكنيد....:10:
منم با عمو خدايي حرف زدم... اون هم خيلي خيلي شيطونه! امشب ميادنقل قول:
امشب یعنی کی؟ممکنه قبل 12 بیاد؟آخه من بیچاره باید برم مهمونی.می ترسم نتایج بیاد جا بمونم.
من هم امشب قراره برم عروسی بعد از کلی شادی میام نتیجمو میبینم سکته می زنم:دینقل قول:
امشب یعنی کی؟ممکنه قبل 12 بیاد؟آخه من بیچاره باید برم مهمونی.می ترسم نتایج بیاد جا بمونم.
فقط غير ممكن غيرممكنه!!! به به .... چي گفتم؟!!!!نقل قول:
احتمالا بعد 12 .... حالا اين بعد 12 ميتونه تا شنبه طول بكشه!!:31:
بابا برو مهموني حالشو ببر .... من از خدام بود امشب يه جا دعوت بوديم....
مگه اتوبوسه جا بموني .... نترس هست .... بياد ميمونه ... نگهش ميداريم تا بياي!!:31:
تا حالا اینقدر سر کار نبودم... مطمئن باشید اینا از 5و6 روز قبل تمام رتبه ها رو در آوردن ولی نمیدونم چرا همیشه دیر میگن...
سجاد یه بار roham گفت به روش سجاد فولادی کل پی سی رو شیرینی میدم، مگه تو چه جوری دادی؟
ببین اینا پیش بینی نمیکنن کی تموم میشه به خاطر همین چند روز دیرتر میگن که یهو بد نشه..چون میشه عقب رو اوور جلو اما نمیشه جلو رو برد عقب !! اگه فهمیدی چی گفتم منم فهمیدم چی گفتم.نقل قول:
سازمان سنجش حداکثر تا یک هفته بعد از آزمون همه ی رتبه ها رو بدست آورده.
یعنی سیستمشون بدتر از قلمچی و گزینه ی 2 و ... هست؟
اگه اینطوره پس خاک ....
الان خبر به دستم رسید،نتیجهها ساعت 1 شب امشب به سایت سنجش میره،اگر مشکل سرور پیش اومد میره یک شب جمعه یعنی شنبه.
ولی امشب 100%.
من به آمبولانس خبر دادم ساعت 1:15 درب خونم باشه :دی