خوب عکس نشون میده که هارد 1 ترابایت رو حالت داینامیک رفته شما باید از همین دیسک مینیجمنت کانورت کنید به basic با اینکار ممکنه به بعضی از اطلاعات هم آسیب برسه ولی چاره ای نیست بعدش باید ریکاوری کنیدنقل قول:
Printable View
خوب عکس نشون میده که هارد 1 ترابایت رو حالت داینامیک رفته شما باید از همین دیسک مینیجمنت کانورت کنید به basic با اینکار ممکنه به بعضی از اطلاعات هم آسیب برسه ولی چاره ای نیست بعدش باید ریکاوری کنیدنقل قول:
مشكل هارد من اين بود كه ظرفيت صفر نشون مي داد، طبق راهنمايي هاي شما پيش رفتم ، اما در آخر بجاي اون متن كامل اينو بهم داد:
کد:
Max Wr Retries = 00, Max Rd Retries = 00, Max ECC T-Level = 00, Max Certify Rewr
ite Retries = 0000
User Partition Format Successful - Elapsed Time 0 mins 00 secs
الانم ظرفيت صفر نشون مي ده
ممنون ميشم كمكم كنيد
سلام،
ویندوزم پریده بود فکر کردم مشکل دوباره از هارده،
اومدم با همین روش درستش کنم جواب نداد،(بعدا فهمیدم مشکل از کرک بوده)
حالا چه کار کنم؟:n03:
سلام
مفتخریم به اطلاع شما برسانیم که مدار رفع مشکل شناسایی و ظرفیت صفر در بایوس هاردهای سیگیت و مکستور،
از این تاریخ به بعد علاوه بر مدل RS232 To TTL به صورت مدل USB To TTL هم برای سفارش موجود هست.
ضمناً فایل آموزشی نسخه جدید که شامل تغییرات مدل USB To TTL و ... میباشد هم میتونید از لینک های زیر دانلود کنید.
(بزودی از پست اول همین تاپیک هم امکان دانلود مهیا میشه).
لینک فایل:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا
عزیزانی که مایل به خرید هستند، برای اطلاع از شرایط کامل، قیمت و شماره حساب، فقط از طریق همین ایمیل اعلام نمایند.
سلام دوستان 2 سوال داشتم اول من مدا رr232 to ttr دارم چه طور به usb تبدیلش کنم
سوال دومه اینه با این دستگاه میشه هارد های مدل 7200.12 درست کرد .با 2 تا هارد که تست کردم درست نشدن
با خرید مبدل RS232 TO USB یا خرید USB TO TTL به جای تبدیل فعلی خود .نقل قول:
اگر سیستم شما پورت com یا RS232 دارد یا اگر این پورت در قسمت پشتی کیس حذف شده کابل رابط یرای این کار موجود دارم (برای مادر بوردهای جدید که این پورت از پشت کیس حذف شده ) و نیازی به خرید تبدیل RS232 To USB ندارید.
در مورد سوال دوم خیر, با این مدار و روش نمیتوان این سری از هارد دیسک ها را درست کرد.
کاربر
مشکل هارد شما چیه؟
نقل قول:
یعنی اینکه یه هارد سالم رو با این روش داغون کردم!! راهی هست؟؟؟؟؟؟
یعنی الان هارد شما دیتکت نمیشه نه در Bios نه در ویندوز , و هنگام نصب در ویندوز هیچ پیغامی نمیدهد و فقط موتور هارد دیسک میچرخه , درسته.
اگه در HyperTerminal دستورات وارد شده Error یا پیغام خطا میدهد( اگه فرمور هارد آپدیت شده باشه به احتمال زیاد این روش جوابگو نیست ) باید به مراکز دارای PC3000 مراجعه نمایید.
سلام
این هاردم نیاز داره ؟
فریمورشم گرفتم