دوستان سلام به شما
من جدید 5010 پرفتم سون روش نصب کردم ولی دکمه ترکیبی fn کار نمیکنند چطور میتونم درستش کنم؟
راستی وقتی میخواستم ویندوز نصب کنم حدود 70 گیگ رو برای پارتیشن os گذاشته بود اونجا باید ویندوز رو نصب می کردم؟
دوستان سلام به شما
من جدید 5010 پرفتم سون روش نصب کردم ولی دکمه ترکیبی fn کار نمیکنند چطور میتونم درستش کنم؟
راستی وقتی میخواستم ویندوز نصب کنم حدود 70 گیگ رو برای پارتیشن os گذاشته بود اونجا باید ویندوز رو نصب می کردم؟
بهتره که شما کل هردو فرمت کنیدو از نو درایو بسازیدنقل قول:
برای دکمه های FN هم باید نرم افزار Quick Set رو از سایت دل دانلود کنید:10:
ممنون از دوست عزیزم
یکی دیگر از دوستان این سوال رو داشتن که وقتی لپ تاپ روشن میشه بوق رم به صدا در میاد مث pcهای معمولی مال همه اینجوریه؟
سلام ممنون بایت توضیحاتتون
i7 , i5 چقدر با هم تفاوت دارن
با سلام می خواستم بدونم لب تاب زیر برای خریداری خوبه؟ مدل 5030 dell inspiron Intel Celeron 900 (2.20Ghz, 800MHz, 1MB)
15.6" High Definition Wide Screen (1366x768)
Integrated Web Camera
2048MB (1X2048) 1333MHZ DDR3 Memory
250GB SERIAL ATA (5400RPM) Hard Drive
8x DVD+/-RW Drive
Intel GMA 4500MHD
Primary 6-CELL 48W/HR LI-ION
Atheros 802.11N WIFI Module R
Dell 365 Bluetooth Card
Microsoft Windows 7 Home Premium (64BIT)
بستگی به کار و فعالیتتون داره رفیق و البته بودجتون!نقل قول:
:10:نقل قول:
نه دوست عزیز این صدا بیانگر مشکل توی رم هاست. اگر تخصص دارید لپتاپو باز کنید و رم هارو خارج کنید و دوباره بزنید به احتمال زیاد حل میشهنقل قول:
اگه نشد باید رم ها رو عوض کنید
اگر هم گارانتی داره که بفرستید حتما" برطرف میشه:40:
سلام به همه اساتید عزیز
بنده چند وقتیست که دنبال یک برند و یک مدل بسیار عالی لپ تاپ می گردم که هم از نظر قطعات بالاترین باشه (چون بیشتر با رندرهای سنگین کارهای گرافیکی سروکار دارم و برنامه نویسی هم میکنم) هم از نظر وزن و زیبایی قابل تحمل باشه.(قیمت نهایتا 18000)
راستیتش من تازه با سایت بسیار عالی شما آشنا شدم ولی یه مشکلی که هست بنده قبلا فقط روی برند سونی فکر میکردم و حالا برندهای ایسوز و دل نیز برام جالب اومدن و حالا از شما دوستان تقاضا دارم که بدور از تعصب نصبت به دل بنده رو راهنمایی کنید و بهترین مدلی که میتونه این ویژگی هارو داشته باشه معرفی کنید.
ممنون
کسی در مورد dell xps اطلاعایی داری از نظر کمی و کیفی ؟ایا لب تاپ خوبی هست کسی هست که خریده باشه و راضی باشه
کلا xps ها مدل های سخت جون تر و کار کن تری هستند و البته کمی هم گرون!نقل قول:
مدل خاصی از xps مد نظرتونه؟