خب كاستم ويندوز ايكس پي رو پاك ميكنه.
Printable View
خب كاستم ويندوز ايكس پي رو پاك ميكنه.
دوست من به جرات بهتون اطمینان میدم که این ویندوز بازی هارو بهتر از ویندوزهای قبلی اجرا میکنه!نقل قول:
این چیزیه که من به شخصه تستش کردم.
آقا پاک نمیکنه.اون عکس رو قبلا یکی از بچه ها برای ویستا میخواست.من برای فهم مطلب گذاشتم.نقل قول:
Custom نصب کنید.
آها ......نقل قول:
من معمولا میخوام یه نرم افزار یا بازی بخرم میام به فروشگاه پی سی یه سری میزنم . اومدم دیدم خود پی سی هم زده نسخه نهایی گفتم حتما نهاییه دیگه ... خب کار از محکم کاری عیب نمیکنه حوصله دردسرو ندارم .ممنون از راهنماییتون . بعد یه سوال نصب این ویندوز خیلی با اکس پی فرق داره ؟ سخت تره یا آسون تر ؟ فارسی رو ساپورت میکنه دیگه ؟ مثلا راحت Alt+Shift رو بزنی و فارسی بشه دیگه ؟ اینترنت وصل شدنش مثل اکس پی راحته ؟ آخه شنیده بودم تو ویستا خیلی کار داره .
بازم ممنون :11:
خب پس خیالمون تقریبا از لحاظ بازی راحت شد . :8:نقل قول:
دوست من به جرات بهتون اطمینان میدم که این ویندوز بازی هارو بهتر از ویندوزهای قبلی اجرا میکنه!
این چیزیه که من به شخصه تستش کردم.
راهی هستش که همه فولدر ها رو اتوماتیک بصورت لیست نشون بده؟
سلام
من یه مشکل دارم که فک کنم خاص ویندوز هفت نباشه و یادمه که تو اکس پی هم یه همچین مشکلی داشتم:41:.همیشه هم این مشکل به وجود نمیاد فقط گاهی اوقاته!!!:41:
حالا مشکلم چیه: من با کلیک راست کردن روی هر فایل و فولدری فایلهام کپی میشن و میتونم اونارو پاست کنم هر جا که بخوام.
این خیلی دردسر ایجاد میکنه فکرشو بکنی کلی واستادم کلی فایل مارک کردم حالا میخوام برم بریزم تو یه نیو فولدر به محظه اینکه کلیک راست کردم تا یه نیو فولدر درست کنم همین نیو فولدره کپی میشه!!!!!و حال دوباره باید مارک کردن وجدا کردن رو شروع کنم.:31::31::31::31::31:
لطفآ راهنماییم کنید.چون واقعآ دیونم کرده!!! یعنی از چی میتونه باشه؟!!!:46:
ممنون:11:
سلام. ببخشيد من هي ميام سرتونو درد ميارم.نقل قول:
رفتم كاستم نصب كنم بعد از يه مدت اينو ميگه. يادم مياد بار اول دليل پاك كردن پارتيشنام هم همين بود:
windows cannot install requier files. the files may be corrupted or missing. make sure all files requierd for installition are available. restart the installition.
error code:0x80070570
من چيكار كنم؟ سي دي مشكل داره. برم به آقا ميثم بگم يا آقا سينا؟(آخه از همينجا خريدم)
سلام.نقل قول:
شما ویندوز رو از روی DVD نصب میکنید یا از روی هارد یا برنامه های Virtual Drive ؟
بله این کار رو هم کردم..ولی جواب نداده..نقل قول:
دي وي دي. چطور؟نقل قول: