هست چرا نباشه؟نقل قول:
از 500 تومن شروع میشه تا 30 40 هزار تومن!
Printable View
هست چرا نباشه؟نقل قول:
از 500 تومن شروع میشه تا 30 40 هزار تومن!
new
کد:http://hpapplication.com/2010/06/nokia-n97-firmware-update-30-0-016/
سلام
دوستان چند تا سوال داشتم شرمنده اگر تكراريه
1- چرا وقتي اين گوشي در حال استندباي هست (يك گوشه افتاده !!) مدام چراغ منوش چشمك ميزنه ؟؟
2- وقتي آهنگ يا كليپي رو از بلوتوث مي گيرم بدون اينكه از من بپرسه كجا بريزم ، سيو ميكنه تو مديا لايبراري (!) هرچقدر هم در فايل منيجر دنبالشون ميگردم نيست كه نيست.
با تشكر
سلام علیکمنقل قول:
خواهش میشه
1 - این یه قابلیت به اسمه Breathing که وقتی گوشی تویه حالت استند بایه هر چند ثانیه یه بار مثل تنفس یک انسان چراغ روشن و خاموش میشه.......وقتی که این چراغ دو بار پشت سر هم خاموش و روشن بشه نشونه اینه که شما یک پیام جدید یا یه میس کال داری
2 - خب دیگه همینجوریه!........مثل گوشیهای سونی اریکسون نیست که بپرسه کجا ذخیره کنه............هر جایی که بهتره رو خوده گوشی تشخیص میده و ذخیره میکنه!
شما خودت میگی سیو میکنه تو مدیا لایبراری بعد میگی با فایل منیجر پیداشون نمیکنم؟:20:
خوش باشی :40:
فعلا ورژن 22 برای چین اومده....
تغییرات:
کد:-Corrections to TOP ~15 issues reported in the field.
OTC cases fixed:
-Wrong Cherry number used in Russia and Spain
-“System error” displayed occasionally at first start-up. Reported e.g. by Vodafone.
Genius cases fixed:
-Contacts performance improvement:
-Voice dialing not working when there are 2000+ entries stored in Contacts.
-Phone prompts “Memory full” when searching for names
Localisation language variant specific:
-Message editor crashes and writing fails if predictive text input is On. (Arabic UI, v15 language variant)
-Scrolling to left and right works the wrong way around in Photos - Captured when using Arabic UI
-QWERTY keypad input does not work correctly with Calculator. (Chinese language variants: v19, v25, v26)
-“Slide to Answer” localization error (Hebrew)
-Localisation error in Bluetooth Audio – “Set as (un)authorized” (Czech)
Misc:
-“Security module error” shown in display occasaionally at start-up
-Occasionally device hangs and restarts soon after start-up.
-Device keylock opens (although it shouldn’t) when dialing a number using a carkit. (CK-300, CK-600, also some non-Nokia, factory installed car kits)
Others:
-Default Nokia tune is played as ringing tone for incoming calls instead of the one user has defined in Profile settings. Also sometimes device ahs stopped alerting for incoming calls. Both issues are now fixed.
ورژن 22 برای تمام مناطق اومد.
فعلا فقط از طریق خود گوشی قابل آپدیته.
من امروز با گوشی آپدیت کردم به ورژن 22.........تغییر زیادی نداشته جز رفع تعدادی از باگ ها و مشکلات..........این آپدیت یه پتچ غیر ضروریه و فقط یه بهانست که N8 بیاد تا با اومدنش N97 هم به ورژن 30 ارتقا پیدا کنه............چون توی ورژن 30 از یکسری از خصوصیات N8 قراره استفاده بشه.........مثل افزایش ویجت ها به 10 تا و...
کاملا موافقم!نقل قول:
به همین دلیل من آپدیت نمیکنم تا زمانی که نرژن -- شده بیاد!
اون چند ساعتی هم که فریمور اومده و دوباره حذف شده فکر نکنم بدلیل باگ فریمور بوده باشه، احتمالا اشتباهی روی سرور قرار گرفته و قرار نبوده به این زودی بیاد ...
نقل قول:خوب پس چرا اعلام نکرده که ورژن 30 رو میده بیرون من اپ کردم جز رفع باگ هیچ چیز اپدیت نشده!!!!نقل قول:
پس اپدیت v30 حداقل 5 ماه دیگه میاد تا اون موقع 5800 صد بار اپدیت میشه حالا ما که مثلا غول نوکیا رو داریم هیچ به هیچ
فکر نکنم 5 ماخ طول بکشه، حدود 45 50 روز دیگه N8 میاد!نقل قول: