سلام . من خیلی به برنامه a pdf page crop نیاز دارم. واسه ebook reader میخوام. ورژن 3.8.0 رو دانلود کردم. کرک شده و کامل نیست. لطفا سریال نامبرشو اگه دارید بزارید. ممنون
Printable View
سلام . من خیلی به برنامه a pdf page crop نیاز دارم. واسه ebook reader میخوام. ورژن 3.8.0 رو دانلود کردم. کرک شده و کامل نیست. لطفا سریال نامبرشو اگه دارید بزارید. ممنون
برنامه های مختلفی واسه این کار هست. کرک اون رو من ندارم اصلا اون رو کلا ندارم ولی برنامه ی Foxit Phantom رو همین الان چک کردم. منوی Organize گزینه ی Crop Pages رو میشه برای این کار استفاده کرد.نقل قول:
حجمش فاکسیت 22 مگ بیده و برنامه های دیگه هم این کارو به راحتی فکر میکنم انجام بدهند چور کار خاصی نیست.:46::20:
سلام دوستان
من برنامه تبدیل فایل پاورپوینت به پی دی اف رو میخوام . از داخل خود پاورپوینت که تبدیل می کنم کیفیت عکس ها میاد پایین . حالا برنامه ای هست که کیفیت رو تغییر نده ؟
راه حل ساده
شما nitro pdf نصب کن و درایر پرینتر مجازی برات اتوماتیک نصب میشه
حالا از محیط پاورپینت پرینت رو بزن و پرینتر رو Nitro PDF انتخاب کن تا خروجی رو بصورت PDF برات بده بیرون
فراموش نشه پاورپوینت 2010 یه سیو به صورت PDF هم داره که عالیه و کیفیت خوبی هم داره.:11::11::11:
سلام
دوست عزیز
من به فول برنامهGIRDAC PDF CONVERTER با کرک یا سریال نیاز دارم
بسیار ممنونم
دوست عزیز شما میخواین فایل PDF ـــتون رو به چه چیزی کانورت کنین ؟نقل قول:
به این سایت سر بزنید :
www.Girdac.com
سلام
من یه PDF Converter می خوام که با فونت فارسی مشکلی نداشته باشه!
ممنون
درخواست نرم افزار مدیریت بر فایلهای ورد و پی دی اف
با سلام. یه نرم افزار می خوام که یه لیست از فایلهای ورد و پی دب اف ای که روی هارد دارم بم بده با حالت جستجو و با کلیک کردن بر روی اسم فایل اون فایل را اجرا کنه. خیلی احتیاج دارم . لطفآ کمک کنید. با تشکر.
دانلود نرم افزار Pdf Grabber v 6.0.0.2 از سرور دانلود ها :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Direct Link :
پسوورد و منبع :کد:http://dl.----------.com/Hosein/January%202010/27/PDFG%206.0.0.2%20(www.----------.com).zip
کد:www.----------.com