نه زیاد نیست خیلی تنبلند !نقل قول:
نه رفیق pcm نیست...یکی از راهای فهمیدن اینکه pcm هست یا نه اگه تلفن پیغام گیر داشته باشه pcm باشه کار نمیکنه ! :46:
Printable View
نه زیاد نیست خیلی تنبلند !نقل قول:
نه رفیق pcm نیست...یکی از راهای فهمیدن اینکه pcm هست یا نه اگه تلفن پیغام گیر داشته باشه pcm باشه کار نمیکنه ! :46:
دوستان کسی هست از شاتل سرویس داشته باشه و مودمش linksys باشه؟مشکلی داشتین با این مودم ؟چون شرکت گفت با این مودم مشکل داره خیلی حساسه به نویز و... و بهتره zyxel بخری.گفتم شاید فقط میخان مودمهای خودشونو بفروشن!!این قضیه درسته یا نه؟راهنمایی کنید لطفا
نه اتفاقا چند مدت پیش ارانیک خودش linksys می فروخت به کاربرانش! حالا که زاکسل میفروشه میگه اینجوری.دی:نقل قول:
نقل قول:
سلام یکی تاثیر مودم؟
و دیگر اینکه
سیم تلفن از در خانه ی ما اوده داخل کل سیم های خونمون هم رو کار هستند 100 تا شعبه هم ازش گرفتیم بردیم همه جای خونه حالا یکی از شعبع هاش تو اتاق منه بعد اسپیلیتر رو کجا باید نصب کنم ؟
مودم چقدر تاثیر داره ؟نقل قول:
سیم های تلفن خونه ی ما کلا رو کار هستند بعد شعبه های زیادی ازش گرفتیم یکی از این شعبع ها اتاق من است حالا این اسپیلیتر رو کجا باید نصب کنم؟
اصلا این اسپیلیتر چقدره چه ورودی و خروجی هایی داره؟
سلامنقل قول:
مودم ها همش بر اساس یک استاندارد هستند پس تفاوتی نداره....
ولی بهتره مودمی بگیری که شکرکت توصیه میکنه چون اگه بعدا دچار مشکلی بشی گیر ندن به مودمت .....
به طور کلی اسپلیتر یک ورودی و دو خروجی داره که روی آن نوشته شده است
Line: این قسمت را از پریز تلفن یک عدد سیم تلفن وصل کنید.(همون پریز اتاق شما)
Phone: از این خروجی یک سیم به دستگاه تلفنتون وصل کنید.
ADSL: که البته روی برخی از اسپلیتر ها عبارت Modem رو نوشته. همونطور که از اسمش معلومه باید به مودم وصل بشه(یک سیم تلفن بردارید و اونو به این قسمت وصل کنید)
دوستان سلام
من در محدوده مرکز سلمان ساکن هستم به نظر شما از کجا سرویس بگیرم و اگه خودم بخوام مودم بخرم ونصب کنم چه مودمی بخرم وچطوری نصبش کنم ؟
ضمنا اگه لطف کنید و تعرفهاش رو هم بگید ممنون می شم:11:
سلام دوست مننقل قول:
فکر میکنم سرویس ECO-128 شاتل برای شما مناسب باشه، توصیه میکنم مودم رو از خود شرکت بگیرید تا بعدا اگه مشکلی پیش اومد گردن مودم نندازن! برای نصب هم تا اونجایی که من یادمه چه بخواید و چه نخواید هزینه نصب از شما گرفته میشه (برای شاتل 15000 تومن که اگه از کارت تخفیف یکی از مشترکین استفاده کنی با احتساب 10000 تومن تخفیف باید 5000 تومن بپردازید، پس بهتره از شرکت بیان براتون نصب کنن.
ECO-128 یکماهه با 3 گیگ ترافیک در ماه 13900 و سه ماهه با 5 گیگ ترافیک در 3 ماه 29900.
ممنون از راهنمایی کاملی که دادید حالا چطوری می تونم از این شاتل سرویس بگیرم یعنی محل این شرکت کجاست ؟نقل قول:
سلام دوست من
فکر میکنم سرویس ECO-128 شاتل برای شما مناسب باشه، توصیه میکنم مودم رو از خود شرکت بگیرید تا بعدا اگه مشکلی پیش اومد گردن مودم نندازن! برای نصب هم تا اونجایی که من یادمه چه بخواید و چه نخواید هزینه نصب از شما گرفته میشه (برای شاتل 15000 تومن که اگه از کارت تخفیف یکی از مشترکین استفاده کنی با احتساب 10000 تومن تخفیف باید 5000 تومن بپردازید، پس بهتره از شرکت بیان براتون نصب کنن.
ECO-128 یکماهه با 3 گیگ ترافیک در ماه 13900 و سه ماهه با 5 گیگ ترافیک در 3 ماه 29900.
دوستان الآن شاتل سرویس دهیش چطوره قبلا بعضی ها میگفتن ایراد بهم زده؟
چون من میخوام شاتلECO-128 بگیرم
-دانلود رایگان داره یانه ؟
-سرعت دانلودش چند کیلوبایته؟