شما شاتل دارید؟ کدوم شهر؟ چون من با نداگستر تست کردم درست بود
Printable View
شما شاتل دارید؟ کدوم شهر؟ چون من با نداگستر تست کردم درست بود
شاتل تبریزنقل قول:
آهان پس فکر کنم علتش همین باشه. احتمالا تفاوت سرور شهرها با هم باعث این مسایل میشه.نقل قول:
رانژه اصلاً ربطي به شركت نداره. مربوط به مخابرات هست و تا اونجا كه من مي دونم هزينه اي هم نداره!نقل قول:
اون هزينه ي نصب كه ميگي اگه بلد باشي خودت نصب كني لازم نيست پرداخت كني. اينو مطمئنم.
معمولا تهران 25 میگیرن و شهرستانها 15.نقل قول:
بله مربوط به مخابراته. اما شما باید به شرکتی که ازش adsl میگیری این 5 تومن رو بدی نه به مخابرات!نقل قول:
در مورد هزینه نصب هم همونطوری که بقیه دوستان هم گفتن اکثر شرکتها میگیرین. شما از کدوم شرکت و کدوم شهر adsl گرفتی که نه هزینه رانژه دادی و نه هزینه نصب؟ بگو ما هم از همون جا بگیریم.:31:
من دو سال پيش گرفتم اون وقتا حاليم نبود سرم كلاه رفت! تهران! همين شاتل! شما فردا زنگ بزن بگو مي خوام سرويس جديد بگيرم خودم نصب بلد باشم بايد هزينه بدم؟ ببين چي ميگه.
بله کرج هستشنقل قول:
دوستان مشکل لینک ها برای من خود به خد بطرف شد امیدوارم دیگه برام همچین مشکلی پیش نیاد نمیدونم خودش درست شد الان که تست کردم
سلام به همه و تشکر ویژه از سیامک جان
دوستان کم کم دارم به کمک سیامک جان آشنا میشم با شرایط و چیزای دیگه ولی بازم سوال
از دوستان کسی هست eco512 داشته باشه یا کلن eco؟ می خوام بدونم سرعت دانلوداشون نوسان داره؟ با این محدودیت ترافیکا راحت به کاراشون میرسن؟
بعد این که از دوستان کسی اصفهانی هست یه کارت به ما بده لذتشو ببریم؟(دو نقطه دی)
ممنون