راستی بچه ها یه پرسش...
اگر موتور ماشین رو عوض کنیم، دولت دیگه نمی تونه گیر بده که فرسودس و باس اسقاط بشه، درسته؟
Printable View
راستی بچه ها یه پرسش...
اگر موتور ماشین رو عوض کنیم، دولت دیگه نمی تونه گیر بده که فرسودس و باس اسقاط بشه، درسته؟
مسله موترو نیست
ماجرای تعویض موترو خودش یه داستان دیگه داره که مکافاته
ولی اگه ماشینی بر چسب تسجیل نگیره یا اگر هم گرفت تو همون حالت استاندارد خودش باقی بمونه میشه بعدا بازسازی کرد و بعنوان کلاسیک براش سند و پلاک گرفت.
آخه من شنیدم هر ماشینی رو نمیشه موتورش رو عوش کرد!نقل قول:
آدم باید بره قبلی اجازه بگیره از راهنمایی رانندگی و وزارت کشور . چند جای دیگه!
نقل قول:
اونوقت دیگه بهش گیر نمی دن...؟ :41: اینو ازونجایی می گم که میخوام باهاش برم توی خیابون و حسابی بگردم و به همه کارهام برسم. تازه سفر برون شهری هم دارم. نمی خوام پلیس اذیتم کنه... :13:
خب شما یه ماشین خوب با بدنه و فنب تذ و تمیز داشته باشید براش پلاک بگیرید کسی باهاتون کاری نداره .
البته به نظر من ماشین آمریکایی واسه داخل شهر زیاد خوب نیست نه اینکه به درد نمبخوره فقط حیف این ماشنا هستش که الانم کمیاب هستن .
شما واسه این منظور میتونید یه بیویک یا نوا بگیرید .مدل بالا هم دارن بیویک تا 64 13هستش و نوا تا 1371 اینا دیگه واسه شما ترس اینکه پلاک نشن رو هم ندارن
ماشین خوب یکه درست و اصولی نگهداری بشه اوراقی نیشتش و فرسوده حساب نمیشه
دیگه اون دوره نیست که ملت چشم و گوش بسته ببره همه ماشینهای مدل پایینش رو حتی ماشینهای تمیزشون واسه خاطر یه پراید و روا اوراق کنن الان هر کی این ماشینا رو داره فهمیده چه گنجی داره و مراقبش هستش .البته هستن مردمی که هنوز هم چیزی بارشون نیست .
آره بیوک و نوا هم ماشین های توپی واسه شروع کردن هستن...
من اوایل از بیوک و مخصوصا نوا اصلا خوشم نمیومد.. ولی با وضعیت فعلی بهترین گزینه نوا و بیوک هستن... شکی هم توش نیس.. فقط چون تعداد نوا و بیوک زیاده زیاد مورد علاقه نیستن..
آره رامین.. جدیدا حتی به لاشه های ایمپالا های قدیمی که تو کوچه و خیابون هست هم دیگه رحم نمی کنن.... یه زمان آمریکایی بازا پول می زاشتن یه کامارو رو ارزون می خریدن تا اوراقش کنن و لوازمشون رو خودشون استفاده کنن.... ولی الان بر عکس شده... ملت حتی به جسد ماشین آمریکایی های لاشه ی خیابون هم به چشم بازسازی نگاه می کنن نه خورد کردن..
سلام.
مسئله اینجاست که در مورد همه این ابهامات هیچ اطلاع رسانی درست نمیشه..و البته دلیل هم داره اول اینکه خود دولت هم نمیدونه دقیقا چیکار میخواد بکنه؟؟!! و اینکه دستهایی تو کاره که هر جوری شده خیابانها از ماشینهای قدیمی خالی شده و جا برای قراضه های جدیدشون مثل 405 و پراید و..باز بشه..
سال قبل یه کاپریس نسبتا تمیز 84 بود که هنوز پلاک کویت روش بود..صاحبش میگفت 1.200.000 تومن! قیمت آب یخ!
میگفت چون پلاک جدید نمیدن باید اوراق بشه و بیشتر نمی برن..
از گمرک سوال کردم گفتند هر ماشینی که در زمان ورودش عوارض گمرک را نداده باشه و از تاریخ معینی که معمولا یک ساله بگذره کالای قاچاق محسوب شده و در صورت مشاهده توقیف و ظبط میشده و صاحب آن هم تحویل مقامات قضایی میشه!!!
مدتی بعد دیدم همون کاپریس پلاک ملی داره و تر تمیز در حال حرکته!پلاک کویت هم سر جاشه و برای قشنگی گذاشته روش بمونه!
از یه افسر راهنمایی که سوال کردم گفت هیچ مانعی برای پلاک کردن این ماشینها وجود نداره و با پرداخت گمرک مطابق شرایط خودرو میتونه پلاک و کارت سوخت و سند ایرانی بگیره!!!
حالا کدوم درست بود؟؟
احتمالا قانون از زیر میز رد شده بود!
خب مسله اینجاس وقتی خیلی از ماشینا رفت به دست یه عده نفهم بریده شد همین میشه
کانتینانتال 66 الان توی اوراقی افتاده کسی نمیره دنبالش چرا؟
چون یه دهاتی یه روز اومدهخ ارزون خریده الان یه پراید خریده با اون خوش رو به کشتن بده
قدر زر زرگر شناسد قدر گوهر گوهری....
ولی من بعضا یه بازسازیهای مسخره هم میبینم بعضی فقط واسه اینکه پز بدن ماشینا رو میخرن .
اونایی که واقا این ماشینا رو دوس دارن سر هر ماشینی هم نمیرن بالا پایین میکنن و میگن این ماشین واسه اوراق خوبه یا بازسازی.
ببین سعید جان من خیلی ماشین دیدم کنار خیابون مثلا یه آمبسدور سفید که میدونم اون واسه بازسازی خوبه یه ماشینی مثل کادیلات سویل هم دیدیم که با همه مدل بالا بودنش حتی مخالف استارت زدن بهش بودم
چون این ماشین واقعا ازش چیزی نمونده بود با همه اینکگه موتروش کار میکرد
ولی چیزی به نام اتاق و تزئینات نداشت
اگه برم بازم خونه دوستم میرم از اون آمبسدور هم عکس میگیرم ماشین خوبه تزئیناتش عالیه خب فقط خوابیده
سعید من موافق نیستم همه ماشینا بمونن ولی بعضی از ماشینا واقعا حیف هستن.
باید خوب بررسی کرد که این مکاشین چقدر میتونه بازسازی بشه
مثلا ماشینی که شاسی هم پوسیدگی شدید داشته باشه به نظرم بازسازیش هر چقدر هم ماشین تک باشه اشتابه محض هستش
بعضی ها هم فقط با یه نبودن راهنمای فابریک همه چیز رو نقض میکنن
محمد یه پونتیاک لمانز بهم معرفی کرده هنوزم هستش یه لمانز طلایی رنگ
من توی تی تی پرسیدم این ماشین ارزش داره خرید بازسازیش کرد؟
واقعا تعجب کردم اتاق ماشین خوب مونده تو دوزی خیلی عالی هستش
تنها دلیلی که به من گفتن به ردد نمیخوهر این بود که راهنماهاش با راهنمای پیکان عوض شده بود میخواستم بگم آخه عوضی این کجاش ایراده انگار آوردن کل جلوپنجره رو با پیکان عوض کردن پیدا کردن دو تا راهنما جقدر یتونه سخت باشه ؟
واقعا هم امروز پ.ل دستم بیاد میم پیش محمد تا ریم سر وقتش چون میخواستم یه GTO جمش کنم .
سلام محمد جان.. شرمنده دیر جواب میدم.. چون بحث شیرینه نتونستم جواب ندم...نقل قول:
به نظر من 76 استیلش بیشتر از 73 سلطنتی هست و یه سبکی مثل کادیلاک داره..
سلطنتی بودن 76 به خاطر ظاهر جلونجره اش و حالت چراغاشه..
ولی 73 بیشتر استیلش به درد ماشین بازی و دوران جوانی می خوره.. ظاهر و چراغ ها و قسمت جلوی 73 خیلی خشن تره..
آره راس میگی رامین جان.. منم منظورم همه ماشینها نبود.. منظورم بیشتر رو ماشین های تک آمریکایی بود که تو ایران کمه.. البته با بازسازی هایی که بازساز ها (هنرمند بگیم بهتره) انجام میدن، و کل ماشین رو آهن می کنن، دیگه پوسیدگی معنایی نداره و تنها دغدغه همون تزیینات داخلی و چراغ های ماشینه..