به نظر من حسابداری بهتره.نقل قول:
Printable View
به نظر من حسابداری بهتره.نقل قول:
نقل قول:
من مدیریت دولتی خوندم آزاد تهران جنوب رتبه سراسریم هم نجومی نبود سرارسی فلسفه دانشگاه تهران روزانه قبول شدم ولی مدیریت رفتم باید بگم اصلا رشته خوبی نیست روزنامه رو هم نگاه کنین کاری براش نیست در صورتیکه مدیریتها درسهای مشترکشون زیاده همون زحمت رو می کشی ولی زیاد به درد بخور نیست تو مدیریتها بازرگانی - بیمه .من الان دوباره دارم می خونم ایندفعه برای پیام نور رشته دیگه چون مدیریت کارایی نداره. برای پیام نور هم رشته سختیه چون ریاضی - آمار و به خصوص حسابداری سنگینی داره
منظورت اینه که مثلا مدیریت صنعتی و بازرگانی هم به درد نمیخوره؟نقل قول:
من مدیریت دولتی خوندم آزاد تهران جنوب رتبه سراسریم هم نجومی نبود سرارسی فلسفه دانشگاه تهران روزانه قبول شدم ولی مدیریت رفتم باید بگم اصلا رشته خوبی نیست روزنامه رو هم نگاه کنین کاری براش نیست در صورتیکه مدیریتها درسهای مشترکشون زیاده همون زحمت رو می کشی ولی زیاد به درد بخور نیست تو مدیریتها بازرگانی - بیمه .من الان دوباره دارم می خونم ایندفعه برای پیام نور رشته دیگه چون مدیریت کارایی نداره. برای پیام نور هم رشته سختیه چون ریاضی - آمار و به خصوص حسابداری سنگینی داره
به نظر من رشته ای که چند سالی بیش نیست که توی پیام نور اومده میتونه نسبت به بقیه که چندین ساله توی پیام نور داشنجو میگیره رشته بهتری باشه . البته به همون میزان هم سختی داره .نقل قول:
اگه بخوای خیلی ریز بشی و ببینی که این ها از چه لحاظ به هم فرق دارند باید بری و از یک متخصص مشاوره بگیری .
البته این رشته ها توی چند تا واحد میتونند با هم اختلاف داشته باشند و اکثر واحدهاشون مثل هم هستش .
مثلا رشته علوم کامپیوتر همه درسهای رشته مهندسی کامپیوتر را داره . فقط رشته علوم کامیپوتر تقریبا 15 واحد ریاضیات بیشتر از مهندسی کامپیوتر داره . به جاش مهندسی کامپیوتر چند تا رشته از درسهای کامیپوتری بیشتر از علوم کامپیوتر داره .
تقریبا نیمی از واحدهای اکثر رشته ها با هم یکی هستش .
پیشنهاد میکنم توی همین اینترنت با عباراتی مثل اشنایی با رشته مدیریت صنعتی یا اشنایی با رشته مدیریت بازرگانی را سرچ کنید و مطالبی را مطالعه کنید تا بهتر این رشته ها را بشناسید .
حسابداری به نظر من بهتره .نقل قول:
نمیشه گفت به درد نمیخوره .نقل قول:
به نظر من موقع کار پیدا کردن عرضه داشتن حرف اول را می زنه .
خیلی ها هستند رشته هایی می خونند که به نظر من و تو شاید جزء رشته های اشباء شده و به درد نخور دانشگاهها باشن اما توی بهترین جاها با حقوق های عالی دارن کار میکنند . چرا ؟ چون عرضه داشتند .
اما خیلی ها هم هستند که بهترین رشته های دانشگاهی را میخونند اما نمیتونند یک کار برای خودشون پیدا کنند .
1000% باهات موافقمنقل قول:
محسن سافت بچه قزوینی اره؟؟؟؟
نقل قول:
چرا گفتم که بازرگانی خوبه . صنعتی هم برای پسرها خوبه.
نه برادرنقل قول:
1000% باهات موافقم
محسن سافت بچه قزوینی اره؟؟؟؟
من گرگانی ام
ممنوننقل قول:
چرا گفتم که بازرگانی خوبه . صنعتی هم برای پسرها خوبه.
ولی اینجوری که من شنیدم صنعتی از بازرگانی بهتره
هر چند به قول دوستمون هر رشته ای باشی مهم اینه که عرضه داشته باشی و کار کنی
صنعتی برای دخترا خوب نیست؟؟:20:نقل قول: