سلام.
من ارشد سراسری قبول شدم.
ولی ارشد آزاد هم درس میخوندم که پایان نامه اش مونده.
الان میتونم ثبت نام کنم ؟
Printable View
سلام.
من ارشد سراسری قبول شدم.
ولی ارشد آزاد هم درس میخوندم که پایان نامه اش مونده.
الان میتونم ثبت نام کنم ؟
سلام به بروبچ تحصیل کرده ی بامرام.
1سوال،کسی که ارشد مجازی آموزش محور خونده میتونه دکترا شرکت کنه؟من شنیدم نمیشه:n27:
1سوال دیگه،من مجازی دانشگاه تهران قبول شدم(صنایع)چه گلی بریزم به سرم؟برم؟نرم؟فایده داره یا نه؟
دمتون گرم
نتایج ارشد آزاد نیومده دوستان ؟؟؟
تو سایت سنجش میرم بر اسا س نن
انام و نام خانوادگی میزنم نمیاره !!!
مشکل از چیه ؟؟؟
یعنی من هلاک این اطلاع رسانی و خدماتشونم.اصلا هیچی که ملت شما کی برید ثبت نام کجا برید شهریه ها چطوریه هیچی!؟!شگفتا؟!؟!
نه هنوز خبری نشده.نقل قول:
من اسمم آرمینه وقتی میزنم آرمین نمیشه باید بزنم ارمین ببین مشکل اینطوری نداره؟
بعدشم خب با اون دوتای دیگه برو.
نتایج کی اعلام میشن پس؟
پارسال که 21 شهریور اومد.تا آخر این هفته احتمالش زیاده.البته اینا کاراشون که معلوم نیست!!نقل قول:
برای ادامه تحصیل مشکلی ندارید، حتی اگه بدون کارشناسی ارشد بدون ارائه پایان نامه باشه..نقل قول:
اگر از پس شهریه های سنگین دوره های مجازی برمیاید (زمان ما حدود 4-5 سال پیش از شهریه های دانشگاه آزاد هم بالاتر بود)، بخونید.. اگر مشکل خدمت سربازی ندارید و میدونید که میتونید یکسال دیگه بشینید و بخونید و یه جای بهتر قبول بشید بهتره یه سال دیگه صبر کنید، وگرنه ثبت نام کنید بره پی کارش!
بعید میدونم تا آخر این هفته اعلام بشه، خودشون گفتن که نیمه دوم شهریور در نتیجه میوفته هفته بعد.. هر سال یکی دو روز لفتش میدن، احتمالا 1 شنبه یا دوشنبه هفته دیگه نتایج رو بذارن رو سایت..نقل قول:
مرسی.شهریشو که رفتم پرسیدم یک و نیم دو میشه واسه هرترم.سربازی ام فعلا مشکلی ندارم چون تازه کارشناسیم تموم شده.من ترسم از مجازی بودنشه چون راسیتش من دارم واسه این ارشد میگیرم که واسه دکترا بورس بگیرم برم اونور.چون شرایطشو دارم.حالا میترسم این مجازی بودنو کلاس نرفتن و تهش معدل پایینی که شاید واسه نوع آموزش مجازیه بچسبه بهمون شر بشه آخر کار!!!؟:n13:نقل قول: