این نرم افزار corel video studio خیلی پر حجم هست . نمی تونم دانلود کنم . نرم افزار کم حجم تری نیست که بشه باهاش قسمت های مختلف فایل های ویدئویی با پسوند های مختلف رو cut کرد ؟
Printable View
این نرم افزار corel video studio خیلی پر حجم هست . نمی تونم دانلود کنم . نرم افزار کم حجم تری نیست که بشه باهاش قسمت های مختلف فایل های ویدئویی با پسوند های مختلف رو cut کرد ؟
نرم افزار Xilisoft هم خیلی عالیه و کم حجم هم هست.نقل قول:
نقل قول:Wondershare Video Converter Platinum 4.4.2 | 9.8 MB
کد:http://sharingmatrix.com/file/7895109/Wondershare_Video_Converter_Platinum_4.4.2.rar
من برنامه handbrake رو دارم و برنامه خیلی خوبی هم هست ولی مشکل زیرنویس دارم مثلا دوتا یزنویس رو با اینکه امکان رو داره که به فیلم اضافه کرد ولی زیرنویس اضافه رو نشون نمی ده و یکی دو مشکل دیگه
یک برنامه دیگه و کامل و بهتر از handbrake می خواهم که برای تیدیل دی وی دی و فایل ویدیو به mkv و قابلیت چند زیرنویس و چند صدا رو هم داشته باشه
سلام جمیعا.من میخام از فایل های dat دی وی دی بسازم و رایت کنم.برنامه هایی مثل dvd creator هستن ولی با کیفیت پایین هم بیشتر از 3 فیلم جا نمیشه به علاوه اینکه خیلی سرعت پایینی داره.اگر امکان داره یک کانورت dat به vob و یک dvd creator با امکانات و سرعت بالاتر معرفی کنید.
ممنون از همه
سلام
من هم مثل دوستمون کانورتور می خواستم که فایل های MKV رو به DivX یا Avi تبدیل کنه تا توی dvdplayer ها
بشه نگاه کرد و زیرنویس رو حین کانورت بزاره روی خود فایل تصویری , البته من از jetaudio استفاده می کنم که نرم افزار خوبیه
ولی کیفیت فیلم پایین میاد و حجمش هم خیلی زیاد میشه .
نرم افزار Wondershare Video Converter Platinum زیرنویس های فرمت sub/idx رو ساپورت می کنه؟
چون jetaudio ساپورت می کنه و این که کیفیت و حجم فیلم ها بعد از تبدیل چطوریه؟ من از نرم افزار AVS
converter هم استفاده کردم بد نیست ولی sub/idx رو ساپورت نمیکنه.
با تشکر فراوان
نقل قول:
این لینک فیلتره دوست عزیز
لینک دیگه ای ندارید؟
بده به یک لیچ تا برات مستقیمش کنن...نقل قول:
نقل قول:کد:http://rapidshare.com/files/404448349/Wondershare_Video_Converter_Platinum_4.4.2.rar.html
سلام و خسته نباشید به دوستان گرامی. من میخوام یه چند تا فایل تصویری با فرمت flv رو به دی وی دی تبدیل کنم ولی نرم افزار مستیقیم ندیدم. آیا اینطور نرم افزاری هست.؟
من خودم اول به avi تبدیل کردم ولی دیگه avi رو نتونستم به dvd تبدیل کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگر میشه کمک کنید:11: ممنون
در ضمن من سه چهار تا نرم افرار اولش برای تبدیل به avi // mpg پیدا کردم. ولی همشون تصویر رو 180 درجه میچرخوندند. فقط با یه برنامه بهavi می تون تبدیل کنم