نقل قول:
یعنی LCD رو از یک گوشی نو باز کرد و تازه 120 به شما داد؟!:18::18::18: بعد اون گوشی رو چه کار میکنه؟
دیگه لوازم جانبی رو خودم دیده بودم . اینجوریشو ندیده بودم!:18:
Printable View
نقل قول:
یعنی LCD رو از یک گوشی نو باز کرد و تازه 120 به شما داد؟!:18::18::18: بعد اون گوشی رو چه کار میکنه؟
دیگه لوازم جانبی رو خودم دیده بودم . اینجوریشو ندیده بودم!:18:
ای اقا دوره زمونه ی بدی شده!نقل قول:
منم که گلابی نبودم به بهونه ی گوشی نگاه کردن وایسادم تو مغازه ببینم چی کارش میکنه. چینیه که رو مال من امتحان کرد گذاشت روشو بستش.
دادش رفیقش .اونم خواست بزاره سر جاش گفت بزا اون طرف قاطی بقیه نشه.
این جور چیزا رو میندازن به آدمایه ناشی. مثلا یکی رو دیدم می خواست95 بخره منم داشتم مموری مخریدم گوشی رو دست من دید خیلی خوشحال شد. بیجاره نمیدونست دوربین داره اصلا سرش نمیشد. فقط پول دار بود!!!
ایول...
چه پول دارایی هستا.....
نه اگه از اونجا بخري ضرر نميكنينقل قول:
age az dobey begiram che tor ?
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] onja alan che gheymatiye
actoor جان ايشونو راهنمايي كنين در مورد خريد گوشي از دبي
من واسه خودم متاسفم كه تو همچين كشوري زندگي ميكنم چه برسه افتخار كنم به ايراني بودنمنقل قول:
من هندزفري W950 ام خراب شده بود رفتم يه هندز فري اورجينال مشكي سري واكمن بگيرم
يا يه هندزفري اورجينال اصل آورد جلوم من تست كردم و جنس اورجينال هم كيفيت مشخصه كه چطوريه .. بعد سر قيمتش تا گفتم كمتر ميدي ؟؟ يارو هندزفري رو جمع كرد گفتم بابا چرا حالا جمع مي كني بعد يارو از دهنش در رفت گفت: من خودم اينو از توي جعبه W810 برداشتم هر جا بري فلان قدر كمتر نميدن بهت
بله عزيز اينم ازين ... يه هندزفري رو ميدزدن چه برسه چيزاي ديگه!!!!
از اين حرفا نزنين ديگه من خودكشي ميكنم هانقل قول:
ای اقا دوره زمونه ی بدی شده!
منم که گلابی نبودم به بهونه ی گوشی نگاه کردن وایسادم تو مغازه ببینم چی کارش میکنه. چینیه که رو مال من امتحان کرد گذاشت روشو بستش.
دادش رفیقش .اونم خواست بزاره سر جاش گفت بزا اون طرف قاطی بقیه نشه.
چه کنیم دیگه...کاملش رو می خوام ، لازم دارم!نقل قول:
راستی شما یا کسی نمی دونه وقتی نقشه ای ذخیره میشه توو کدوم قسمت از مموری میره(که احیانا بشه با X-plore فرستادش به کسی دیگه)؟
ضمن این که اگه یه بار در حین دانلود ارتباط قطع شه چه مشکلاتی پیش میاد؟؟؟
تو مموری کارت جزء فایلایه اصلیه فقط مخفی! وقتی رفتی تو اکسپلور 0رو بزن گزینه اول رو تیک دار کن.بعد برو تو مموری میبینیش. به اسم "سیتیز" وقتی بازش کنی میبینی هزار تا فایل تو هم تو هم.نقل قول:
بعید میدونم بشه دادش یه کی دیگی.چون وقتی من با ایرانسل گرفتم خواستم تو ممودی دیگه برزیم عمل نکرد
کلا کار با X-plore رو خوب بلدم فقط می خواستم بدونم کجاش ذخیره میشه...سوال دومم هم رو اگه جوابش رو کسی می دونه بگه لطفا...نقل قول:
ببخشید ندیدمش! من فقط یه بار دیدم فامیلمون داره از مپ لودر استفاده میکنه بهش زنگ میزنم و ازش میپرسم!نقل قول:
اصولا فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد بدترین حالتش اینه که مجبور بشی مموریتو فرمت کنی!
ولی فرستادنش به بقیه رو بیخیال.
خیلی لطف می کنی ازش بپرسی...ممنون میشم!من منتظر جوابت توو همین تاپیک هستم ، دوباره سرمی زنم.نقل قول: