سلام
ها من به کلی با این اسم عسل بانو مشکلات اساسی دارم! اصلا چه معنا داره آدم اسمشو بزاره عسل اونم از نوع بانو؟! چون معمولا عسل رو با نون می خورن پس حتما باید این اسم به این شکل اصلاح بشه: عسل با نون! :31: تازه وقتی آدم واژه ی عسل رو می بینه بی اختیار یاد ماه عسل میوفته و از اونجایی که خیلی از کاربرا مجرد هستن، هیجان زده میشن و اونایی که متاهل هم هستن سرشکسته میشن پس وجود واژه ی "عسل" اصلا مناسب نیست!
دیگه اینکه مگه یک بانو با این همه کار و مشغله باید بیاد توی این بوته زار؟ اصلا کار درستی نیست. البته این بیشتر تقصیر پدرام هست تا مژگان. تازه خود امین گفت در میان این بیشه شیری خفته است (هرچند که اون شیر برخلاف اون چیزی که امین گفت اصلا خفته نیست :27:)... ها پس از لحاظ امنیتی هم اینجا اصلا جای مناسبی نیست که آدم یخواد یه هفته توش بمونه... پس اینم نقد دوم.
و اما نقد سوم: به نظر میرسه ایشون در مقابل نقدهایی که از امین شد بهتر از خود امین دفاع کردن. پس شاید طبق قانون جهان های موازی الان هم امین بیاد جواب نقدها رو بده نتایج بهتری حاصل بشه :46:
ها... دیگه فقط مونده آواتار :31: اصولا استفاده از آواتاری شبیه آواتار فردی دیگر اشکالات فراوانی داره که مهمترینش اینه که آخرش مجبور میشی حرف دوستان رو گوش کنی و عوضش کنی و مطمئنم تا پایان این هفته این آواتار عوض میشه... حالا ببین! :27:
اینم از نقد من. تازه بازم بود مهم هاشو گفتم!
خب وقتی هیچ اشکالی برای نقد کردن نباشه آدم مجبور میشه اینجوری بنقده... ولی خارج از این حرفا نقد که فقط گفتن معایب نبیده. باید خوبیای دوستانی که در این تاپیک میان هم گفته بشه و مژگان خانوم هم که همش خوبیه. از تمام زحماتی که برای تک تک پستهای واقعا مفیدشون میدن ممنونم و امیدوارم مثل همیشه موفق باشن.
:11: