بچه ها یه سوال :قابلیت rds چیه؟؟؟توی بعضی از گوشیهای جدید وجود داره!!
در کنار واژه ی رادیو fm نوشته میشه!!
Printable View
بچه ها یه سوال :قابلیت rds چیه؟؟؟توی بعضی از گوشیهای جدید وجود داره!!
در کنار واژه ی رادیو fm نوشته میشه!!
سلام
فکر کنم تو این تاپیک بود که یه نفر تنظیم رزولوشن بازیها رو برای اینکه فیت صفحه گوشی
بشن گفته بود. میشه دوباره توضیح بده؟ ممنون
سلام
يه نكته براي كساني كه گوشي رو تو جيب شلوارشون ميذارن
من گوشي رو تو جيب شلوارم ميذارم و از وقتي اين گوشي رو خريدم هر كس به من زنگ ميزنه ميگه تو دسترس نيستي
حالا كه متوجه شدم آنتن گوشي در قسمت سفيد رنگ پشت ال سي دي قرار داره
گوشي رو طوري تو جيب شلوارتون بگذاريد كه ال سي دي بطرف داخل جيبتون باشه
شايد ميدونستيد ولي من حالا فهميدم
سلام.
Rds یعنی اینکه شما میتونید صدای رادیوی خودتون رو ضبط کنید.
آقاي ممل و امين.....
بابا اصلن من مشكل دارم (5700 نداره) .... من مونتاژم بده .... من با مشكيه خودم فرق مي كنم... بابا جان ول كنيد ديگه...
خوب امين . ممل راست ميگه ديگه قبول كن كه به غير همون يه كم تيره شدن رنگ هيچ مشكل سخت افزار ي و حتي مونتاژي تو قرمزا ديده نشده... ( ببين امين يه چيز ديگه اونم اينكه تو گفتي از تیرگی در باتری گرفته تا پاک شدن دکمه ی c گوشی... در صورتي كه به جاي كلمه ي (تا) بايد كلمه ي(و) رو به كار مي بردي چون همين دو تا رو تا حالا ديدي.... در مورد پاك شدن دكمه ي clear هم بستگي به طريقه ي استفاده داره...)
منم موافقم امين خيلي داره احساسي برخورد ميكنه:41:نقل قول:
اصلا منطقي نيست كه بري و يه تاپيك براي يه رنگ ديگه درست كني:13:
اگه اوضاع اينچوري پيش بره مطمئن باشيد كسي ديگه اينجا نمياد:41:
منم ترجيح ميدم كه ديگه به اين تاپيك سر نزنم هرچند الان هم كم ميام:2:
Radio Data System, or RDS, is a standard from the European Broadcasting Union for sending small amounts of digital information using conventional FM radio broadcasts. The RDS system standardises several types of information transmitted, including time, track/artist info and station identification. RDS has been standard in Europe and Latin America since the early 1990s, but less so in North America.نقل قول:
یعنی تقریبا میشه گفت اگه ایران چنین امکانی رو داشت اونوقت هر آهنگی که از رادیو پخش میشد میتونستی اسم خواننده و اسم آهنگ رو ببینی.
برای بار هزارم!!غلط کردم!!!توی زندگیمون یه اشتباه انجام دادیم!!ببین چه بلایی سرمون اوردن!!!!یک نفر نیست بره اون تاپیکو قفل کنه؟؟؟
حالا اشکال نداره... ناراحت نشو... بچه ها چون دوست دارن اینارو میگن..نقل قول:
ناراحت نشو امين خان:11:نقل قول:
تاپيك به اين خوبي با اين همه زحمت راه انداختي:10:
داغترين تاپيك سايته :46:
سعي كه با اين كارات خرابش نكني :31:
خوب پسر گلم آفرين:11: