Well... I'd seen it before but to find what it is called I searched the net...The keywords I used were "hand+sign"lنقل قول:
Printable View
Well... I'd seen it before but to find what it is called I searched the net...The keywords I used were "hand+sign"lنقل قول:
سلام به همه دوستان
من یک فروشگاه اینترنتی کاشی و سرامیک ( نمایندگی 7 کارخانه کاشی و سرامیک) به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در چند ماه گذشته راه اندازی کردم با فعالیت و مقالاتی که توی سایت گذاشتم به حدود 400 الی 500 بازدید کننده در روز رسیده بودم اما از وقتی تعداد زیادی مقاله از سایت های دیگه کپی کردم و در سایتم گداشتم گوگل من رو تحریم کرد الان تصمیم گرفتم که با همکاری دوستی که به زبان انگلیسی تسلط دراه ( اگه در حد ترجمه متون معمولی هم باشه ایرادی نداره اما اگه حرفه ای تر باشه که بهتره) میخام در وب سایت خودم اقدام به ترجمه اخبار و مقالات در رابطه با صنعت سرامیک و کاشی بکنم در همین رابطه از دوستانی که تمایل دارن در این زمینه با من همکاری کنن دعوت میکنم که با بنده تماس بگیرن
در حال حاضر نمیتونم مبلغی رو بابت ترجمه ها بدم ولی به زودی و با فروشهای بیشتر حتما از زحمات این دوستان قدر دانی خواهد شد
شما میتونید در این رابطه با ایمیل من به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و یا آیی دی من در یاهو f.karami21 ویا پیغام خصوصی در همین سایت در تماس باشید
مطمئا دوستانی که در این پروژه با بنده همکاری کنن در آینده ایی نزدیک ( با توجه به برنامه های گسترده بازاریابی و فروش در ایران و خارج از ایران ) به طور شایسته ازشون سپاسگزاری میشه
با تشکر
کرمی
سلام
لطفا راهنمائی کنید
میخواستم کتاب 504 را بخرم اما در کتاب فروشی ها انتشارات مختلفی داده بودند بیرون و کتاب 504 را خیلی شلوغ کرده بودند و توی هم نوشته شده بود و خسته کننده بود و لطف کنید و بگید کدام انتشارات این کتاب را خوب چاپ کرده بهمراه ترجمه فارسی و cd ممنون میشوم
مرسی
خداحافظ
فرق خاصی با هم ندارن... همه ترجمهی کتاب 504Absolutely Essential Words for TOEFL از انتشارات Barron Educational هستن...
ولی ناشرهای معتبر در عرصهی زبان خارجی توی ایران جنگل و راهنما و کلبهی زبان و... هستن... من این کتابها رو دیدهام...
۱. ۵۰۴ واژهی ضروری برای تافل، رضا دانشوری، انتشارات جنگل ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
۲. ۵۰۴ واژهی ضروری برای تافل، مهندس محمدرضا مجدی، انتشارات راهنما
۳. ۵۰۴ واژهی ضروری برای تافل، زویا نوعی صفری، انتشارات آذران...
هر کسی سایت یا روزنامه ای به زبان انگلیسی سراغ داره که بشه اخبار رزو رو توش مطالعه کرد و متن خیلی سختی هم نداشته باشه مثلا روزنام های آمریکایی همینجا معرفی کنه
من خودم روزمه ایران تایمز رو معرفی میکن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Hi
My requirement is a spanish-english dictionary like Harrap's unabridged for french-english.I just need a name or maybe some download links.
something along the lines of this as I mentioned:
سلام دوستان
من برای ازمون پایانی کیش ایر که مدرک زبان بهم میدن ثبت نام کردم و اخر همین تیر ماه هست . ولی خنده دار این هست که اصلا نمیدونم که ایا این ازمون نام خاصی داره یا نه ؟بهشون که گفتم یکی میکه که این ازمون مثه همون کتایهای کیش ایر هست و منبعش همون ها هستن و یکی دیکه میگه که این در سطح FCE هست و یکی میگه که این خود FCE هست !!!!
من الان واقعا موندم که این ازمون که در سطح advance هم ثبت نام کردم چی هست؟هزینه اش هم 50 تومن بود.
کسی اطلاعی داره.اگر در مورد FCE هم کسی چیزی میدونه ممنون میشم توضیحی بدین...
.
سلام و خسته نباشید دوستان میخواستم بدونم کسی هست که پکیج تقویت حافظه نصرت رو داشته باشه به صورت کامل برام بزاره کمی سرچ کردم یه فایلی دانلود کردم که حقیقت اصلا نمیتونم بگیم بد بود چون یه چیزی فراتر از بد بود
ممنون میشم از دوستان که اگر دارن برای دانلود بزارن
با تشکر
یعنی هیچ کسی سایتی سراغ نداره؟ ّ!
نقل قول:
از اینک زیر میتونید دانلود کنید