:45: قيمت دوباره رفت بالا؟
Printable View
:45: قيمت دوباره رفت بالا؟
بچه ها این خبر درسته که قیمت Sony Ericsson P990i رفته بالا ! ؟؟
مگه قرار نبود جون رجیستری کردن تعطیل شده قیمت ها کمتر بشن !
راستی حالا قیمتش چنده !؟؟
البته من که P990 رو حدود یه ماهه خریدم و فقط میخوام ببینم چه قد قیمتش تفاوت پیدا کرده.
دوست عزیز من چند صفحه قبل رو خوندم فقط نمیدونستم wifi همون wlan هست من فقط میخوام بدونم کارایش چیه؟چه استفاده هایی میتونیم ازش بکنیم ممنوننقل قول:
من از یکی از فروشنده ها شنیدم 20000 تا p990 توی گمرک گیر بوده و حالا آزاد شده با این حساب قیمتش باید بیاد پایین
نه بره بالا
دوست عزیز شما توسط wifi میتونید با دستگاههایی که این تکنولوژی رو دارن ارتباط بیسیم برقرار کنیدنقل قول:
مثلا میتونید با یک لپ تاپ تبادل اطلاعات کنید
یا میتونید به اینترنت نتصل بشید
مثلا اگر شما جایی برید که اینترنت وایرلس داشته باشه میتونید با گوشی از اون اینترنت استفاده کنید:46:
نقل قول:
وای فای یا همون ویلن که به شما امکان میده به صورت بی سیم به اینترنت متصل بشین. (وایر لس)
هر کی بلده با P990i به صورت بی سیم WiFi به اینترنت وصل بشه به ما هم یاد بده ممنون میشیم.
س ل ا م
من یه p990i خریدم از همه چیزش رازی هستم خیلی سالاره
ولی روی گوشی بالای ال سی دی یه چیزی هست مثل دوربین
میخواستم بدنم این گوشی مثل n70 نوکیا دوتا دوربین داره اگه این دوربین است چطور فعال میشه
ممنون میشم به یه تازه وارد کمک کنید
نقل قول:
دوست عزيز كي خريدي؟:13:
چند؟:13:
ازكجا؟:13:
سريالش اصله يا چنج؟:13:
کنتور مسیج نداره.نقل قول:
با P990 تنها استفاده ای که میشه از wifi کرد، وصل شدن به اینترنت هست، به شرطی که اون شبکه های بیسیم که اطراف دانشگاه پیدا میکنی، اینترنت رو share کرده باشن و فقط یه شبکه تبادل اطلاعات نباشه.نقل قول:
کلا به شبکه هایی میشه وصل شد که عمومی و رایگان باشن، مثل مجتمع پایتخت. شبکه های خصوصی مثل شبکه شرکتها و سازمانها فقط برای استفاده داخل شرکته و طوری تنظیم شده که دستگاه های مشخصی به شبکه وصل بشن و هر کسی نتونه از بیرون وصل بشه و مجانی از اینترنت استفاده کنه.