مرسینقل قول:
حتما هست شرکت های مختلف با غرفه های مختلف حتما باید با هم رقابت کنند.
من میرم و اونجا هم به گوش مسئولین این شرکت می رسونم که چقدر اقدام قبیحی کردند.
Printable View
مرسینقل قول:
حتما هست شرکت های مختلف با غرفه های مختلف حتما باید با هم رقابت کنند.
من میرم و اونجا هم به گوش مسئولین این شرکت می رسونم که چقدر اقدام قبیحی کردند.
کار خوبی میکنینقل قول:
فقط درگیر نشو که
سنگ پا هم کم میاره جلو اینا
نه در زمینه دیجیتال بلکه در همه زمینه ها چیزی به نام برند سازی در ایران وجود نداره اکثرا فکر اینن که اینجا یه پولی به جیب بزنن و پولارو چنج کنن بزنن برن ونکوور و تورنتو و ...نقل قول:
واقعا دلم برای ایران و ایرانی می سوزه
حالا شرکت گدا گستر صبانت اومده در نمایشگاه لابد گندکاری جدیدش را معرفی کنه که چطوری سر مشتریها را کلاه بزارید
من میرم نمایشگاه رو تو اصفهان کی هست؟ حتما میرم براشون ب.ر.ی.ن.م هر کاری میتونم میکنم اگر دیدید اونجا یکی داره بحث میکنه باهاشون و بعد هم از حراست اومدن بردنش منمنقل قول:
آقا کار خوبی میکنی حیف که قم نمایشگاه ندارهنقل قول:
البته زده به سرم برم یک بنر بگیرم و دم حرم نصبش کنم اگه دیدید تو قم دم حرم یکی بنر زده درباره صبانت بدونید کیه:n10:
من امروز فهمیدم چقدر این شرکت بی کیفیته
دقیقا 1 ساعته هی زنگ میزنم تهران واسه پیگیریه تخلیه میگه کد شهر و بدون صفر بزنید میزنم میگه غلطه اون میگه این داخلی و بگیر این میگه اون داخلی و بگیر یه بار میگه اشغاله یه بار جواب نمیدن
خلاصه بی نظمه
فهمیدن واسه تخلیه پورت هست دارن علافت میکنن و میفرستنت دنبال نخود سیاه.کارشون همینه.میگن شاید خسته شد بی خیال تخلیه شد.نقل قول:
میخوای تخلیه کنی فقط نمایندگی که گرفتی و از سایت هم درخواست بده خودشون سریع باهات تماس میگیرن این بار سومه اینا میگم باز میرن نمایندگی کل.نقل قول:
بفرمایید دوستان این هم از طرفداری وزیر از اقدام اخیر صبانت دیگه چی میخوایید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلام آخر :روحانی مچکریم به خاطر دفاع کردن از دزد