پس شما از شبانه مبین نت راضی هستی دوست عزیز؟
Printable View
پس شما از شبانه مبین نت راضی هستی دوست عزیز؟
کی گفته پیدامون نیست ، باز شما شروع کردی ؟؟؟نقل قول:
نمیبینی پیام هامون یه چند تا پست برو عقب ...
والا من که هنوز مشکل سرعت پیدا نکردم ، چون همون روزی که گفتن از فرداش میهواد گرون بشه ۶ ماهه تمدید کردم ، و الان تا مرداد ماه زمان دارم ، سرعتم هم دیشب همون ۳۸۰ تا ۴۲۰ بود و ۷ گیگ دانلود کردم حدودا
ولی منم میگم اگه قرار باشه با این قیمت های جدید دوباره تمدید کنم ( همون مرداد ماه ) هیچ وقت اینکارو نمیکنم چون اصلا نمیصرفه
امیدوارم زودتر یه تجدید نظر تو قیمت بکنن و البته این که میگین سرعت دقیقا همونیه که میدن و بالاتر نمیره خیلی خیلی بده ، خداروشکر برای من اینطوری نیست
شما طرخ قبلی را داری می گی منم می گم طرح قبلیم 512 بود ولی سرعت دانلودش 100 بودنقل قول:
اما الان طرح جدید سرعت شده 64 هست ومنم در تایید کامنت و پیش بینی اون زمانم که گفته بودم فعلا مبین نت داره دون می پاشه تا قیمت را بالا ببره صحبت کردم
شما از گذشته بیرون بیا و در مورد حال صحبت کن:
نقل قول:
من در مورد اینکه شما میگی من و اون دوستان نیستیم گفتم که خبر جدیدی نشده که ما نباشیم !نقل قول:
خیلی ببخشید ولی شما ظاهرا نمیفهمی من چی میگم ، من از گذشته حرف نزدم و الان رو دارم میگم و سرعتی هم که گفتم ماله دیشب بود ، بازم میخوای سرعت رو بگیرم از speedtest. بزارم اینجا تا بازم ...
بگذریم ...
در ضمن دوست من ۲ روز پیش طرح ۲ مگ خودش رو ۶ ماهه تمدید کرد ، هم قیمت قدیم یعنی همون ۸۰ تومن رو داد ، هم اینکه سرعتش مثل من حدودا ۴۰۰ هست ، شما تغییر طرح دادی بعد انتظار داری مثل قدیم باشه ؟؟
حالا اگه امکان تمدید طرح قبلیتون نبوده دیگه از بد شانستون بوده چون تا حالا چند از دوستان هم اینجا اعلام کردن همین چند روز پیش همون طرح قدیم خودشون رو تمدید کردن
جالبه طرفداری بیجا همین هست دیگهنقل قول:
اون دوستتون را کی دیده؟!
وقتی تو سایتش دیگه تعرفه قدیم نیست چطوری دوستتون با همون نرخ قبل تمدید کرده خیلی عجیبه شایدم کارمند مبین نت هست بهش امتیازی دادند
عزیز من خودم 2.5 سال وایمکس مبین نت دارم دفعه اولم نیست که ندونم چی به چی هست
یه زمانی هنوز قیمت هاش تو سایت اصلی قیمت قدیم بود ولی تو وبلاگ قیمت جدید اعلام می شد زنگ می زدیم پشتیبانی برای تمدید می گفتن باید با نرخ جدید باید پرداخت کرد و قیمت ها تغییر کرده (با اینکه قیمت سایت اصلی همون نرخ های قدیم بود) اگر قبول هم نداری می گردم کامنت های قدیم را پیدا می کنم
اونوقت جدیدا برای شما مبین نت اینقدر دست و دلباز شده :n09:
بیچاره خیلی به فکر کاربراش هست:n02:
وضعیت قیمت مبین نت را با اینترنت مخابرات مقایسه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم از مزایاش: :n04:
مزایای طرح کمپین نوروزی
» بدون پیش پرداخت
مشتری برای اشتراک سرویس هیچگونه هزینه ای را در ابتدای امر نمی پردازد.
» پرداخت قسطی روی قبض تلفن
هزینه سرویس مطابق تعرفه ی شرکت مخابرات ایران هر دو ماه یکبار بر روی قبض تلفن و همزمان با صورتحساب تلفن ثابت قابل پرداخت است. لذا ویژگی عمده این سرویس پرداخت هزینه پس از استفاده می باشد.
» ترافیک شبانه رایگان
در این بخش به مشتریانی که قرارداد 6 ماهه و یا یکساله منعقد نمایند، از ساعت یک الی 7 صبح ترافیک رایگان شبانه تعلق می گیرد.
» شرکت در قرعه کشی بیش از 500 دستگاه تبلت (روزانه 10 دستگاه)
در این بخش مشتریانی که قرارداد یکساله منعقد نمایند در قرعه کشی بیش از 500 دستگاه تبلت (روزانه 10 دستگاه) شرکت داده می شوند.
اولا که از صفحه مشترکین به راحتی با تعرفه قدیم تمدید کردننقل قول:
دوما همین اینترنت مخابرات هم که زدین ، من تو خونه دارم و روزا از اون استفاده میکنم ، و اینجا نامحدود هست و اصلا هم نیاز نیست ۶ ماهه یا یکساله بدیم تا شبانه رایگان باشه چون کلا نامحدوده ، سرعتش هم دقیقا سرعت اسمی هست که میدن یعنی مثلا ۱ مگ دقیقا ۱۲۰ میده ، من در کنار اینترنت مخابرات مبین هم دارن و روزا از مخابرات و شبا از مبین استفاده میکنم برای دانلود
شما انگار لینک را ندیدی قیمت های جدید اینترنت مخابرات بر اساس بخشنامه یکماه پیش قیمت ADSL از سازمان تدوین مقررات رادیویی هست و اون شبانه برای طرح های سابق بود که دیگر وجود ندارند:n05:نقل قول:
اینم بخشنامه قیمت های جدید که درش به صراحت گفته شده طرح های سابق ملغی هستند(قابل اجرا از تاریخ 18 / 11 / 91):
بعد هم شما قرار نیست پول 6 ماه یا یکسال را مثل شرکت مبین نت بدی.فقط قرارداد هست که شما مثلا یک طرحی را استفاده می کنی ولی هر 2 ماه یکبار پول اینترنت 2 ماه گذشته را با قبض تلفن میدی
من سنگ مبین نت و هیچ شرکت دیگه ای رو به سینه نمیزنم. تا وقتی از خدمات شرکتی راضی باشم، دلیلی برای اعتراض الکی نمی بینم. همین مخابرات که شما میگی، قطعی های مکرر و پینگ های تخیلی شو از نزدیک دیدم. سرویس مبین نت گرون تره، ولی خیلی پایدارتره. یا این حال اگر مطمئن باشم سرویس مخابرات پایداری مطلوب رو داره، حتماً میرم به سمتش.نقل قول:
در ضمن من همیشه هستم. شما انگار خوشت میاد...بگی. خدا روزیتو جای دیگه حواله کنه.
دوستان 512 20 گیگ یه ساله دارم.سرعت آپلود کلیپ تو آپارات 3 الی 4.5 کیلوبایته!!!!!!!! اصلا نمیشه آپ کرد.وسطش گیر میکنه.این چه سرعت آپلودیه؟یعنی با مبین نت آپلود تعطیل؟
فایلم 30 مگ هستش