دوست عزیز یه عکس از جلو دسته بزار تا بت بگم اصله یا تقلبینقل قول:
از پشت دسته نمیتونم تشخیص بدم
دوست عزیز یه عکس از جلو دسته بزار تا بت بگم اصله یا تقلبینقل قول:
از پشت دسته نمیتونم تشخیص بدم
نقل قول:من قبلا هم بارها گفتم که تشخیص دسته تقلبی و اصل الان دیگه مثل اون اولا نیست که بشه از روی قیافه و هولگرام و علامت تشخیصش داد!نقل قول:
الان دسته های تقلبی با دسته اصل از لحاظ شکل و طراحی مو نمیزنه!
ولی فعلا دو تا راه برای تشخیص هست :
1: مقایسه دست اصل و تقلبی در کنار هم.
2: تشخیص دسته اصل از تقلبی با بررسی برد دسته که قبلا عکساهای مقایسه را در تاپیک گزاشتم.
یکی نیست جواب ما رو بده؟:19:
من با جف دسته های خودم مقایسه کردم. به نظرم برای شما اصل نیست.
اینم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
یه سری سوال دارم در مورد XBOX360
میخام در مورد قابلیتهاش بدونم میخام پسر یکی از بستگان ما بین کامپیوتر و XBOX360 مرددند.
مزایای کامپیوتر اینه که اولا در بازی موس و کیبرد راحت تر از دسته هست ( البته من به شخصه با XBOX360 بازی نکردم اما دسته ها بالاخره در مربته بعدی نسبت به موس و کیبرد هستند ؛ بماند)
قابلیت نصب نرم افزار و غیره داره ( رایت و کپی و ...)
تماشای فیلمهای CD , و DVD و ...
و اما میخام در مورد قابلیت های XBOX360 بدونم شنیدم میشه روش ویندوز نصب کرد و فیلم هم باهاش دید اگر دوستان میتونن راهنمایی کنن خصوصا کسانی که این کنسول رو دارند ممنون میشم.
سلام!
دوستان به نظر شما تو این شرایطی که میخواد ایکس باکس 720 بیاد و 1-2ساله دیگه هم ps4 آیا ارزش داره الان من یه کنسول بخرم!!!دوستان میدونم سوالم کلی بود ولی خواهشا برام جزییات رو هم بگین!راستی راهنمایی هم بکنین ببینم کدوم کنسول بهتره؟!!!
دم همگی گرم!
من هر چی با دسته ی xbox خودم مقایسه میکنم میبینم این دسته کاملا فرق داره و تقلبیهنقل قول:
دوست عزیز کجا همچین حرفی زده ؟نقل قول:
هم sony هم microsoft بار ها اعلام کردن تا اواخر سال 2014 هیچ خبری از platform جدید نیست
هم از نظر سخت افزار جفتشون جوابگوی نیاز های بازار هستن هم developer ها چیز قابل عرضه تری ندارن
این کنسول با اومدن natal تازه وارد مرحله اصلیش میشه
این بستنی جدیده سونی هم جالبه ، فکر کنید بازی هایی به سبک Wii رو با گرافیک Ps3 بازی کنید :21:نقل قول:
ای بابا !!! چرا من هرچی پست میدم میپره؟؟
Cpu الیت چیه؟ البته میگن فرقی نداره!! بعد اینا قابلیت آپدیتی چیزی دارن؟ سخت افزاری؟
کلا این قضیه شانسی بودنش هم منتقی هست دیگه؟؟ آخه گفتن بد هم توش در میاد. مشکل دار!!! ما که شناس نداریم!!:41: