[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
پوشش بدک نیس. نسبت به همراه اول تعریفی نداره. پوشش همراه خیلی بهتره. کم پیش میاد گوشی خودکار سوییچ بشه روی 3G باید خودت گوشی رو بذاری رو حالت 3G Only. خودم روی 3G بیشتر از 700 800 کیلوبایت/ثانیه ندیدم. سیم کارت LTE هم هنوز ندارم که امتحان کنم وضعیت رو.نقل قول:
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
چرا وضع اصفهان پیشرفت نمی کند ؟
لطف کنید جواب ما را بدهید ؟
سلام
یکبار از ایرانسل بهم زنگ زدن و راجع به کیفیت اینترنت 4جی سوال کردند .اینجا یعنی قزوین پوشش 4جی کمه ولی 3جی بهتره .لطف میکنید پوشش 4جی رو بهتر کنید .ممنون
4g ایرانسل همین الان یهویی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نزدیک 40 مگابیت!
دوستان ایرانسل پیغام داده 40 مگ اینترنت رایگان به شما تعلق گرفت
من اعتماد ندارم بهش چطور میتونم چک کنم واقعا تعلق گرفته یانه ؟
تو ای شارژ می رم چیزی نشون نمیده با *141 هم همینطور
نقل قول:
سلام اینکه سرعت نت نیست! این کشش مودم 4جی هست یا موبایل یا تبلت شما با کابل وصل کردی به پی سی کشش مودم موبایل یا تبلت هست.... شما یه تست سرعت با idm پی سی یا تست سرعت با اسپید تست میزاشتی ببینم چقدره سرعتت... در ضمن اون کشش 425 مگابیت هست که اگه به مگابایت بخوایم تقسیمش کنیم تقریبا میشه 51 مگابایت:n02:
منم الان گوشی مو که 4جی ایرانسل رو ساپورت میکنه هوآوی G620s - L01 با کابل وصل کردم به پی سی دقیقا کشش مودم گوشیم مثله شما هست...
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
.. سرعت دانلود idm پی سی هم چند روز پیش تست گرفتم 1500 تا 1700 هست ... با اسپیدتست هم تست گزاشتم دانلودم رو 10 مگابیت و آپلود رو 9 مگابیت بود
اقا رضا جواب ما را بدهید؟
اگر توجه کنید منظور اون دوستمون این بود که از 425 مگابیت ظرفیت کابلی که زده 9 % داره استفادی میشه که یعنی حدود 40 مگ !:n01:نقل قول: