سلام فرشاد .آقا ما بیاییم از مخابرات نت بگیریم یا نه :n13::n13: :n17::n17:
Printable View
سلام فرشاد .آقا ما بیاییم از مخابرات نت بگیریم یا نه :n13::n13: :n17::n17:
سامی .ما بیاییم از مخابرات نت بگیریم یا نه.مخابرات 1مگش سرعت چند میده:n13::n13:
اگر میتونید شانسی بودن شبانه رو تحمل کنی خودم به پشتیبانی میگم میگه 5مگ خیلی ها هم nofree میشن حتی 1مگ هم بعضی از سرویس هاش withfree میشن(بالای 18تومن)نقل قول:
الان هم اگر تست سرعتمو دیده باشید خیلی سرعتم کمه حتی با تهران و باید 20-30بار ip عوض کنم تا شاید یه ip خوب گیر بیاد تازه سرعت اینترانت یا همون اینترنت داخلی 5مگ بشه که باز با خارج سرعت کمه تو دانلود شبانه هم بدتر میشه و این نشون میده که ip ها رو از اکانتینگ محدود کرده مخابرات محدود کردن ip با اکانتینگ مخابرات خیلی راحت انجام میشه ولی سرویس 1و2مگ چنین مشکلی با ip ها نداشت
دوستان میدونن قبلا که اکانتینگ مخابرات از کار میفتاد خیلی راحت سرعتای بالا رو بدون نوسان جواب میداد ولی الان با اکانتینگ خیر
ولی به نظر من از آسیاتک بهتره
سیترا کی درست میشه میخام تمدید کنیم!:n13:
دوست عزیز من از هر سه تا شرکت سرویس داشتم...در سرویس های نامحدود که 100درصد مخابرات بهتره چون اصلا افت سرعت نداره، مثلا 512 از 50 پایین تر نمیاد تا 100 هم میرفت حتی. ولی همین 512 شاتل بعد از حجمی که اصلا مشخص نیست چقدره و بسته به مرکز مخابرات داره دانلود مستمر داشته باشی حتی سرعت و تا 8 کیلوبایت! هم پایین میکشید،دیگه هم بالا نمیرفت! مگه اینکه یه پله سرویس بالاتر میگرفتی یه ماه یا اینکه نزدیک 1 ماه مصرف دانلودت کلا 5گیگ هم نشه!!!نقل قول:
پارس هم که مشخص کرده مثلا 128 15 گیگ سرعت بالا،بقیه مصرف سرعت 16 کیلوبایت....
من با 512 مخابرات ماهی بالای 80گیگ مصرف داشتم توی ibs ! دانلود و وب گردی و آپلود و... ولی به هیچ وج با شاتل نمیتونی به این حجم برسی...پارس ولی میشه رسید چون نزدیک 45گیگش و سرعت بالا میده ولی باقیش و نه که میشه با سرعت اسمی رسوند ولی قیمتش خیلی بیشتره...
سرویس های محدود هم که هم پارس و هم شاتل شبانه خیلی میاد پایین سرعت ولی مخابرات من الان خودم 2مگ دارم تا 220 هم میره از 180 هم پاییت نمیاد!
وقتی اکانتینگ از کار میفتاد اینقدر تو این تاپیک در موردش صحبت میکردیم و دوستان دانلود هاشون رو میزاشتن تا مخابرات فهمید و مشکل رو برطرف کرد:n15:
دوستان من مودممو آپگرید کردم ولی باگ های عجیبی گرفته یه سری امکانات بهش اضافه شده ولی خیلی باگ گرفته کسی میدونه چطور میتونم داونگریدش کنم به همون ورژن کارخونه؟مدل d-link 2730u
فرشادت مودمت تا جند متر جواب می ده؟
Sent from my GT-I9205 using Tapatalk
تقریبا بعد از 13متر از 5تا یکی میمونهنقل قول:
samienim دان استریم رو درست کردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ امروز من رفتم دفترشون بهشون گفتم باز شماره یاداشت کرد