سلام خدمت تمام دوستان بخصوص آقا حمید گل که حسابی داره لطف میکنه:n12::n12::n12:
یه سوال خیلی وقته فکرم مشغول کرده؛ چه تفاوتی بین 7150 و 6050 و p7000 هست که قیمت شون حداقل 100 _150 با هم فرق داره( جز رنگ دمو!!!)
سلام خدمت تمام دوستان بخصوص آقا حمید گل که حسابی داره لطف میکنه:n12::n12::n12:
یه سوال خیلی وقته فکرم مشغول کرده؛ چه تفاوتی بین 7150 و 6050 و p7000 هست که قیمت شون حداقل 100 _150 با هم فرق داره( جز رنگ دمو!!!)
سوال من جا موند.نقل قول:
سلام آقا حمید گل، یه خواهش دارم:
اگه زحمت نیست6975 و jbl 696رو مقایسه کنین!
از لحاظ کیفیت، قدرت و حجم صدا، بیس! و آمپ مناسبش؟!
ممنون میشم!
سلام آقا حمید.
مخلصیم.
قربان شما رو دوستم فرید ( poyyesh ) معرفی کرد.
یه سیستم میخوام با شرایط زیر :
- قیمت تا 1 الی 1100 ( دیگه با سیم کشی و همه ایناش بشه این قیمت )
- پخش حتما حتما فلش بخوره ( یا اگه فلش نمیخوره مموری گوشی یا ... بخوره )
- سیستم با بیس تقریبا زیاد میخوام ولی نمیخوام بیس بیش از حد شفافیت صدا رو پایین بیاره
- رو پراید دوگانه سوز جوابگو باشه ( هم با توجه به جایی که کپسول ها اشغال کردن و هم با توجه به فشار نیومدن به باتری )
- با زیاد کردن صدا کیفیت باند پایین نیاد
- سیستم قابلیت آپگرید داشته باشه. مثلا شاید بخوام 2-3 ماه دیگه موارد دیگه ای به این سیستم اضافه کنم
دیگه اقا حمید ما ریش و قیچی رو دادیم دست شما . یه سیستم توپ بهم معرفی کن با شراط بالا . فرید خیلی تعریف شما رو کرد گفت مطمئن باش هیشکی بهتر از ایشون نمیتونه برات نسخه بپیچه :n02:
سلام دوستان
من یه جفت باند 718 ای ایکس دارم با پخش پایونر 5250 . آمپلی چی بگیرم خوبه ؟
هر قیمتی هم باشه فرق نداره چون فکر نکنم واسه 2تا باند گرون در بیاد
واسه 2جفت باند هم بیزحمت معرفی کنین که شاید یروزی خواستم 2تا باند اضاف کنم
"فهمیدم که کیفیت 8019 کنوود از 9887 که نتورک نشده و پروسسور هم نداره بالاتر و به صرفه تره"
9887 اگر به قيمت باشه از 8019 بهتره ولي خب گير نمياد.كل جنس صداي آلپاين متفاوت هست و همه پسند نيست.براي كساني كه صداي بالاي تيوتر رو دوست دارن خوبه
فكر خوبيه.7150 رو نگه دار.ماشينتون چي بود؟نقل قول:
اگر سمند نيست كه عاليهدو جفت كامپوننت MX165 با يه آمپ ML 75.4.
ساب هم گليدن RS 12 Free Air براي روي تاقچه.يه آمپ مونو يا دو كانال هم لازم داريم.هزينه كمي ميره بالا ولي كيفيت و رنج فركانسي كامل ميشه
كامپوننت جفتي 357
آمپ 75.4 هم 513
ساب RS12 هست 325
آمپ هم دو كانال پايونير 5602 بريج ميكينم براي ساب 280 تومن
ارادت دارم.نقل قول:
بله چين هستن.بنده شخصا استفاده نميكنم.يه مدل P3 شنيدم بد نيود.ولي كلا راكفوردهاي سيه قديم كلا يه مقوله ديگه بودن.
در مورد خروجي درسته هاي ولت بودن بهتره ولي DAC نيز يكي از قسمتهاي مهم هست. JVC به نظر من كيفيت صداي جالب نداره.
6950 امكان نداره 180 باشه.شك نكن.:n04:سريه 1 پايونير بالاي 200 تومنه اين سريه 6 هست.:n02:
پايونير X6550BT ميتونه گزينه مناسبي باشه تو رنج قيمتي شما.
انجام وظيفه هست. دوست عزيزم.نقل قول:
تفاوتشون تو رنگ صفحه LCD هاشون هست.
7150 و P7000 سفيد هستند.فكر كنم پنل 7150 برقي هست.
6050 رنگيه.
تفاوت خاصي ندارن.
عذرخواهي ميكنم ازتوننقل قول:
آلپاين تايپ S مدل SPS-609 ميتونيد بگيريد.315 تومن.تايپ G هم مدل SPG-69C3 حدود 280 تومن.
كن وود 718EX حدود 270 تومن.
مخلصم.چشمنقل قول:
6975 اورجينال.يه اسپيكر پرقدرت كه مگنت بسيار قوي رو دارا بود.اين اسپيكر اگر با آمپليفايرهاي قوي (بالاي 110 وات) درايو بشه BASS بسيار محكم و قوي رو توليد ميكنه. در مقابل تيوتر و ميدرنج ضعيفي داره كه در مقابل اين حجم صداي فركانس پائين كالما كم مياره و عفب نشيني ميكنند.
يه سري معايب هم داشت از جمله جنس ساراند اون بود كه حالت نوعي اسفنج بود.در اثر كاركردن و نور آفتاب خيلي زود مستهلك ميشد.حدودا 4 سال بسته به نوع استفاده از بين ميرفت يا باعث كاهاش كارائي اسپيكر ميشد.يكي ديگه از نقاط ضعفش سيمهاي تیوتر ومیدرنج هست كه ار درون Cone خارج شده وبا یک خمیدگی به تیوتر ومیدرنج وصل شده.اين سيمها در اثر حركتهاي سريع ووفر به خاطر اجراي بيس بعد از مدتي قطع ميشد و در نتيجه صداي تيوتر و ميدرنج قطع ميشد.
T696 رو شخصا دقيق روش كار نكردم.ولي از كساني كه داشتن و يكي دوبار شنيدن اصلا نتونست جاي T595 معروف رو بگيره.بيسش خشك شده.اون نرمي 595 رو نداره. يكي ديگه اينكه جامپري كه براي 595 طراحي و روي بسگت نصب شده بود رو برداشتند و فقط يك جفت ترمينال + و - هست.البته توان RMS اين اسپيكر 150 وات هست. منتها عرض ميكنم تخصصي روش كار نكردم.خيلي نميتونم نظر بدم. شرمنده.
خيلي خوش آمديد به انجمن خودتون.:n12::n16:نقل قول:
بنده مخلص شما و آقا فريد گل هم هستم.
مدل پرايد 131 هست يا 132؟
امين جان متاسفانه با حدود قيمتي كه فرمودين واقعا نميشه اون مواردي كه مورد انتظارتون هست رو پوشش بديد.باهزينه رو افزايش بديد
با من تماس بگيريد بيشتر خدمتتون توضيح عرض كنم.
پايونير 8604 براش كافيه.نقل قول:
ممنون از راهنماییت،اما فکر کنم متوجه عرضم نشدین،من گفتم 7150 و 6975 و ساب 310 رو رد کنم بره که حدودن 1 تا 1100 پولش بیاد دستم بعد 500،600 بزارم روش و یه سیستم قدرتمند تر،با کیفیت تر و کلا بهتر از هر نظر از این سیستم فعلیم جمع کنم.وگرنه اگه ضبط رو نگه دارم اونقدری ندارم که هزینه کنم الان.نهایت بتونم ساب و کواکسیالمو عوض کنم،البته اگه به بهبود کیفیت کمک میکمهنقل قول:
بعد مگه شما نمیگفتین 7150 پخش خیلی خوبی نیست؟
باتشکر از اقا حمید عزیز
ایشون انسان شریفی هستن که بنده بشخصه از اشنایی باهاشون افتخار میکنم
حدود نیم ساعت وقت ایشون رو گرفتم
سیستمی پیشنهاد دادن که تازه فهمیدم چرا دوستم فرید میگفت مطمئن باش کسی قد آقا حمید از سیستم صوتی سردر نمیاره
فقط تنها مشکلی که دارم اینه که نمیدونم نصاب خوب تو کرمان کیه :n21:
شما لطف داری حمید جان که به این همه سوال بدون منت پاسخ مناسب و کامل میدی :n16:نقل قول:
عذرخواهي ميكنم ازتون
آلپاين تايپ S مدل SPS-609 ميتونيد بگيريد.315 تومن.تايپ G هم مدل SPG-69C3 حدود 280 تومن.
كن وود 718EX حدود 270 تومن
بین این سه تا شما کدومش رو ترجیح میدی؟ 718 اصلش تو بازار هست یا همه تقلبیه ؟
یک پخش دمودار هم بهم معرفی میکنی ؟ قیمت مناسب
پیشاپیش ممنونم
سلام خواهش ميكنم.نقل قول:
بله متوجه شدم ولي گفتم اگر پخش رو بدي چيزي نميتوني بگيري.يعني بايد حداقل 500 خرج كني براي پخش.
لذا بايد هزينه رو افزايش بدي اگر ميخواين توقعتون برآورده بشه وگرنه تو اين رنجي كه فرمودي پول دور ريخته.هزينه نكني بهتره.
باز هم هرگونه صلاح ميدونيد.
كوچيك شما هستم.:n12:نقل قول:
هر دو آلپاين خوبه.S609 رو بگير.البته آمپ بايد براش تهيه كنيد.
باز اگر از ينها بهتر ميخواي گليدن MC 609 i هم هست 365 تومن.كه 3 اهميه و 110 وات. قدرت و كيفيت بالاتري داره.
718 شركتي هست.
7650 ميتوني بگيري و دموي كاملي نداره.400 تومن هست
دمو دار كامل بخواهيد 9450 بايد بگيري حدود 500 تومن