نظرات کاربران رو بخون می فهمی.ولی به نظر من اگه خوندی و دیدی می تونی بسازی طوفان بگیر.الان این 17 گیگ ماهی 25 تومنه ولی طوفان 30 گیگ ماهی 21 تومن میشهنقل قول:
Printable View
نظرات کاربران رو بخون می فهمی.ولی به نظر من اگه خوندی و دیدی می تونی بسازی طوفان بگیر.الان این 17 گیگ ماهی 25 تومنه ولی طوفان 30 گیگ ماهی 21 تومن میشهنقل قول:
سلام
های وب یکماهه بگیر و تست کن
تازگی ها افتضاح شده
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
های وب مسابقه راه انداخته :n02::n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا قبلا میشد 2 3 روز قبل اتمام سرویس ، تمدیدش کرد. الان میزنم میگه باید تا پایان روز صبر کنید ! حجم 1 روزه هم میزنم میگه کمتر از یک روز باقی مانده !
باید چیکار کرد ؟! اگه واقعا قراره اینطوری بمونه جمع کنیم بریم
یه بار از پنل خارج شو، بعد که دوباره وارد شی گزینه ی ابطال سرویس فعلی و انتخاب سرویس جدید می یادنقل قول:
این کار رو بارها کردم ، نمیاد !نقل قول:
یه بار از پنل خارج شو، بعد که دوباره وارد شی گزینه ی ابطال سرویس فعلی و انتخاب سرویس جدید می یاد
امروز از شرکت مخابرات برای تعویش سیم های تلفن امدن بعد از تعویض SNR من از 15 به 6 رسید و سرعت دانلودم به 7 مگابیت رسید خسته نباشید به همه مسئولین کشوری.
پس اینو چی میگی ؟ :n02:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته اینا همون حجم های دانلود شبانه رایگان مشترکین بوده که حالا دارن اینطوری ازش استفاده (سوء استفاده) میکنن :n15: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا سرعتت چند بود؟چه سرویسی داری؟نقل قول:
قبلا رو 12 مگ بسته بود و snr هم روی 15 بود ولی امروز زحمت کشیدن و سیم ها قدیمی که خیلی هم خوب بود رو جمع کردن و یک سری سیم نازک بستن جاش حال امدم دیدم به به snr شده 6 و سرعت دانلود روی مودم هم 7000 در بالا ترین حالت هست خخخخخخخخخخخخخخخخ.نقل قول:
مسئولین محترم کشوری متچکرم .