سلام الان ساعت رایگان سرعت دانلودم روی یک مگه واقعا هیجان آوره فکر کنم مخابرات یه مشکلی پیدا کرده چون سایتشون هم که میری میگه داره آپدیت میشه(اگه فردا از حجمم کم نکرده باشه شانس آوردم)
Printable View
سلام الان ساعت رایگان سرعت دانلودم روی یک مگه واقعا هیجان آوره فکر کنم مخابرات یه مشکلی پیدا کرده چون سایتشون هم که میری میگه داره آپدیت میشه(اگه فردا از حجمم کم نکرده باشه شانس آوردم)
از ساعت 12 تا همین چند دقیقه قبل , با اینکه چراغ ADSL روشن بود ولی بازم نِت قطع بود ...
کلا این هم شیوه جدیدی هستش در کلاه برداری ... توی همین 30 دقیقه که نت قطع بود حسابش رو بکن چندین هزار نفر نیز قطع بودن و چند صد گیگ به سود مخابرات شد !
دقیقانقل قول:
دیروز پریروز هم همیطور شده بود
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
ایشالا یوزرها بیشتر میشن هیجان شما هم بیشتر ترنقل قول:
منم دقیقا همین مشکل رو داشتم و همین الان وصل شد! چند شبه که مخابرات این شیوه نوین رو برای دزدی بکار می بره! واقعا نمیدونم دیگه چی بگم!نقل قول:
اینجوری نمیشه ...
فردا میرم مخابرات عدل خمینی ...
ببینم حرف حسابشون چیه ؟ پول میخوان ؟ یک مشت پول بریزم جلوشن لااقل شکم شون رو سیر کنن تا این کارها رو در قبال یوزر ها انجام ندن
اره سرعت شبانه برای منم 1مگ در ثانیه هست حجم هم کم نمیشه خیالت راحتنقل قول:
خدا کنه هرشب اینجوری بشه با این حساب شبی 18 گیگ میشه دانلود کرد:n09:
خوشبختانه منطقه ی من که هم خلوته و هم مشکلات روزانه و شبانه ی سایرین رو ندارم:n01:
و اما یک نکته ی لطیف! در پاسخ به دوستمون: (به در میگیم تا دیوار بشنوه)
عالیه دوست عزیز خودت بیا تمام فامیلت رو هم بردار بیا، توی تاپیک پارس هم اطلاعیه بزن تا همه ی کاربرا ول کنن بیان مخابرات ...:n09:نقل قول:
خیلی دوست دارم قیافه ی یکی دو تا بچه خردسال که تازگی صاحب کامپیوتر شدن و با وجود تذکرات مکرر بزرگترهای باتجربه تر، هی اینجا جار میزنن شبی n گیگ رایگان گرفتن رو اونوقت ببینیم ... وقتی سرش به سنگ خورد و با اراجیفی که اینجا میگه، تراکم کاربر منطقش رفت بالا شبی 1 مگ هم گیرش نیامد بعدش هی بیاد اینجا با آه و ناله بگه غلط کردم و یاد گذشته ها کنه! :n10::n31::n09:
آقا من بی صبرانه منتظر اون روزم که در راهه ..
دوست عزیز ما نه بچه ایم نه چیز دیگه 5 ساله دارم شبانه دانلود میکنم پول مفت هم حاظر نیستم به این شرکتهای .... بدم شده هم از این شرکت به شرکت میرم تا یکجا که شبانه و روزانه خوب داشته باشه گیرم میاد ما مثل چهار تا بچه پولدار نیستیم که بودن شبانه و نبودنش براشون فرق نکنه ما مستضعفیم :n02:حالا شما عوض جواب بر میداری اینا رو میگی اگه میخوای کمک کنی بگو آقا من این سرویس دارم اینقدر هم میگیرم تو شبانه تا حالا هم خوب یا بد بوده مثل اون دوستمون اومد گفت میخوام بیام پارس شبانه چجوره تو چت باهاش سیر تا پیاز شبانه پارس رو گفتم گفت ممنون که راهنمایی کردی حالا شما بر میداری 3 خط به در میگی دیوار بشنوه در و دیوار رو ولش ما خودمون اینجا هستیم :n09: به خودمون بگونقل قول:
خوب ایشون راست میگه انتظاز داری بگیم 10 مگ میده مخابرات
اگه نمیخوای قبول کنی مشکل خودته
قعطی فراوان داریم
سرعت پایین روزانه به حدی که سایت باز نمیشه
شبانه حرفشو نزن
دیگه بقیه هم بیان باید اینترنتو ببوسیم بیایم کنار
تراکم یوزرهای مخابرات خیلی بالا رفته داره میترکه