چه میشه کرد..............:n27:نقل قول:
Printable View
چه میشه کرد..............:n27:نقل قول:
یاد یه لحظه افتادم که شاید تعریف کردنش برای شما هم جالب باشه
یکی از فامیلامون بعد از ۱۰ سال اومد ایران و تو جمع که بودیم یهو گفت اینترنت ما قطعه از وقتی اومدیم چرا؟ یعد من گفتم اینترنت داریم رو سیمکارت ها ولی مفتش گرونه گفت ۴ جی که خیلی خوبه سریعه بعد یهو دید اینایی که سر درمیارن یه جوری نگاش میکنن گفت نکنه اینترنت ۴ جی ندارین طرف باورش نمیشد که تو ایران اینترنت ۴ جی و ۳ جی نداریم و کف کرده بود کلی شکه شد مگه میشه اینترنت ۴ جی نباشه تو ایران که کشور به این بزرگیه حالا باید بیاد و ببینه ما چجوری داریم جون میکنیم که شبانه رایگانمون برگرده توهیناشون هم که جای خود داره
یعنی شرکت صبانت دنبال مشتری جدید نیست که این کارو با مشتری های قبلیش کرده !؟
اولین کاری که اگه یه نفر بخواد سرویس اینترنت پرسرعت بخره می کنه اینکه بره از مشتری های قبلی اون شرکته تحقیق کنه.
نقل قول:دلم میخواد به خاطر حمایت از اون کسانی که در حقشون ظلم شده منم پورت رو تخلیه کنمنقل قول:
از یه طرف هم میترسم از این که الان جوگیر بشم بعد برم یه ISP داغون تر از این :n30:
فعلا های وب و فن اوا رو در نظر دارم :sq_24:
واسشون فرقی نداره اگر شما که شبا دانلود داری تخلیه کردید کسایی میرن ثبت نام میکنن که بی اطلاع هستند و معمولا چنین افرادی از شبانه رایگان استفاده نمیکنن پس در هر صورت به نفع خود شرکته خیلی ها هم که از شبانه رایگان استفاده نمیکنن اصلا به فکر تخلیه هم نیستن اینا دنبال چنین کاربرایی هستن تا بیشتر سود کنننقل قول:
من دیگه دانلودام تموم شد
55 گیگ دانلود کردم 40 گیگش بازی بود
و محدود نشدم
از فردا شب هم سیستم رو خاموش میکنم
من موندم اونا که 400 گیگ دانلود میکردن واقعا چی دانلود کردن :n02::n02::n02:
بعضی ها واقعا خیلی زیاده روی میکنن همینجور الکی میزارن رو دانلود من الان اینترنتم سرعت شبانش 700کیلوبایته دلیل نمیشه که چون سرعتم بالاست هر شب بزنم 10گیگ باهاش دانلود کنم الان من شبی 500مگ تا فوقش 1.5گیگ دانلود میکنم بعضی از شبا هم هیچ دانلودی ندارم بهتره آدم یکم بزاره برا روز مبادا که وقتی احتیاج داشت کارش لنگ نمونهنقل قول:
باور کنید کشورای دیگه که اینترنتشون نامحدوده کمتر از ما مصرف میکنن همین دانلود شبانه کاربرا رو حریص میکنه به دانلود اگر اینترنت نامحدود باشه دیگه همه هر چی احتیاج داشته باشن دانلود میکنن نه اینکه بزور فایل بزارن رو دانلود و شبی 20گیگ دانلود کنن بگو یه نفر دانلودر حرفه ای باشه باز بعد از چند روز که دانلود کرد خسته میشه حالا بگو یه هارد 500هم پر بشه
خودتان امدید نوشتید دانلود شبانه 8 مگ 700 کیلو بایت!! بعد 12 مگشم میشه 1مگ خب خودتان درست مدیریت نکردید!نقل قول:
اگر الانم 12 مگ شبانه اش 3.. تا 4 گیگ بشه خوبه ...اینجو که معلومه شما مدتی درست مدیریت نکردید شبانه رو حالام سرعتای همه رو کردید دایل آپ این ضعف خودتان رو نشان میده!
باورکنید آبرویتا رو بردید همه بهتان میخندن الان با ای 15 کیلویی تان....حتی تو آپارت و یوتیوب هم خبرش رسیده! فرومهای فاسی رو که نگو!!!!!!!!!!
این یکی چرتو پرتی بیش نبود کل پهنای باند کشور ایران به اندازه ی ۲ تا دانشگاه سوئد هست بعد اونا دانلود نمیکنن ؟ اره اونا فیلم سینمایی و بازی کامپیوتری و .... دانلود نمیکنن ولی چت ویدئویی میکنن وکلی کار دیگه فایل هاشون روی دراپ باکسشونه که هم دانلود داره هم اپلود شما چیزی از اینترنت نمیدونی که این حرف رو میزنی هیچی نمیدونی همون فامیلمون که الان انگلیسه هفته ای حداقل یک بار با این جا داره تماس ویدئویی میگیره ما چون هردفه از نا محدود یکی از فامیلا استفاده میکنیم متوجه نیستیم اونا تو نت برنامه های تلویزیونی که از دست دادن رو نگاه میکنن با کیفیت اچ دی ما نمیکنیم میگیم به درک تو ایران بعضی ها زیادی میگیرن مثل شما شما کارایی های اینترنت رو نمیدونی که این حرف رو میزنی خیلی استفاده داره اینترنت خیلی بیشتر از اونی که تو فکرشو بکنی حتی ششنرم افزار هایی که داری رو برو ببین چقدر اپدیت شده هیچی چون کرک شده هست نمیتونی اپدیت کنی و این که به فرض هم اصلی بود اپدیتش رو میگیرفتی نه نمیگرفتی چون حجم اینترنتت کمه ته میکشه فقط حرف نزنید قبلش برید بخونید ببینید فقط نکید خارجیا چیکار میکنن و حرف الکی بزنید دیگه اینقدر این چرندیت رو گفتن مردم که هرکی از هرجا میرسه یه چیزی میگه این قدر عقب مونده هستیم که دیگه اصلا نمیدونیم تو بقیه کشور ها چه خبرهنقل قول: