آقا حمید واقعا از لطف و زحمات شما ممنونم.نقل قول:
یعنی برای ریو دیگه کواکسیال نگیرم؟یه چیزی مثل همین 609 که شما میگفتین یا هرتز 690؟
و آخرین سوال،این 9887 بهتره یا 137 و یا 9835؟
بازم از شما ممنونم.
آقا حمید واقعا از لطف و زحمات شما ممنونم.نقل قول:
یعنی برای ریو دیگه کواکسیال نگیرم؟یه چیزی مثل همین 609 که شما میگفتین یا هرتز 690؟
و آخرین سوال،این 9887 بهتره یا 137 و یا 9835؟
بازم از شما ممنونم.
ممکنه در خصوصه نتورک و پروسسور توضیح بدین؟ممنون
باند تا 250 چی بگیرم ؟
آمپیلی ندارم ! پخش هم پایونییر هست!
با اجازه آقا حمیدنقل قول:
توی خرید 8019 شک نکن .... خیلی بیشتر از قیمتش می ارزه ... مگر اینکه شما هم مثل من اطرافیانت میگن ..... کنووود هم شد پخش!!! ..... زیاد حرف ها رو جدی نگیر چون خیلی از اونها به نظرشون بهترین کواک میشه 718 با 6975!!!! .... البته اگه واقعا جنس صدای اون مدل ها رو بیشتر میپسندی یه حرف دیگه هستش
راجع به ریو من چون خودم ریو دارم یه توصیه
ریو زیر تاقچه عقبش یه تیکه فلزی هستش و فقط دو تا حفره داره که برای کامپ های خودشه... اگه بخوای کواک ببندی باید خیلی دست کاری کنی ماشین رو ... ضمن اینکه کیفیت صدا و کنترلی که شما روی صدا داری توی کامپ خیلی بهتر از کواک هستش.
ممنون از شما.من چون تعریف اون دوتا کواکسال رو شنیدم دوست دارم از یکیشون استفاده کنم.ماشینمم قطعا ریو نیست اما قطعا هاچ بک هم نیست.پخش هم من تا حالا 6050 و 7150 پایونیر داشتم،صدای یک مدل کنوود که فکر میکنم 7016 هست رو هم شنیدم،یه مقدار از صدای پایونیر به نظرم تیز تر و صاف تر بود.البته بدون آمپ بود اگه اشتباه نکنم.اصرار رو آلپاینم بخاطره اینه که از خیلی از حرفه ایها تعریفشو شنیدم،حالا خود آقا حمیدم حرف آخرو بزنه ممنون میشم.
سلام ارادتمندم.نقل قول:
پاسخ كامل رو دوست خوبم جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كه متاسفانه اسم شريفشون رو نميدونم دادن. بنده هم عرض كردم اون قسمت فلزي داخل صندوق مشكل ساز هست.
شما اگر براتون از نظر هزينه اي سنگين ميشه كه دوجفت كامپ ببنديد ،يك جفت كامپ ببنديد تو پست قبل هم عرض كردم.يه ساب هم تو صندوق قرار بديد خيلي با كيفيت ميشه.
بودجتون ماكزيمم چقدره؟
پخش 9887 تو آلپالين بهترين هست ولي يه 8019 آكبند بگير خيال خودت رو راحت كن.گوش گير گلم، گوش گير:n02:
اخوي بنده كه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خدمتتون عرض كردم:n04:نقل قول:
حامد جان اگر كواكسال خواستي بگيري قطعا بهترين كيفيت و قدرت رو به شرطي كه خوب تغذيه اش كني از CO 609 ميگيري.نقل قول:
اتفاقا آلپاين به خاطر اينكه خيلي رزولويشن و ديتيل رو اجرا ميكنه به نظر من صدا بي روح هست.انگار كل اكولايزر فركانسهاي 8Khz به بالا رو تا آخرين حد زياد كردي.ميدوني پخشي مثل 9887 رو بهتره نت وورك بست و همراه با پروسسور.واقعا محشر ميشه صداش. ولي خب چند نفر هستند كه ميتوننيد 5-6 ميليون هزينه نمايند.
اوووو،الان تازه فهمیدم چی شد.خب من خیلی وارد نیستم دیگه باید ببخشید
فهمیدم که دوجفت کامپوننت کیفیت بیشتری از یه کامپ و یه کواکسیال میده،در کل کیفیت کواکسیال اندازه کامپ نیست
فهمیدم که وقتی یه سیستمی رو نتورک میکنی به همراه پروسسور کیفیت فوق العاده ای بهت میده،ام هزینه فوق العاده ای هم داره برات
و فهمیدم که کیفیت 8019 کنوود از 9887 که نتورک نشده و پروسسور هم نداره بالاتر و به صرفه تره.:n02::n02: درسته دیگه
آقا شرمنده ندیده بودم.ممنون:n07:نقل قول:
آقا حمید قصد دارم 7150 و 6975 که ارجیناله و ساب 310 رو بفروشم و با پولش که حداقل 1 تومن میشه + 500 ،600 تومنم که میزارم روش یه سیستم خوب و تمیز با کیفیت تر و بهتر از اینی که الان دارم جمع کنم.
حالا شما نظرت رو چیاست؟یه هد یونیت،یه جفت باند و آمپ و ...
فقط از اونجا که علاقه ای به ساب تو باکس ندارم،اگه فکر میکنی خوب میشه یه ساب طاقچه معرفی کن اگرم نه یه باند یا کامپی که جای سابم پر کنه.یا اگه فکر میکنی هیچکدوم نمیشه،همون ساب باکس رو زحمت بکش
آقا حمید ممنون بابتِ جواب هاتون
الان سابهای راکفورد چینی هستن؟؟خریدشون پیشنهاد نمیشه؟
خب شما فرمودین که بهتره خروجی بالای 4 ولت باشه,ولی این مدل کنوود 456 سه جفت خروجی 2.5 ولت داره:n03:
اونوقت اون JVC دو جفت 4.8 ولت داره با قیمت 242 تومن با یکسال گارنتی ماهان الکترونیک!!!
اگه بخوام 456 بخرم که 2.5 ولت هست بهتر نیست این پخش 6950 رو بخرم؟؟؟
کسی پخش Pioneer DEH-P6950IB رو تایید نمیکنه؟؟؟
3 جفت خروجی که هرکدوم 4 ولتِ
180تومن
اینم لینکش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شرمنده بابتِ این همه سوال
اگرم هیچ کدوم از این مدل ها که خدمتتون عرض کردم خوب نیست,یه مدل خوب تا 350 یکم هم بیشتر شد بهم معرفی کنید
مرسی