از ساعتـــ 12 تا همین چند دقیقه قبل , نت قطع بود .
لعنت بر مخابرات ... 2 ماهه دیگه صبر میکنم ... بعدش میرم تخلیه میکنم .
Printable View
از ساعتـــ 12 تا همین چند دقیقه قبل , نت قطع بود .
لعنت بر مخابرات ... 2 ماهه دیگه صبر میکنم ... بعدش میرم تخلیه میکنم .
شما کدوم منطقه ی شهر بیدی؟نقل قول:
چون بطور واضحی از یک منطقه به منطقه ی دیگه اوضاعش چه روز چه شب به اندازه ی زمین تا آسمون فرق فوکوله
یکی از دوستان جواب منو بده لطفا.من اگر 2 مک کمپین بگیرم، downstream رو روی چند میبندند؟ اگر بیشتر میبندند تاثیری روی سرعت تو روز در ساعات غیر رایگان داره؟ سرعت در روز از 250 کیلو بایت بیشتر هم میشه یا نه؟
ممنون میشم اگر هر کدوم از دوستان جواب منو بدند. من نیشابور هستم.
Sent from my ZP900 using Tapatalk
سلام دوستان یک اکانت 10مگ دارم بدلیل اینکه رو فیبریم بیشتر از 1.5 جواب نمیده میخوام بفروشمش چون شاتل گرفتم نیازی ندارم 140 گیگ هم حجم داره هر کی خواست پ خ کنه
روی خط مسی باشید که حسابی لذتشو بردید
فقط خراسان رضوی
شما اگر 2مگ بگیری بستگی مخابرات داره که رو 2یا3یا5یا10 مگ ببندن. ولی شب از ساعت 1 سرعت از طریق اکانتینگ، رو 256 کیلوبایت محدود میشید.نقل قول:
سلام یکی از دوستان کمپین 2 مگ روی خط مسی داشت که سرعت دانلودش 1 مگ بود الان فهمیدن سرعتش رو مدتی است که کردن 100 کیلو بایت:n31::n31::n25: الان اصابش خرابه اون داداشی که می گفت سرعت من زیاده الان کجاست بیا الان دوباره فیلم بزار تا سرعتت رو ببینیم:n19::n19:ههههههههه
بلاخره ما نفهمیدیم سرعت روزانه کمپین چجوریه:n03:
آقا اینجا شبانش چطوره از پارس در اومدیم بیام اینجا یا اینجا خبری نیست :n02: مشهد مخابرات شبانش چجوریه
افتضاحنقل قول:
دیشب 100 مگ هم نگرفت
از بس قعطی داره
الانم صفحه هارو کامل باز نمیکنه
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
باید هممون منتظر این اینترنت رایگان باشیم
چند سالی است که میشنویم به زودی اینترنت رایگان از طریق ماهواره بخشی از دنیای آفلاین را پوشش خواهد داد و حالا این مرد میلیاردی که مشاهده میکنید، قصد دارد با نصب 700 ماهواره در فضای بالای سر ما این کار را انجام دهد. «الون ماسک» (جوانی که از 2000 در کار ساخت کپسول های فضایی، اتومبیلهای الکتریکی و موشکهای فضایی با استفاده مجدد است) در مصاحبه با والاستریت از پروژه اینترنت دار کردن همه مردم جهان با 700 ماهواره سخن گفت و اینکه کمپانی SpaceX در حال تهیه ماهوارهای کوچک در حجم 113 کیلوگرم در تعداد زیاد است. وی میگوید هزینه هر ماهواره حدود 1 میلیون دلار خواهد بود و 700 ماهواره یعنی 700 میلیون دلار و وی این کار را با گریک وایلر که قبلاً شریک گوگل در پروژه اینترنت ماهوارهای بوده و از گوگل جداشده ، انجام خواهد داد. گریک عهدهدار کمپانی O3b Network بوده و حالا در کنار آقای ماسک میخواهد دنیا را پر از اینترنت رایگان کند. حالا گوگل و فیس بوک که پروژه مشابهی را در دست تهیه دارند، باید عجله کنند تا رقیب جدید و سرسخت آنها زودتر پروژه خود را عملیاتی نکند! به هر حال کشورهای آرزومند اینترنت بدون دردسر و مناطق آفلاین کنونی در چند سال آینده برای همیشه راحت خواهند شد.