مودم بنده DX350 هستنقل قول:
Printable View
مودم بنده DX350 هستنقل قول:
تو قسمت networking>NAT Mode>LAN IP Addressنقل قول:
دوسا عزیز این کار ها رو کردم و تونستم wireless یه مودم ADSL وصل شم امام مشکل اینجاست که دیگه نمی تونم با این ip جدیدی که دادم 192.168.2.1 برای مودم وایمکس به مودم وایمکس برای یه سری تنظیمات وصل شم و فقط وصل می کنه به مودم ADSLنقل قول:
دو راه وجود داره که بتونی به کنسول مودم وایمکس هم دسترسی داشته باشی:نقل قول:
1. با کابل LAN به مودم وایمکس وصل شو و آی پی دستی ست کن 192.168.2.2 با ساب نت 255.255.255.0.
2. sub net maskk رو تو مودم ADSL و وایمکس به 255.255.0.0 تغییر بده.
این که گفتین باید DHCP رو خاموش کرد و دستی IP داد آیا همون IP استاتیک هست؟ چون اگه سرور دیگه IP اتوماتیک نده که اون IP دستی مگه نبایستی یه عدد تعریف شده و ثابت باشه؟ یه کم توی تجزیه و تحلیل این توضیحات شما دچار مشکل شدم.نقل قول:
آی پی استاتیک یکمی فرق داره. مثلا وقتی شما از یه سرویس دهنده مثل مبین نت آی پی استاتیک میگیری دیگه لازم نیست آی پیو خودت و به صورت دستی یا همون manual ست کنی و سرور مبین نت خودش به صورت خودکار همون آی پی رو که خریدی بهت اختصاص میده و دیگه با خاموش و روشن کردن مودمت آی پی تغییر نمیکنه. ضمنا صحبت من در باره آی پی داخلی مودم هست و به آی پی WAN مربوط نمیشه.نقل قول:
منظور من از آی پی دستی اینه که توی ویندوزت یا هر سیستم عاملی که داری آی پی رو از حالت خودکار در بیاری و به صورت دستی تنظیم کنی. علتش هم این هست که کار DHCP سرور همون اختصاص دادن آی پی به سیستم شماست، حالا وقتی که خاموشش می کنیم مجبوریم که به صورت دستی اونو تعریف کنیم.
در رابطه با اینکه میگی یه عدد تعریف شده باشه درسته، بسته به آی پی و Subnet mask مودمت فقط میشه از یه رنج خاص استفاده کرد. مثلا اگه تنظیمات به این صورت باشه: 192.168.1.1 و Subnet MASK: 255.255.255.0 شما میتونی فقط از آی پی های رنج 192.168.1.2 تا 192.168.1.254 استفاده کنی.
دوستان بر طبق این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قیمت پهنای باند کاهش پیدا کرده. امیدوارم این قیمتای سرسام آور کاهش پیدا کنه!
تشكر ميكنم از شما ولي اين كاري كه شما گفتيد فكر كنم باعث بشه كه هم از طريق Lan آيپي دستي بخواد و هم از طريق وايرلس آيپي دستي بخواد.نقل قول:
ببينيد, من ميخوام با وايرلس كه وصل ميشم, بطور خودكار آيپي بگيره. چون امنيت وايرلس رو تا حد ماكزيمم بالا بردم و خاطرم از اون لحاظ جمع هست.و با روش شما اگر مثلا بخوام با موبايل و تبلت و لپ تاپ و.... وصل بشم, دردسر داره هر دفعه بخوام توي همشون بصورت دستي آيپي بدم.چون با اونا از وايرلس هاي جاهاي ديگه هم استفاده ميكنم.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
فقط ميخوام وقتي كسي از طريق كابل Lan به مودم وصل ميشه يكي از سه حالت زير باشه(به ترتيب اولويت هر كدوم كه شدني هست) :
1) اصلا نتونه از اينترنت استفاده كنه و فقط به كانفيگ مودم (192.168.1.1) دسترسي داشته باشه و البته با داشتن User و pass كانفيگ, بتونه بره و دسترسيش رو به اينترنت وصل كنه
2) اگر بخواد از اينترنت با كابل Lan استفاده كنه, بايد يه رمزي چيزي بزنه, بعدش بتونه بره تو اينترنت.(يه چيزي مثل مثل رمز وايرلس يا هر روش ديگه اي)
3) كلا پورت Lan غير فعال باشه
من فکر نکنم بشه فقط با مودم این کار هارو کرد. یسری تنظیمات هست که من تا حالا استفاده نکردم. یکی قسمت وی پی ان سرور هست تو مودم و یکی هم قسمتی هست که می تونی VLAN تعریف کنی تو مودم. شاید اونجا بشه یه کار هایی کرد.نقل قول:
سلام دوستان
مبین نت به غیر از اون مودمهایی که تو سایتش هست از مودمهای دیگهای هم پشتببانی میکنه؟
اگه پشتبانی میکنه چه مودمهایی و قیمتشون چقده؟
+
سرعت دانلود 128 محدود چقد هست؟