خوب تا ابد نمی خواهند که بخوابند :31:نقل قول:
Printable View
خوب تا ابد نمی خواهند که بخوابند :31:نقل قول:
اينا يعني چي؟!! بي خود از يه دوئل جنگ نسازيد يه موقع!! اتفاقا بزار بياد!! من كه از خدامه يكي باهام دوئل كنه!!!نقل قول:
You seem to have strayed a bit too far East. Please collect your bearings and more along. Chooseing to duel in Cyrus The Great may no longer be in your best interests.
اینو بهش تلگرام بزن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تلگرامم بنویس : ( سرفصلش ) lost ? [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هر حال سر كار شهر سنگ اندازي مي كنه!!نقل قول:
خوب مخصوصا این کار را برای تو می خواهم بکنم تا بیان بهت آتاک بدند :31: تو تاکتیک داری می تونی تجربه مفتی زیاد بگیری با طعمه قرار گرفتن در شهر:31:نقل قول:
در هر صورت اميدوارم جنگ راه نندازي!! چون شهر اين يارو از واسيمو و رفيق رفقاش قوي تره!!!نقل قول:
خوب مخصوصا این کار را برای تو می خواهم بکنم تا بیان بهت آتاک بدند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو تاکتیک داری می تونی تجربه مفتی زیاد بگیری با طعمه قرار گرفتن در شهر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:20: من از این کارا نمی کنم ولی اگه بخواهی می تونم چند تا چیز میز بگم بهت به چند نفر بفرست از حرصشون بیان بهت آتاک بدند :21:نقل قول:
به کسی آتاک نداد؟نقل قول:
من از این کارا نمی کنم ولی اگه بخواهی می تونم چند تا چیز میز بگم بهت به چند نفر بفرست از حرصشون بیان بهت آتاک بدند
فکر کنم فقط اومده یک نگاه به شهر بکنه :31: و یا عاشق پسری از پسرای شهرمون شده :31:نقل قول:
به من كه اتك نداده!!!نقل قول:
به کسی آتاک نداد؟
من ديدم تنها تو يك شهر هستش گفتم بياد پيش ما كه كارگر هم كم داريم:11:نقل قول: