اینم حرکت جدید البته یادمه قبلا تو سرویس 8 مگم بود . ولی تو سرویس 16 مگ نبود تازه اومده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اینم حرکت جدید البته یادمه قبلا تو سرویس 8 مگم بود . ولی تو سرویس 16 مگ نبود تازه اومده
نقل قول:
سیاست های وب کلا این شده
ارزون که اصلا نکرده اگر هم کرده شبانه رایگان رو در مقابلش برداشته که سود این کار براش چند برابر شده
ولی مساله اصلی چیز دیگه است
شاید ما خوشحال باشیم که سرعتمون بهتر شده و یا می تونیم سرویس با سرعت بالاتر بگیریم . تمام هدف های وب همین بوده که ما این طور فکر کنیم.
سرویس با سرعت بیش تر آورده ولی پینگ و قطعی ها وحشتناک بیش تر شده نسبت به قبل این تعرفه ها.
زرتی بریم رو دانلود و زرتی حجممون تموم بشه و باز بسته فشفشه بخریم. مهم برای های وب اینه که تو فشفشه جدید بخری و هی این کار رو تکرار کنی. براش مهم نیست قطعی داره وصلی داره و یا پینگت بالا پایین میاد !!
خرید اینترنت با سرعت بیشتر یعنی سود بیش تر برای های وب . با توجه به این که قیمت هر گیگش کم تر نشده بلکه بیش تر شده یه بازی کاملا برد برد رو داره انجام میده
باز قطع شد
مودم گیت وی رو 0.0.0.0 نشون میده
سلام دوست عزیز ما که تو سایت ندیدیم این فشفشه رونقل قول:
نکنه برای کاربرهای جدید ثبت نامه؟
سلام
سرویس غیر حجمی 17 گیگ با سرعت 1 مگ های وب رو کسی مصرف کرده؟ پیشنهادش میکنید؟
دقیقا سرویس روی 1 مگ بسته میشه یا سرعت بالاتری میدن؟
این مخصوص کاربران 7 ستاره به بالاست.نقل قول:
شما چند ستاره هستید؟
یک سوال هم داشتم، قبلا تا وقتی که فشفشه ات تمام نشده بود، نمیتوانستی فشفشه ی جدید بخری ولی ظاهرا الان این سیاست عوض شده و همزمان با استفاده از یک فشفشه، میتوانی باز هم فشفشه بخری. درسته؟
نقل قول:
بله درست می فرمایید .
توجه نکرده بودم تا به حال به این مورد.. الان که این چیز رو دیدم نوشتید یه سر زدم به پنل کاربریم . دو ساعت قبل حجمم رو شارژ کردم 10 گیگ خریدم فکر کنم 9 گیگش حداقل مونده ولی می تونم همین الان باز فشفشه بخرم !!
اینم در راستای همون سیاست های وب هست که گفتم . حجم بخر پول بریز تو جیب های وب:n31:
با این وضع گرانی اینترنت و سرعت افتضاح و قطعی های مکرر دلم به حال خودمون و اون پول های بی زبونی که به حساب های وب میریزیم میسوزه :n28:
های وب بعد از اینکه به حسابش پول واریز میکنیم ==> :n19::n20:
حذف گزینه ضریب اشتراک 1 به 8 کاربر در مصرف پهنای باند کاربران