آقا رضا اون مشکل آنتن دهی رو گفته بودم از پل جانبازان تا کوچه نوبهار اصلا تحت پوشش نسل سه همراه اول نیست رو پیگیری کردید
Printable View
آقا رضا اون مشکل آنتن دهی رو گفته بودم از پل جانبازان تا کوچه نوبهار اصلا تحت پوشش نسل سه همراه اول نیست رو پیگیری کردید
بسته های حجیم مثلا 50 گیگ 6ماهه رو بخرم میشه مثلا تو یه 2 ماه همشو مصرف کرد؟ یا محدودیت داره؟مثلاهر ماه 20 گیگ؟
آقا رضا تهران کیلومتر 14 جاده مخصوص حوالی بلوار ایرانخودرو 3g مرتب قطع میشه این چند روز وقتی هم که وصله سرعت خیلی پایینه. میشه پیگیری کنید قضیه چیه؟ ممنون
با *141*10 #نقل قول:
چک کن
سلام دوستان، من مودم e5776 هواوی گرفتم. همه چیز کار میکنه. فقط نمیدونم چجوری کد ussd بزنم!
از نرم افزار mobile partner که میزنم fail میشه
کسی راهی سراغ داره؟ یا نرم افزاری که بشه باهاش اینکارو کرد؟
در ضمن سیم کارت ایرانسل انداختم روش
اینو میزنه پس اون یک گیگ همش دروغهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا رضا،ممنون میشم جواب منم بدین
نقل قول:
چرا دیگه !!نقل قول:
1 گیگ براتون هدیه داده دیگه !! خودش نوشته
آیا پوشش نسل سه ایرانسل در تهران در همین حد باقی میمونه یا کامل میشه؟الان خیلی از جاها پوشش داخلی و خارجی ندارند به ویژه جنوب شهر. اگر کسی اطلاع داره پاسخ بده.
اگر همه حجم بسته فعال باشه می تونی همشو یه روزه هم استفاده کنی.30 گیگ سه ماهش رو که من دارم همش فعاله البته قبلا یادمه مثلا 100 گیگ یکسالش هر 4ماه 34 گیگ بود شما دقیقا ببین کدوم بسته رو می خواهی بپرسنقل قول:
اینم چک کننقل قول:
mdma: a mobile data monitoring application
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من روی موبایل پارتنر راحت ussd می زنم توی قسمت ستینگ هست
حتما توی حالت نسل دو و سه کد بزن شاید توی حالت 4 جی کد زدی. بعضی از ورژن ها توی صفحه خودم مودم هم ussd داری
ورژن 23 موبایل پارتنر رو من توی picofile آپلود کردم
مودم من E5372t هست و راحت کد می خوره