داداش کاملا با شما مخالفم.نمیشه بگی حقش نبوده.در واقع میشه گفت صبانت اومد سرویس 12 مگ روزانه رو برای شبانه هم داد.طرف اومد از این وضعیت استفاده کرد(نه سو استفاده)نقل قول:
در واقع مشکل از شرکت بود که اشتباه کرد.
Printable View
داداش کاملا با شما مخالفم.نمیشه بگی حقش نبوده.در واقع میشه گفت صبانت اومد سرویس 12 مگ روزانه رو برای شبانه هم داد.طرف اومد از این وضعیت استفاده کرد(نه سو استفاده)نقل قول:
در واقع مشکل از شرکت بود که اشتباه کرد.
داداش شما برور isp های دیگه پارس شاتل های وب فن اوا(واقعا توضیه میشه) مخابرات و..........نقل قول:
من نه راضیم نه ناراضی :34:
پس این همه آدم در یوتیوب و تورنت چی مصرف میکنند ... باد هوا ؟؟نقل قول:
در کشور های دیگه دارن اینترنت با سرعت های آنچنانی بصورت نامحدود میدن انوقت ما اینترنت با حجم ناچیز میگیریم تازه اگر اضافه تر حجمی هم دانلود کنیم مثل مجرم باهامون برخورد میشه و میشیم مفت خور و سوء استفاده گر و ضایع کننده ی حق دیگران ..
مفت خور و سوء استفاده چی اون کسایی هستند که اینترنت را به این وضع فلاکت بار به ما میفروشن
حالا چرا راضیم به خاطر این >نقل قول:
> سرعت شبانه که محدود نشده ، سرویس طلایی محدود 1MB خریدم سرعت شبانه 400kb/s هست راحت 2 الی 3 گیگ دانلود میکنم ، فقط 2 بار از حجمم کم کرد ، 1 باز تغییر وضعیت داده بودم ، 1 بار هم خودش علی الحساب کم کرد :n29:
> پینگ هم که عالیه >> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا چرا ناراضیم >
> پورت UDP اختلال داره ، وسط بازی زرتی قطع میشه دوباره وصل میشه ، اصن میره رو اعصاب
> به نظرم تعرفه ها یکم گرونه !
همین صفحه قبل گفتم ایشون سعی داره تاپیک رو بسمت درگیری لفظی و کشمکش پیش ببره .
چقدر هم گوش کردید . آفرین بر شما !
داداش اولن بنده شوخی کردم.دومن مردم عقده ای شدن هیچ کس تو امریکا به خاطر سرویسی که سرعتش دانلودش 1.2 مگابایت باشه خوشحال نیست همه سرویس 30-40 مگ دارن.اینو هم بدون 500 گیگ مصرف توی 1 ماه اونم با وجود نامحدود بودن و ازاد بودن همه چیز عادیه ولی با این سرعت و اونم که هر 24 ساعتی 6 ساعتش رایگانه اینقدر دانلود کنی واقعا از ایرانیا بر مباد(فقط):n08:نقل قول:
دانلود شبانه دیشب من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
50 گیگ این ماه دانلود شبانه داشتم
تو کل ماه فقط یه شب محدود شدم
حالا باید تمدید کنم نمیدونم چیکار کنم میترسم تمدید کنم محدود بشم
اگه محدود بشم 48 تومن پولو ریختم دور
دوستان چیکار کنم به نظرتون ؟
روشی که شما دارید پی میگیرید مستقیما به ضرر تمامی کاربران هست و کاملا به سود شرکت .. شما تمامی کاربران رو محدود کردید و با قانون جدید سعی دارید فقط پول بریزید تو جیبتون.. موضوع این وسط پوله! تمامی این حرفهایی که درمورد کاربران پر مصرف هم میزنید دلیلش من نیستم بلکه طمع بیش از حد شما برای پول و سواستفاده از سکوت مسولین و کاربران و عقب افتادگی کلی سیستمتون هست.. بیخود هم سعی نکنید اینجا جنگ راه بندازید تا تاپیک بسته شه...نقل قول:
شرکتی که تست سرعتش از سایت اسپید تست کندتر از 99 درصد تست های ایران باشه
چطور میشه اسمش شرکت گذاشت؟
متوسط سرعت ارائه شده 12 مگ با احتساب شبانه 9745 کیلوبیت یعنی 10 مگ
19*12*1024
+5*80
/
24
=
9745!!
که میشه خط ده مگی نه 12 مگ