ترس نیست نباید بهشون رو دادنقل قول:
بابا آرش این هیچی نیست!
من با این اسکیلای خرابم بهم حمله کرد ازش بردم!(نه تاکتیک دارم و نه داج و نه رزیستانس)
ازش نترس!
Printable View
ترس نیست نباید بهشون رو دادنقل قول:
بابا آرش این هیچی نیست!
من با این اسکیلای خرابم بهم حمله کرد ازش بردم!(نه تاکتیک دارم و نه داج و نه رزیستانس)
ازش نترس!
فردا بقیه رو میزنیمنقل قول:
من فردا از پس اوت در میام...دندون رو جیگر بذار تا فردا با همه یه برنامه توپ میریزیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این یارو را 2 روز قبل کتکش زده بودم بعدشم پس اوت سلاحش خوب نبود نتونسته بود زیاد بزنه الان تو اون 48 ساعت رفته یک سلاح خفن گرفته که می تونه خوب خیار را بزنه ولی حیف که شانس نیاورد و جونش نرسید بعدشم بازم پس اوت شد :31: فکر کنم از پس اوت در بیاد حسابم را می رسه :31:
همه جا امن و امان هست آسوده بخوابید
سلام! ما توي ورلد نه هستيم!! البته يكي از دوستامون فكر كنم توي هشت هم باشه!! ولي بيشترمون ورلد نه هستيم!نقل قول:
===
آقايون جنگ با واسيمو رو متوقف كنيد!! اگه اونا حمله كردن اين دفعه مي دونم چي كارشون كنم!! باهاشون NAP شديم!
حاجی اگه NAP شدیم پس چرا تو پروفایل اونا هنوز دشمن هستیم؟
مشنگ گردنبند و کلاهش را خرید امشب ساعت 12 هم می تونه به یک شهر دیگه بره که کفشش را می خره بعد 26:20 می تونه در کوروش باشه :31:یعنی فردا نصف شب کوروشه فقط فکر کنم شما زیاد دشمن تراشی کرده باشین حسابش را از مشنگ برسند چون مشنگ pure pure pure builder است :31:نقل قول:
حتما یادشون رفته یک تلگرام بده بگو می خواهم بهتون آتاک بدم :31: اگه nap هستیم آتاک ندم :21::31:نقل قول:
خدا کنه که دشمن بمونیم!نقل قول:
خیلی حال میده این بچه ها رو ادب کنیم:21:
اون بچه ها پدر و ماردم دارند مواظب باش :31:نقل قول: