من تو خونه اکو 128 دارم روزها سرعت 512 هستنقل قول:
شب ها نمیدونم چرا جدیدا کم میشه قبلا خیلی خوب بود و شب ها همون 512 میموند :31:
Printable View
من تو خونه اکو 128 دارم روزها سرعت 512 هستنقل قول:
شب ها نمیدونم چرا جدیدا کم میشه قبلا خیلی خوب بود و شب ها همون 512 میموند :31:
بچه هایی که با ECO خیلی مشکل دارند چرا از آرت استفاده نمیکنند؟
به خاطر 512 بودن سرویس ECO128ه؟خب اصلا به اعصاب خوردیش که نمیرزه
من یه دف بخوام تو اینترنت چیزی سرچ بزنم ببینم قطعه یا افت سرعت داره دیوونه میشم چطوری تحمل میکنید
دوستان کسی تا حالا تغییر سرویس نداده؟؟؟؟نقل قول:
ببین زنگ بزن پشتیبانی هر کاری بخوای اونا همونو انجام میدندنقل قول:
بگو میخوام از تاریخ شروع دوره بعد سرویسم تغییر کنه اونا هم همون موقع تغییر میدند
همینی که این پایین میگه:نقل قول:
=======نقل قول:
من تا حالا دو بار تغییر سرویس دادم ..خیلی راحت اول به نمایندگی که ازش سرویس گرفتم زنگ زدم پرسیدم واسه دوره ی بعد بخوام تغییر سرویس بدم چیکار کنم اونم گفت فقط یه فکس درخواست واسمون بفرست ..من این کارو کردم...چند ساعت بعد که به سایت سر زدم دیدم پیش فاکتور دوره ی بعدم تغییر کرده البته مبلغش ، نه تاریخ شروع دوره ی بعدی...به نظر من اینجور موقع ها با خود نمایندگی صحبت کنید بهترین پاسخ رو میگیرید!!
صحبت کردم گفت تلفنی هم می شه ولی گفت اگه الآن بگی سرویس الآنت تموم می شه ترافیکت می سوزه!!! و دوره جدید شروع می شه گفت روز آخر مهلت پرداخت بگو عوضش کنم !!!!؟؟؟ منم متعجب شدم یک بار دیگه حرفش را کوتاه تر تکرار و تایید کرد:18:نقل قول:
اگه فقط برا آرت بود میگفتن،فکر کنم کلیه،ولی عجب حالی دادن به ما دستشون درد نکنه...:31:نقل قول:
بچه ها روز 19 به همه اونهایی که مودم زایکسل دارن 3 گیگ اضافه میشه یا فقط مال آرت هستش؟
در مورد تغییر سرویسم،من خودم الان تغییر سرویس دادم،زنگ زدم پشتیبانی،داخلی امور مشترکین(البته بعد از اتمام سرویس قبلی)اونام برام یه پیش فاکتور جدید صادر کردن،منم پرداختم،به همین راحتی:20:
بچه ها سلام. مشهدی های عزیز لطف کنین بگین از سرعت شاتل راضی هستین؟ من اکو 128 سه ماهه گرفتم البته هنوز وصل نشده! خط PCM هست با پیش شماره 521 و گفتن دو سه روز بیشتر طول میکشه. شایدم اصلا درست نشه! در ضمن مودم خوب هم معرفی کنین لطفاً.
یه پیام بازرگانی بزارم یکم بخندین :
الان در حال حاضرترافیک از سمت شاتل بالا میباشد و مشکل برای همین است
در حال بررسی است صبر بفرمایید تا برطرف شودalan 1 mah shode
لطفا تامل کنید تا مشکل برطرف شود
mitonin behem begid ta chand sale ayande moshkel bar taraf mishe?
تایم مشخصی ندارد
ایشاالله به زودی برطرف میشود
bale man omid varam ta sale 1392 moshkel hal beshe
shoma ham doa konin baramon
roza mokhaberat saleme shaba mokhaberat kharab
چشم گزارش میکنیم تا برطرف شود
akhe mokhaberat shaba chera aziat mikone
dasstet dard nakone
zahmat mishe man khodam begam behtar nist?
in jori mitonin esterahat konid
shoma ham dc shodin?
eshkali nadare zod bartaraf mishe
چشم گزارش میکنیم تا برطرف شود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونهایی که موذم زایکسل دارند الکی دلشون رو صابون نزنند . فقط به کسانی حجم تعلق میگیره که از تاریخ 10/14 /88 یعنی 3 روز پیش به این طرف مودم خریده باشند. مودم ها رو دوستشون مونده میخوان یه جوری ردش کنند. من مودم رو 8/31/ 88 حریدم زنگ زدم شرکت گفت کوفت هم به شما تعلق نمیگیره