باند اینفینیتی رو از کجا باید فهمید اورجیناله؟
باند اینفینیتی رو از کجا باید فهمید اورجیناله؟
سلامنقل قول:
با اجازه حمید جان
اگه تصویری مد نظرتونه که فقط 865 این امکان رو داره، اگه تنظیمات پیشرفته صدا براتون مهمه 7056 . 8650 و 9550 هم تفاوت چندانی باهم ندارند.اینطور که من دیدم مدل 9550sd بولوتوث نداره اما مدل معمولیش که sd نداره از بلوتوث پشتیبانی میکنه
اسپیکر حدود 90 - 100 وات جزو اسپیکر های پر قدرت محسوب میشه، از همین مواردی که فرمودین هرتز ، اینفینیتی و جی بی ال های اصل بنظر من انتخاب های بهتری هستند هر چند که 718 هم حجم صدای زیادی اما بخاطر تیزی صدایی که داره مورد اقبال همه قرار نمی گیره. 6902 ، 80 واته و من صداشو نشنیدم اما با توجه به قیمتی که فرمودین بنظرم انتخاب بصرفه ای نیست. اینفینیتی 693 حدود 240 تومنهنقل قول:
والا کندس به شفافیت معروفه، پایونیر هم که ذاتا کمی تیزه، تعجب میکنم صدای شفاف ندارید. اگه تنظیمات سیستمتون مشکلی نداره یا تیوتیر های باندا مشکلی ندارن، فکر نمی کنم با اضافه کردن ساب به صدای شفاف تر برسید!! نظر من اینکه اول سیستم رو از نظر فیلتر های اعمال شده روی آمپ و EQ پخش و سلامت باندها چک بفرمائید. مدل دقیق آمپ رو بفرمائید تا با توجه به قدرت نومینالش دوستان ساب مناسب رو پیشنهاد کنند.نقل قول:
من آخرین بار (یک ماه پیش) حدود 900 تومن قیمت داشتم.نقل قول:
بهترین راه اینه که از نمایندگیش تهیه کنی.نقل قول:
اگه اشتباه نکنم آمپ ads یه برند چینیه و کیفیت و استاندارد لازم رو نداره، از شایع ترین مشکلات این آمپ ها ایجاد حریان کلیپ شده و فشار به درایوهاو در نهایت گرم شدن بیش از حد و سوختن سیم پیچ درایو هاست.نقل قول:
من احتمال میدم مشکل باندهای شما هم همین باشه. اهل ولوم زیاد هستید؟
برای تعمیر باید اسپیکر رو به تعمیر کار نشون بدید تا مشخص بشه مشکل دقیقا چیه و هزینه چقدر میشه.
بنظرم سیستم متوسط و کار راه اندازی هست. خانواده 310 پایونر الان حدود 130 تا 200 تومن قیمت دارند. اگه از ساب راضی هستید تعویض نکنید. اگه راضی نیستید با حدود -300 میشه ساب باکس مناسب تهیه کنید.
من پیشنهاد میکنم اول آمپتون رو با یه آمپ برند و استاندارد عوض کنید، چون اگه اشکال از آمپ باشه بعید نیست بعد از تعمیر اسپیکرها بازم این مشکل بوجود بیاد
اول کنود 9105 و بعد جی بی ال 1201نقل قول:
نفرمودین ماشین چیه؟نقل قول:
به هیچ وجه صدایی که از ساب تولید میشه رو نمشه از اسپیکر گرفت. بنظرم بهترین ستی که میتونید تهیه کنید از همین برند ادیوسیستم و گلیدن هست. پخش های آلپاین هم ارزش خودشو داره اما بدون شک کنود بصرفه تره
ترکیبی از 7056 ، rs , mx , mc , co چه شود !!!
ممنون.من بیشتر میخوام سیستم مچ باشه و خیلی خوب جواب بده،تا ببینم کدوم به صرفه تره.یعنی از این هد یونیتا،اولویت اول کیفیته کاره بعد ...نقل قول:
چون میخوام یه سیستم ببندم و حداقل واسه چند سال حالشو ببرم،چون زیادم نمیتونم هزینه کنم،به غیر از این بار ،و هیی بخوام بگم اونی که میخواستم نشد و قطعاتو عوض کنم.
ماشینم قصد تعویض دارم،یا 206 یا گل یا ریو
ممنون. من تنظیمات سیستم رو چک کردم صدا همونطور که فرمودید شفاف شد. قبلا روی بیس خالص گذاشته بودن. اما الان درستش کردمنقل قول:
آمپیلی پایونیر GM-A6604 760 watt 4 channel
پخش پایونیر 2550 ( 4*50 وات)
باند و کابل کشی cadence zrs 703i
البته اینو یادم رفت بگم زیاد اهل ولوم دادن نیستم و فقط همون بیس نرم رو از ساب میخوام
ممنون
نقل قول:
سلام
کاش که بجایه zrs 703 میرفتی zrs 710 میگرفتی خیلی خیلی بهتر بودش...
من خودم داشتمش واقعا خوب بود...
این خفه بودنه صدا ماله تنظیماتت هست ... سعی کن باس رو دیگه بیشتر از +1 نبری بالا که به تیوترات هم فشار نیاد چون کدنس کلا تئ تیوتر ضعیفه یکم...
با این هزینت من به نظرم یه سابه خوب بگیر بعدا یه امپه مونو بگیر اگر هم کلا میخوای همین هزینه رو بکنی یه امپه دیکه بگیر و یه ساب ...
چون سابه 600 تومنی با امپت جور نمیشه....
سلام به همه دوستای گل به خصوص آقا حمید که شرمنده میکنه آدم رو همیشه:n16:
بالاخره و بعد از کلی اذیت کردن آقا حمید تصمیم گرفته شد که چی خرید بشه
پخش رو که قبلا گرفته بودم 8019
پولمون که به SQX نمیرسه :n14:
کامپوننت: 2 جفت RS165 البته اگه تو در جا نشد مدل Slim
آمپ: ML75.4
فکر کنم همین ها با نصب 1.700-800 در بیاد :n24:
فعلا برای ساب دست نگه میداریم تا عیال رو راضی کنیم بی خیال صندوق عقب ماشین بشه
فقط یک سوال دوستان اینجا کسی روی ریو کامپوننت بسته؟
تیوتر ها جا داره ؟!
کامپ زیر توری های روی دری و تاقچه می افته یا باید جدا بشن؟! ..... اگه کسی از دوستان نمونه داره ممنون میشم راهنمایی کنه و یا عکس بگذاره
PIONEER DVH-865AVآیا روی سیستم جواب می ده ومابین 7056 واین گیر کردیم؟
سلام داداشنقل قول:
710 تقریبا 100 تومن بیشتر بود و من دیگه نمیخواستم تا اونقد خرج باند کنم. ولی از نظر قدرتی حق باشماست
من کلا 500/550 گذاشتم برا ساب باکس . الان در حال حاضر یه آمپیلی gm-a6604 760 watt که 4 کاناله هست دارم و دیگه نمیتونم خرج آمپیلی بدم. خواستم اگه مدل سابی که بیس نرم بزنه و به این سیستم ما مچ باشه اگه چیزی مدنظر دارین ما رو بی نصیب نزارید
تشکرررررر
دوستان دست ما رو هم بگیرید :):n16:
قصد خرید یک سـاب باکس ( یا سـاب ووفر ) رو دارم. مشخصات سیستم فعلیم هم این هست:
Cadence Zrs 703i
pioneer 2550
Ampilfier gm-a6604 pioneer 760 watt 4 channel
کابل ها هم کدنز هستن
ماشین پارس هستش
از سـاب ووفر هم بیس نرم ( و نه کوبش) و کمی هم ویبره میخواستم.
بودجه هم تا 550/600 هستش
چند مدل هم به من معرفی شده نظرتون رو در موردشون میخواستم:
cadence xbp 121
cadence xwb 12s
fxb 12v1
ud 124hfi
موضوع دیگه اینکه از جایی پرسیدم که برای داشتن بیس نرم، باکس استوانه ای پیشنهاد میشه. این موضوع درسته؟
و در نهایت اگه لطف کنید میخواستم فرق سـاب ووفر 2 اهم و 4 اهم رو بفرمایید و اینکه این اعداد بین سـاب ووفر و آمپیلی حتما باید مچ باشن؟
اینم یادم رفت بگم زیاد اهل ولوم دادن نیستم ( نهایت تا 50-60 درصد)و بیشتر همونطور که گفتم یه بیس نرم از این سـاب ووفر میخوام
تشکر فراوان