همین الان ساعت 9 و نیم صبح
اینترنت 16 مگ . سرعت دانلود از سرور خارجی بدون وی..ان = 1/92 کیلو بایت :n10::n09:
یه چیزی نزدیک به 2 مگ . عالیه !!! اما حیف که می دونم چند ساعت دیگه زرتی میاد پایین تا 600 کیلو هم میاد !! :n28::n27:
Printable View
همین الان ساعت 9 و نیم صبح
اینترنت 16 مگ . سرعت دانلود از سرور خارجی بدون وی..ان = 1/92 کیلو بایت :n10::n09:
یه چیزی نزدیک به 2 مگ . عالیه !!! اما حیف که می دونم چند ساعت دیگه زرتی میاد پایین تا 600 کیلو هم میاد !! :n28::n27:
تو پنل من هم نبود هر چی گشتم?نقل قول:
فقط برای مشترکین جدید که اولین باره میان های وب قابل رویتنقل قول:
نقل قول:
نه خیر . برای همه قابل رویت هست. ( من سه ساله های وب دارم استفاده می کنم . دو سال 8 مگ داشتم . امسال 6 ماه از هشت مگم مونده بود که یک هفته قبل اون رو کنسل کردم و 16 مگ گرفتم )
این برمی گرده به نابلدی اون کسایی که سایت های وب رو طراحی کردن . دقیقا مثل قضیه پشتیبانی اینترنتیش هست.
باید ده بار صفحه رو رفرش کنی یا از سایت بری برون و بیای ( بعضی وقتا البته ) تا اون قسمت پشتییبانی اینترنتی اون پایین صفحه پیدا بشه . قضیه این بسته های ویژه هم همینه .
شاید برای خیلی ها نیاد ولی درست میشه
بسته تند باد برای تمدید در مراکز خاص عرضه میشه
++++
مشترکین جدید همه مراکز
بفرما جواب پشتیباننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
ها پس ببخشید من اشتباه منظورتونو فهمیدم . احتمالا چون پیامای صفحه قبل رو کامل نخوندم . :n40:
فکر کردم بسته 16 مگ جدید و کلا طرح جدید فشفشه ها و بسته های های وب تو پنل کاربری رو می گید .
بازم ببخشید !!
عجیبه واسه من اینه فقطنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ;
واسه منم فقط اینهنقل قول:
فرستاده شده از H60-L04ِ من با Tapatalk
روی توضیحات تکمیلی کلیک کنید تو صفحه جدید سر برگ بسته های ویژه رو انتخاب کنید اونجا به یه شکل دیگه هستنقل قول:
های وب عملا قیمتو که کم نکرده بکه زیاد هم کرده با برداشتن 3 ساعت رایگان حداقل 60 گیگ رو برداشته یعنی حذف 3 ساعت که شبانه رایگان بود
جاش اومده 20 گیگ به فشفشش اضافه کرده با همون قیمت قبل نمیدونم ملتو چی فرض کرده