الان فقط های وب این مخابرات گرفتم لامصب اینترنت خوره داشت اصلا یه وعضی خیلی بیخود بود.شبانه نداشت و...نقل قول:
الان های وب دارم 15 گیگ 15 هزار تو محدودیت 5 روز واقعا خوبه دیگه بی خوابی هم به نمیکشی
Printable View
الان فقط های وب این مخابرات گرفتم لامصب اینترنت خوره داشت اصلا یه وعضی خیلی بیخود بود.شبانه نداشت و...نقل قول:
الان های وب دارم 15 گیگ 15 هزار تو محدودیت 5 روز واقعا خوبه دیگه بی خوابی هم به نمیکشی
من مخابراتم داشتم مفت نمیرزه و شبانه تعطیل اصلا ارزش ندارهنقل قول:
مایکروسافت با اون عظمتش با اعتراض کاربراش مجبور شد دکمه استارت به ویندوز برگردونه
حالا این صبانت پاپتی کجای کاره مثل مخابرات به جا های کلفت هم وصل نیست و تنها سرمایه اش ما (منظور پول داخل جیب ما) هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بالاخره باید کوتاه بیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اگه من 1 مگ برنزی نامحدود یک ماهه رو بگیرم
بعد از رد کردن 20 گیگ منصفانه سرعت دانلود میاد روی چند ؟
سرعت شبانه 10 تا 12 کیلوبایت !نقل قول:
دادا من 2 هفته ی سرویس ناحدود دارم از مرز 20 گیگ رد شدم و سرعتم برروی 32 اومد و بعد 2 روز کمتر شد و به 10 الی 20 KB رسید زنگ زدم پشتیبانی مشهد گفتند هر چی از مرز 20 گیگ فراتر میرید سرعتتون پایین تر میاید تا سرویستون غیر قابل استفاده شه فکرک ن تو روم برداشته همین حرفو میزنه منو احمق فرض کرده یا خودش جالبه تو سایت زدن ضریب اشتراک 1 به 8نقل قول:
من امروز عکس و فیلم های لازم را گرفتم برای سازمان تنظیم مقررارت ارسال کردم هر کسی مثل من نا محدود داره ارسال کنه چون به نوعی دور زدن مصوبه 152 قانون تنظیم قررارت است سرویس 256 باید 32 باشد نه 10 KB !
دوستان لطفا همه عضو بشید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اعراضتون را ثبت کنید ضمنا تا 3 شنبه هیچ گونه تخلیه ای را نزنید قرار شده در روز سه شنبه تغییری اعمال نکنند همگی مشترکین در خواست تخلیه را انجام دهند .
ضمنا بنده یوزر فیکی نمیباشم خواستید تو کلوب " امیر قیومی " هستم .
نقل قول:
یا .. اینکه داره از خودش درمیاره . زیادهم روش فکر نکرده یکم منطقی تر بنظر بیاد.
کلا دقت کرده باشید ایشون همه اش درحال چالش درست کردن و تحریک اعصاب کاربران اینجاست.
تو فروم های حارجی هم میگن با ترول بحث نکنید چون به هدفش که بهم ریختن اونجاس میرسه .
دوستان خواهشی دارم که منبعد به سوالات بیربط و حاشیه ای که توسط بعضی ها اینجا گذاشته میشه جواب ندید .
اکثر ماها اینجا دنبال هدفی هستیم که همان احقاق حق مون یا تحریم این سرویس دهنده است . اگر تمرکز کنیم میتونیم نتیجه بگیریم.
ممنون .
آره نامحدودهایش که از همه مضخرف تره ۱ مگ بگیری سرعتت بین ۲۰ تا ۳۰ کیلوبایت میشه تازه اونم با ماهی ۶۸ تومان ۱۱ ساعت باید صبر کنی تا ۱ گیگ دانلود کنی کلا باید بیخیال صبانت بشینقل قول:
نه دیگه داداش اول بیت رو به بایت تبدیل کن بعد تقسیم بر 8 کن یعنی سرعت شما هر وقت از 4 کمتر شد میتونی شکایت کنی.نقل قول:
نوشته شده توسط leon_reporter_2009 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]