بله ایرادی نداره، ولی طرح من یه مشکلی خاصی داشت که نشد تمدید کنم. ولی طرح های دیگه تمدید میشه.نقل قول:
Printable View
بله ایرادی نداره، ولی طرح من یه مشکلی خاصی داشت که نشد تمدید کنم. ولی طرح های دیگه تمدید میشه.نقل قول:
من دیشب ساعت یک شب طرحم تموم شد! 20000 تومن هم شارژ کرده بودم! تا امروز بعد از ظهر منتظر وایسادم ولی طرحم تمدید نشد! بدیختی اینجاس توی صفحه کاربری هم نمیتونستم برم! زنگ زدم یکی از دوستان رفت برام یکی دومگ با 3 گیگ فعال کرد نزدیک 32 تومن هم پولش شد!
آقا ما وایمکس گرفتیم.خدا پدر مبین نت رو بیامرزه
مارو راحت کرد.خداییش بیسیم بودنش کلی ارزش داره.
طرح یه ساله 20 گیگ 512 گرفتم.مودم رومیزی جدید
الان با سه تا آنتن ساعت 3 شب با 50 داره دان میکنه.امروزم سرعت 80 بود.
کسی سوالی داشت خصوصی بده ما دیگه رفتیم از این تاپیک.
منظورم قدرت خود مودم ها.گفتم شاید به خاطر تحریم نتونستند مدل های قبلی رو وارد کنن اینو دادن.ولی ظاهرا اشتباه میکنم.نوشته ساخت کره(البته کابلش رو نوشته ساخت چین)و حملش خیلی راحته میزارمش تو کیف لپ تاپ!چی از این بهترنقل قول:
البته مودم خیلی داغون باشه تاثیر گذار میتونه باشه.که خوشبختانه رومیزیا همشون کیفیتشون بالاست.نقل قول:
مودم دو نوع داریم.یه نوع که طرح ویژست و قیمت مودم+طرح یک ساله با تخفیف حساب میشه.و یه نوع دیگه که اول مودمو میخری و بعد یه طرح مثلا یه ماهه فعالش میکنی.
برای اثبات این ادعا مثلا یه نمایندگی میرید میگید طرح ویژه مثلا 512 و 20 گیگ یساله میخوام.ممکنه بگه نداریم تموم شده مودم های طرح دارمون.خوب مشخصه دیگه
مهممممممممممممممممممممممم ممممممممممممم
همین امروز نصاب به من گفت یکی از دوستاش با وصل کردن آنتن تلویزیون به مودم و ..... تونسته سیگنال دریافت کنه و آنتن کافی رو بدست بیاره.چنتاشو نمیدونم فک کنم میگفت 4 تا.تو یه منطقه روستایی بدون آنتن.حالا میخوام پیگیری کنم دقیقا چی کار کرده.چون خونه ماهم آنتن نداره
فقط کسی این کارو نکنه فعلا.چون مودم ممکنه بسوزه.تاکید میکنم تست نکنید مگه اینکه....
بعدا اومدم میگم
درسته..هم مودم هاي USB ايرانسل بهتر از مبين نته, هم مودم جيبي ايرانسل...مودمي كه من دارم هم كه خيلي بهتره..روزي كه برا تست سيگنال اومده بود , به چشم خودم ديدم..طرف ميگفت بعضي از مودم هاي مبين نت, يجوري هستن كه مثلا اگر تو پوشش چندتا دكل باشي, دورترين دكل رو انتخاب ميكنه!!!!نقل قول:
راستي يه قسمت تو سايت Gemtek پيدا كردم كه فكر كنم يه فايل راهنما برا مودم من داشته باشه..ولي متاسفانه Logon ID و Password ميخواد..و اينكه از 4 تا ايميلي كه تو سايت gemtek گذاشته بودن, 3 تاش اشتباه بود و ايميل هام برگشت خورد!!!
سلام
یه مقایسه درست و حسابی از این دو تا شرکت از لحاظ پشتیبانی، قطع شدن و پوشش کشوری می دین؟
سایتشون هم بدین ممنون می شم.
سلام، دوستان یه سوال داشتم خواهشا هر کس تو این زمینه کاری کرده جواب بده چون خیلی لازمش دارم
بنده از وایمکس مبین نت اینترنت داشتم و مودمش رو هم الان دارم. مودم ADSL من وایرلس نیست و فقط از طریق lan می تونم به لپ تاپ وصلش کنم. می خواستم بدونم روشی هست (هرچند سخت و پیچیده مهم نیست) که از مودم وایمکس مبین نت به عنوان router روتر وایرلس برای اینترنت adsl استفاده کنم؟ یعنی راهی باشه که بتونم از طریق مودم وایمکس اینترنت adsl که از مودم adsl میگرم به صورت وایرلس پخش کنم؟ خیلی خیلی ممنون میشم.
سرعت 2مگ تو ساعت رایگان چنده؟ :n13: عزیزان یکی لطف کنه جواب بدهنقل قول:
من 2 مگ 3 گیگ دارم. دیشب تست کردم. سرعت دانلود رایگانم با آی دی ام بد نبود حدود 180 تا 250. اما بستگی به سرور هم داره. اما نتایج اسپید تست با خارج کشور این ساعات زیاد جالب نبود.نقل قول:
بسته به شرایط تون بعضی وقت ها خیلی به صرفه تر هست که شما یه مودم با اکانتش رو از یه نفر دیگه بخریدنقل قول:
مشکلی هم پیش نمیاد و با داشتن کپی شناسنامه می تونید به نمایندگی مربوطه برید و مودم رو به اسم خودتون کنید
برای من که مشکلی نبود.
بسته به ترافیک منطقه و ... دارهنقل قول:
مال من برای سرعت 2 مگ متوسط 120-170 هست (البته بصورت دوپینگی وگرنه معمولا از 16 تا 65 متغیر میشه)
بچه ها من چند تا سوال داشتم ممکنه کسی کمکم کنه
من واسه خونه ای توی مشهد میخوام وایمکس بگیرم امکان داره تا 6 ماه استفاده نکنم از سرویسم و میخوام وقتی که رفتم اونجا اینترنت 1 ماهه بگیرم و باقیه ماه ها هیچ سرویسی نگیرم ایا مثله adsl اشتراکم میپره یا نه؟!
و ایا سرعت بالای 128 میدن یا باید کارت این جور چیزا نشونشون بدیم
سرعت 128 چقدره سرعتش ؟
و انتن دهیشون در کل چطوره ؟ خوبه یا نه؟
در کل ایرانسل یا مبین نت؟:n13: