سلام به همه
دوستان یه امپلی مونو تو قیمت 400 /500 میخام برای یه جفت.pioneer 305c. امپ اکبند یا استوک برام مهم نیست:)
سلام به همه
دوستان یه امپلی مونو تو قیمت 400 /500 میخام برای یه جفت.pioneer 305c. امپ اکبند یا استوک برام مهم نیست:)
ممنون حمید جان،نقل قول:
فقط یه سوال دیگه؛ من یکم راجع به ضبط و اسپیکری که معرفی کردی تحقیق کردم واقعاً عالی و همه راضی بودن، میمونه آمپ، واسه کاهش هزینه ام آمپ دیگه ای هست که ارزون تر باشه و همون کیفیتی که شما شنیدی و مد نظرته از اسپیکره بکشی؟! مثلاً آمپ پایونیر 8604، یا ML 60.2 ؟ یا خوب نیستند این دوتا؟
راجع به کامپوننت هم که این ضبطه می کشه، در آینده میبندم :n06:
:n16::n16::n16::n16::n16::n16::n16::n16::n16::n16: :n16::n16::n16::n16::n16::n16::n16::n16::n16::n16: :n16::n16:
:n16:
تقدیم به آقا حمیدِ گل که همیشه با صبر و حوصله جوابِ ما تازه کارها رو میدن
ممنــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــونم <3
ممکنه در خصوصه نتورک و پروسسور توضیح بدین؟ممنون
سلام به همه دوستان.میخوام یه سیستم جمع کنم برای ماشینم.یه چرخی هم تو مطالب اینجا زدمو یه مقدار با بهترین ها هم آشنا شدم.
میخوام یه سیستمی باشه با کیفیت فوقالعاده،صدایی شفاف،پرحجم،رسا و پرقدرت.البته اول کیفیت بعد قدرت.مثلا به نسبت 60 به 40 یه همچین چیزی.حدوده 2.5 هم بودجمه.خودمم یه سری چیزاتو ذهنم هست نمیدونم خوبن یا نه یا با هم مچ میشه یا نه،ممنون میشم شما کمک کنین
هد یونیت آلپاین 148،آلپاین 117،آلپاین x305
کنوود 8019 و 9006
پایونیر 9450،80prs
باند :هرتز 690.3 اگه درست نوشه باشم . 693 اینفینیتی . CO609 آديو سيستم،dls 1073
آمپ هم از گلیدن یا هرتز یا اینفینیتی
ساب هم نمیدونم ببندم یا نه،اما اگه ببندم دوست ندارم ویبره بده و بیس خشک هم نداشته باشه اما خوش صدا و پرقدرت باشه
دیگه اینکه آیا دو جفت باند یا دو جفت کامپوننت میتونه جای ساب رو پرکنه؟از نظر حجم صداش،قدرتش،...؟؟/
Pioneer DEH-X9550SD
Pioneer DEH-X8650BT
کدوم بهتره برای خرید برای برادرم تا500 هزار تومان ویا کنوود7056 با کیفیت وصفحه نمایش بهتره داشته باشه بلوتوث برای مکالمه واگه قابلت پخش تصویری هم داشته باشه که خیلی بهتره؟
ویا
PIONEER DVH-865AV
barca1899 wrote:
با سلام خدمت اساتيد براي پژو پارس سال با هديونيت پايونير 9450 سيستمهاي زير رو در نظر گرفتم.اگه امكانش هست اساتيد بين اين دو سيستم براي انتخاب كمكم كنيد:
-باند 693 اینفینیتی : 325 تومان
-آمپلي 846 کنوود - 285 تومان
-سـاب ووفر کنوود 3013- 159 تومان
مجموع 769 تومان
-باند 6902 پایونیر : 280 تومان
-آمپلي a6604 پايونير 262 تومان
-سـاب ووفر 310s4 پايونير 150 تومان
مجموع 692 تومان
صداي مورد نظرم مي خوام كه علاوه بر وضوح مناسب بيس خوبي هم داشته باشه.براي سـاب ووفر مي خوام باكس با قيمت مناسب تهيه كنم؟ اساتيد جاي خاصي رو سراغ داريد؟ باكس گرد بهتره يا مكعب؟؟ آقا شرمنده سوالام زياد هستش چون زياد به موضوع اشراف ندارم.طاقچه عقب بايد عوض بشه براي نصب باند؟؟ و اگر بله از كجا ميتونم تهيه كنم كه خيلي تميز باشه و مانند نمونه فابريكش در بياد؟؟
راستي من كرج هستم دوستان و اساتيد نصاب حرفه اي و منصف تو كرج سراغ داريد؟؟
براي نصب سيستم بايد گارانتي ماشين رو بيخيال شد يا ماجرا چه شكلي هست؟؟
آقا شرمنده سوالام زياد شد و شايد خيلي ابتدايي بازم شرمنده
ممنون ميشم دوستان و اساتيد راهنمايي كنند.بارم ممنون
سلام مجدد پيرو پست بالا با تحقيقي كه كردم گفتم شايد به جواب درستي نرسم بنابراين تصميم گرفتم از انتخاب اسپيكر شروع كنم و بعدش به سراغ انتخاب آمپلي و سـاب ووفر برم..ميخوام صداي قوي داشته باشم ولي نه اينقدر كه ديگه بخواد شيشه ها بياد پايين و يا آزار دهنده باشه ميخوام اساتيد با توجه به قيمت و ماركهاي اسپيكرهاي زير تو انتخابم راهنمايي و كمكم كنيد:
Kenwood KFC-HQ718EX قيمت 244 تومان
-پايونير 6902 قيمت 280 تومان
-JBL GTO938 قيمت 195 تومان
-Hertz ECX690 قيمت 204 تومان
- باند 693 اینفینیتی : 325 تومان
دوستان خواهشا به من هم يه راهنمايى بكنيد.. خير ببينيد :)
مشخصات سيستم فعليم كه خريدم اينه:
Cadence zrs 703i
pioneer 2550
apmili pioneer 700 watt 4channel
الان وضعيت سيستمم طورى هست كه بيس خوبى داره ولى قدرت صداى خواننده و (تريبل) زياد نيستش. من الان ميخوام براى اينكه بار بيس زدن رو از دوش باندها بردارم و باند رو فقط مخصوص صداهاى غير از بيس بزارم يه ساب اضافه كنم. يه ساب كه كيفيت خوبى داشته باشه و بيس نرم و زيبايى داشته باشه و فقط گوب گوب نكنه :) حداكثر بودجه هم ٥٠٠-٦٠٠
نظر كلى تون راجع به سيستم رو هم اكه بفرمايين منت گذاشتين
يه دنيا ممنون
بستگی به بقیه اجزای سیستمتون داری اگه بقیه اجزای سیستم بر اساس قدرتی بسته شدن ۹۵۵۰ وگرنه ۷۰۵۶نقل قول:
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام آقا حمید گل
داداش این امپ دست دومش ولی سالم تا چه حد میارزه یکی از رفیقام داره بهم پیشنهاد داد
نظرت درموردش چیه؟