يعني روشي وجود نداره.....؟؟؟نقل قول:
خوب پيش مياد ديگه....نخند....نخند....:19:
يعني روشي وجود نداره.....؟؟؟نقل قول:
خوب پيش مياد ديگه....نخند....نخند....:19:
من تازگی از فروشگاه سروش خیابون سعدی آرکیدو خریدم 225 با آخرین آپدیت و یک سال خدمات . طرف آدم منصفی بود قطعاتشو هم چک کردم همه اصل بود . تهران همینو اون موقع 230 میدادن تازه هزینه تیپاکس هم داره . الیت هم حدود 90 تومن گرون تره .نقل قول:
میدونید چون یه زمانی ارکید خیلی ارزون شد چون اون موقعه خرید داشتن الان دارن به قیمت معمولی میدننقل قول:
من تازگی از فروشگاه سروش خیابون سعدی آرکیدو خریدم 225 با آخرین آپدیت و یک سال خدمات . طرف آدم منصفی بود قطعاتشو هم چک کردم همه اصل بود . تهران همینو اون موقع 230 میدادن تازه هزینه تیپاکس هم داره . الیت هم حدود 90 تومن گرون تره .
Saveهارو ميتونين به وسيله ي فلش بريزين رو هارد ديگه. پروفايل رو نميدونم ميشه يا نه امتحان نكردم . اگه به لايو وصل شده تاحالا ميتونه از طريق لايو هم Recover كنه گيمرتگش رو .نقل قول:
میخواستم به دونم باطری xbox360 داخل خودش هست قابل شارژه ؟
و اسم دستگاهی که شارژ میکنش باطری رو چیه ؟
مرسی !
نه.واسه من دو تا دوراسل بود که قابل شارژ نیست.نقل قول:
میخواستم به دونم باطری xbox360 داخل خودش هست قابل شارژه ؟
مرسی !
منظورتون کدوم دستگاه هست؟ واسه 360 یه شارژر هست که باید خرید. یدونم شارژر باطریای معمولی که شارژین.نقل قول:
Play And Chargeنقل قول:
kit & sharjer منظوره شماست !نقل قول:
اسم دستگاهی که شارژ میکنش باطری رو چیه
اما من میگم باطری شارژی و شارژر بخرین بهتره ! من که اینطوری خیلی راحت ترم ! قبلا kit داشتم فاز نمیداد :دی
ویرایش : دیر جواب دادم :دی اقای sonixax سریعتر بودن تو جواب دادن :دی
االان ماله من هم duracell هست قابل شارژ نیست ؟ تمام شده
االان هم تمام شده من چکار کنم باطری قلمی 100 تومانی جواب میده یا زود تمام میشه ؟
من یه شارژین بخرم با باطری قابل شارژ درسته چه مارکی ؟
دوستان یه سوال..
.
الان یه سری بازی ها برای کامپیوتر دارن میان مثلاdx11هستن
میخواستم بدونم این 360 ما...هم dx11 رو هم ساپورت میکنه؟؟؟dx10رو چطور؟؟