این هم وضعیت مخابرات :
512 نامحدود
سرور خارجی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
این هم وضعیت مخابرات :
512 نامحدود
سرور خارجی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان یه سوال ... اینجا کسایی که مودمشون در حالت PPPoE هست و در ساعات شبانه دانلود میکنند آیا بدون روشن خاموش کردن مودم راس ساعت مورد نظر .... تجربه ای نظیر کم شدن حجم و... داشته اند یا خیر ؟؟؟
سرویس من حجمی نیست ولی طبق تجربه قبلی که داشتم شما سر ساعت رایگان نباید دانبود کنی باید یه 10دقیقه تاخیر بندازی تا حجمت نپرخهنقل قول:
دادا یعنی 10 دقیقه رو IDM بیشتر تنظیم کنیم مثلا 1.10 دقیقه بدون خاموش روشن کردن مودم خودش اتومات میره رو دانلود شبانه رایگان ؟نقل قول:
بله من همیشه اینجوری میذاشتم و میذارم و خیلی مورد کمی پیش اومده واسم که کم کنهنقل قول:
نقل قول:شما از طرحی استفاده میکردید که شبانه براتون رایگان بود؟نقل قول:
اگر یادتون باشه من خیلی دنبال کمپین تابستونه بودم و حتی رفتم نمایشگاه خریدم.
ولی بعد از خرید واقعا پشیمون شدم چون
- شبانه کاملا حساب میکرد
- در ضمن دقیقا دوبرابر از حجمم کم میکرد(چه روز چه شب)
بعضی مراکز شبانه رایگان ندارند !!!نقل قول:
باید از امور مشترکین مرکزتون بپرسید ببینید توی اون مرکز داره یانه
این تمدید کشک هست عزیزان وقتی اینترنت بگرید 5 سال هم جمع نکنید با همون قرداد استفاده می کنید خودم یخط دارم 6 سال پیش اینترنت گرفت با همون قرارداد استفاده می کنم کسی نیست بگه حالت چطوره ...
فقط اگه مودم یا امکاناتی برای قرداد یک ساله گرفتید زیر یک سال جمع کنید باید خسارت اونها رو پرداخت کنید
جالبه بعد 2-3 ساعت که میگذره دیگه نمیشه وارد وب سایت های خارجی شد.... بعد مودمو خاموش روشن میکنی درس میشه ! من فقط اینجوریم ؟
دیگه مخابرات و سازمان تنظیم مقررات رسما میگن که بیشتر از ظرفیت سرویس ارائه شده و کیفیت اومده پایین احتمالا انتظار دارن خودمون بین خودمون حل و فصلش کنیم :n11:و شیفتی بیایم اینترنت و این یک مسئله عادیه و اصلا غیرقانونی نیست و دزدی حساب نمیشه:n13::n13: