سلام
بین مودم های BM632W و SWC9200 اختلاف آنتن دهی وجود داره؟
کسی مقایسه کرده تا حالا؟!
نمایندگی ها دیگه از BM632W ندارن درسته ؟!:n13:
BM632W از لحاظ حمل و نقل راحت تره بهتر تو کیف قرار میگیره ! :n29:
Printable View
سلام
بین مودم های BM632W و SWC9200 اختلاف آنتن دهی وجود داره؟
کسی مقایسه کرده تا حالا؟!
نمایندگی ها دیگه از BM632W ندارن درسته ؟!:n13:
BM632W از لحاظ حمل و نقل راحت تره بهتر تو کیف قرار میگیره ! :n29:
گمون نکنم چندان تفاوتی داشته باشه.نقل قول:
چون مودم فقط یک گیرنده است و همه چیز بستگی به فرستنده داره.
بعد هم نمایندگی مودم طرحدار نداره. شما یک سرویس که میخرید نمایندگی میاد مودم را براتون ست میکنه.
مگه از کسی طرحش را بخرید؛ یعنی به نام طرف.
نقل قول:
در هرصورت اونها خودشون با یه نمایندگی تماس میگیرن که کسی رو بفرستن تا مودم رو براتون نصب و تست کنه. البته بعضی وقتها نماینده فروش، مودم رو جلوتر با پیک میفرستن و مونده به خود نمایندگی. مراجعه به نمایندگی بیشتر مال زمانی هست که شما از یه نمایندگی خاصی خوشتون اومده و حتماً میخواهین که از طریق اون اقدام کنید. به قولی مراجعه مستقیم به نفعتون هست. وگرنه اگه از طریق سایت اقدام کنید، خود شرکت یه نماینده نزدیک بهتون رو انتخاب میکنه.
ممنوننقل قول:
البته اين مودم رو من خودم با مودم هاي هواوي كه خود مبين نت ميده, مقايسه كردم, ميزان سيگنال دهي fmm-130 تقريبا دو برابر بيشتر از مودم مبين نت بود..ولي حيف كه راهنماي جامع و كامل براي اين مدل پيدا نكردم
البته صد در صد خود ايرانسل راهنماي كامل تنظيمات اين مدل رو داره...ولي نميدونم به من هم بدن يا نه..
راستي ايميل زدم به همون سايت اصلي خودش و درخواست كردم فايل راهنماش رو بهم بدن
متأسفانه نذاشتن طرح قدیممو تمدید کنم. طرح های جدید یکی از دیگری مزخرف تره. نه حجم به دردبخور داره و نه قیمت مناسب.
از روی اجبار 2 مگ با 3 گیگ ترافیک خریدم. سرعت آپلود از 2 مگ قدیم (512 کیلوبیت) بیشتره و به 1 مگابیت افزایش یافته. سرعت دانلود ولی واقعی شده و دیگه از 3 مگ خبری نیست. کاش حداقل حجم اضافه رو منصفانه تر حساب میکردن. اینم تست سرعتش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت شبانه شم امشب بررسی میکنم.
نقل قول:
اتفاقاً رنگهاش مناسب کامپیوتر رومیزی و لپتاپ نیستن و همون مناسب موبایل و تبلت هست. اونجا عمداً رنگها رو غلیظ و خالص استفاده میکنن که راحتتر بشه خوندشون. اما توی کامپیوتر رومیزی و لپتاپ بدتر چشم رو میزنه.
بعد هم هنوز مشکلات فنی زیاد داره. برای مثال مشابه صفحه قبلی آپدیت نمیشه و اطلاعاتش قابل اطمینان نیست. یا الان هر چی گشتم لینکی برای تمدید و پرداخت پول توش ندیدم. انگار عمداً خواستن کاری کنن که به این راحتی کسی نتونه تمدید کنه و همه اجباری برن سراغ تغییر طرح. البته شاید هم بعداً این مشکل درست بشه، اما الان وجود داره.
نقل قول:
نقل قول:
اشتراک قدیمی یه چیز قابل لمس یا ثابت مثل شماره تلفن نیست که قابل انتقال و حفظ باشه. یعنی تمام اشتراکها به شخصیت حقیقی یا حقوقی واگذار میشه و بعد از اتمام یا لغو اشتراک، همه چیز از بین میره و نهایت یه رکورد توی آرشیو مبیننت یا نمایندگی ازش میمونه.
در مورد مودم قدیمی هم بعید هست نمایندگیها بخوان مثل خرید و فروش ماشین برن سراغ خرید و فروش مودم دست دوم. یعنی اگه نمایندگی هم اینکار رو بکنه یه کار روتین و استاندارد نیست.
پس اگه شما بخواهید اکانت فعال با مودم بخرین مجبورین به اینترنت و اشخاصی که اکانتشون رو میفروشن مراجعه کنید. بماند خودم شخصاً اینکار رو نمیکنم چون اکانت هنوز به نام نفر اول خواهد بود و هر لحظه میتونه اکانتش رو ببنده و شما هم دستتون به هیچ جا بند نیست چون اصولاً از اولش نمیبایستی اینکار رو میکردین و اکانت کس دیگهای رو بخرین. تازه مشکلات احتمالی که نفر اول میتونسته داشته باشه هم به شما منتقل میشه و احتمال داره که شما رو مقصر بدونن و برعکس.
نقل قول:
قبلاً هم یادم هست که مودمهای USB ایرانسل که یه تقویتکننده دستهدار داشتن توی خونه دوستم وسط اتاق و بدون نزدیکی به پنجره یا بالاترین از سطح زمین خیلی خوب جواب میداد. پس مشخصه که ایرانسل توی انتخاب مودم بهتر از مبیننت هست. در مورد درخواست راهنما هم اتفاقاً هم میخواستم همین پیشنهاد رو بدم، منتهی نمیدونستم که حوصله نامه نوشتن دارین یا نه که دیدم خودتون قبلاً اقدام کردین. البته ایرانسل اگه راهنما هم داشته باشه که بعید هست با ایمیل بده چون اگه میخواست بده که قبلاً توی سایتش میذاشت.
نقل قول:
جالبه که نذاشتن طرح قبلی رو تمدید کنید چون من تونستم تمدید کنم و ایراد نگرفتن.
نقل قول:
چند روز پیش کارشناسی که اومده مودم 635 من رو تست کنه، با خودش یکی از این مدلهای SWC-9200 رو آورده بود و حسابی اونجا تستش کردم. منطقاً بخاطر دو آنتن قابل تنظیم وایمکس وضعیت بهتری داره تا مدلهای قدیمی که آنتن اونها روی بورد الکترونیکی نصب شده و باید برای تنظیم دقیقتر خودم مودم رو جابجا کرد. مثل کاری که توی رادیوهای موج متوسط AM میکنیم. در کل قصد دارم که خودم به زودی یکی از اونها بگیرم. البته این رو هم بگم که کلاً به سازنده 632 و 635 که هواووی باشه بیشتر اطمینان دارم و میدونم مودمهای خوبی دارن. اما مشکل اینجاست که این مودمها رو برای وقتی ساختن که تعداد دکلها و قدرتشون خوب و مناسب باشه و نیاز به تقویت خاصی نباشه.
دو سال پیش که بار اول مبیننت اومدم توی صفحه عضویت میگفت که تا نیاز نباشه به مودم Outdoor نیازی نیست. اما جدیداً برعکس شده و از همون اول کار خودشون رو راحت کردن و گفتن که فقط مودم خارجی خوب جواب میده و تا مطمئن نشدین سفارش مودم داخلی ندین.