حالا چرا خوشحالی میکنی ؟نقل قول:
فکر کنم منطقه شلوغی داری
سرعت دانلود من 1400 کیلو بایت هست ...
Printable View
حالا چرا خوشحالی میکنی ؟نقل قول:
فکر کنم منطقه شلوغی داری
سرعت دانلود من 1400 کیلو بایت هست ...
بیزحمت تست : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
البته داخلی ...نقل قول:
دوستمون اشاره نکرد داخلی یا خارجی
نقل قول:دادا مگه نشنیدی که : خنده ی تلخ من از گریه غم انگیز تر است خخخنقل قول:
الان درست شده انگار. داداش حرفم سر سرعت نبود . بیش تر سر نوسانات اینترنت های وب بود. با سرعت 1.4 معمولا دانلود می کنم تو اینترنت 16 مگ .
ولی یه دفعه ممکنه بیاد رو 600 تا 800 و یه دفعه هم مثل اون بالا بیاد رو 100 کیلو سرعت دانلود . حرف من اینه :n09:
منم از قم هستم
16مگ گرفتم تستی
سرعت روی 3 مگ هستش
دانلود 460 این حدودا
ولی پینگ 4.2.2.4 بالاست
زده 157
ولی تو بازی کانتر پینگ 200 190 220 میشه :-؟
اگر هم بهشون بگیم چرا اینجوریه میگه از نویزه این حرف ها
صبادز پینگش زیر 100 میداد صبح در دفترم
تو پینگ حرف نداره
ولی خوب های وب برای دانلود بهتر میارزه یکجورایی :-؟
حالا موندم های وب بگیرم نگیرم
دوستان به نظرتون من همین 128 نامحدود بمونم یا طوفان های وب رو بگیرم؟الان ماهی 13.5 میدم حساب کردم طوفان میشه ماهی 21 تومن.مشکلی با قیمتش ندارم ولی چون تا حالا کمتر کسی ازش راضی بوده نگرفتم.اگه 512 نامحدود داشتم خیالم برای همیشه راحت بود
خوب این هم وضعیت ما با های وب همین الان.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زنگ زدم پشتیبانی میگم 50% پکت لاست دارم اول که گفت خط شما نویز داره بعد گفتم اگه نویز داره پس چرا اول صبح ها پکت لاست صفر هست بعد گفت پینگ مودم بگیر گفتم 1> هست بعد گفت خوب چیز شکن نزدی گفتم نه گفت خوب نرم افزار tw نصب کن بیام رو سیستمت ببینم چیه نصب کردم امد یه دستور تریس زد که بعد گفت ببین این جا که ای پی شرکت ماست مشکلی نداره و از طرف مخابرات هست و از دست ما کاری بر نمیاد گفتم یعنی شما نمیتونید به مخابرات بگید درست کنه گفت نه ما به سیستم های اونا دسترسی نداریم که خلاصه که ما علاوه بر های وب باید یک قرارداد با مخابرات و یک قرارداد هم با زیرساخت ببندیم و در اخر برای محکم کاری یک قرارداد با شرکت خارجی که اینترنت رو به زیرساخت میفروشه تا شاید بشه از یه طریقی پیگیری کرد.
توصیه میکنم در صورتی از های وب اینترنت بگیرید که حتما خط با کیفیت و به مرکز مخابرات هم نزدیک باشین
تست سرعت همین الان