دوستان شما هم با سرویس های فیل/ش/کن مشکل دارید؟ من با هیچکدوم نمیتونم با سرعت خوب وصل بشم.
Printable View
دوستان شما هم با سرویس های فیل/ش/کن مشکل دارید؟ من با هیچکدوم نمیتونم با سرعت خوب وصل بشم.
من از وقتی که شنیدم مخابرات اینترنت نامحدود ۱ مگ رو جم کرده دچار افسردگی شدیدی شدم در حال حاضر ۱ مگ نامحدود دارم اما تا ماه دیگه قرارداد ۱ ساله تموم میشه امکانش هست دیگه ۱ مگ نامحدود مارو تمدید نکنان برگردونن مارو به ۵۱۲ ؟ آقا من واقعاً بعضی از دوستانو درک نمیکنم دم از اینترنت حجمی میزنن اصلا نمیفهمم با ۳ گیگ در ماه چیکار میشه کرد اینترنت حجمی یه شوخی بسیار بسیار تلخ یا بهتره بگیم به جوک بیشتر شبیه حالا میخواد ماهی ۳ گیگ باشه یا ۱۰ گیگ
مال همه اینطوریه دوست عزیز
نقل قول:
با چندتا مودم هم تست کردم نشد یادمه خود پشتیبانی مخابرات زمانیکه خواستم یوزر/پس رو بگیرم هم گفت بذار رو 8 81نقل قول:
مشکلی ندارم فقط برام عجیب بود که چرا 0 35 نیست :n13:
2 ساله دارم 1 مگ و هر ماه هم تمدید میکنم،مگر اینکه سرویس 1 ساله فرق داشته باشه قوانینش که من نمیدونم وگر نه کسایی که از قبل دارن همون میمونه تا وقتی که تمدید کنند.نقل قول:
منظور من اینه که با اجاره نامه ۱ ساله این ۱ مگ رو گرفتم یعنی وقتی زمان اجاره نامه تموم میشه آیا باید تمدید کنیم ؟ منظور شمارو نفهمیدم که هر ماه تمدید میکنین یعنی چی ؟ ملک بودین ؟ یعنی سر سال زنگ نزدن به شما آقا باید تمدید کنی ؟
نقل قول:
عزیز مالک هستم و هر دو ماه یک بارم میاد رو قبض و پرداخت میکنم و تمدید میشه ، قوانین 1 ساله و اینا رو نمیدونم. :)
نه عزیز جان، هیچ ربطی نداره. تا وقتی تکنولوژی جدیدتری اختراع نشه شما با همین بساط باقی می مونید. نگران نباش.نقل قول:
فقط حواست خیلی باشه! من دو مگ داشتم و 2 3 ماه میخواستم برم سفر کاری، واسه همین از سایت سرعت رو روی 128 آوردم و رفتم اومدم خواستم ارتقا بدم دیدم تا 512 بیشتر نداره!
زنگ زدم 2020 گفت جمع کردیم داداش، سرعت بالا خواستی باید نت حجمی بگیری. که اگه بیای روی حجمی هم دیگه بعدش خبری از نامحدود نیست!
تلفن منطقه ما هم فیبر نوری هست و هیچ چاره ای جز مخابرات نداریم!
منی که روزی 10 گیگ فیلم و سریال دانلود میکردم حالا باید با سرعت 61 کیلوبایت تک آهنگ های کیفیت 128 دانلود کنم! خیلی زور داره واقعا....
نه عزیز جان، هیچ ربطی نداره. تا وقتی تکنولوژی جدیدتری اختراع نشه شما با همین بساط باقی می مونید. نگران نباش.نقل قول:
فقط حواست خیلی باشه! من دو مگ داشتم و 2 3 ماه میخواستم برم سفر کاری، واسه همین از سایت سرعت رو روی 128 آوردم و رفتم اومدم خواستم ارتقا بدم دیدم تا 512 بیشتر نداره!
زنگ زدم 2020 گفت جمع کردیم داداش، سرعت بالا خواستی باید نت حجمی بگیری. که اگه بیای روی حجمی هم دیگه بعدش خبری از نامحدود نیست!
تلفن منطقه ما هم فیبر نوری هست و هیچ چاره ای جز مخابرات نداریم!
منی که روزی 10 گیگ فیلم و سریال دانلود میکردم حالا باید با سرعت 61 کیلوبایت تک آهنگ های کیفیت 128 دانلود کنم! خیلی زور داره واقعا....
یه سوال دوستان:
من صبا نت دارم و دیگه شبانه رایگان نداره.
اگر بخوام اینترنتی داشته باشم که باهاش دانلود هم انجام بدم(زیاد نه روزی 1 تا 2 گیگ) میشه روی مخابرات حساب کرد؟