[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
من عاشقتم عزیزم :n16:نقل قول:
خیلی باهات حال میکنم:n16: به ترولهات ادامه بده. داش ما هنوزم GOD OF RENGAR هستیم حد اقل با اینهمه نرف بازم لاینمون رو نمیدیم:n09::n10:
فقط تراخدا درد و دل یه پیرمرد خسته را نزار به حساب ترول...:n14:
راستی این عکس ها را فک کنم پارسال هم گذاشته بودی ولی در کل اشکالی نداره بلاخره تونستی پنتا بگیری که هیچکی نمیتونه بگیره:n06:
:n04::n04:نقل قول:
جاااااان
چه خبرته چرا انقد IP زیاد داده؟؟؟؟
ipboost زده به رگنقل قول:
یه چیزی فهمیدم :n28:
من یه اکانت توی Euw ساختم وقتی میرم با Bots بازی میکنم بعضی وقتا چند نفر توی تیم منن که خیلی عجیب بازی میکنن همیشه هیچ آیتمی نمیگیرن و match hestory شون رو که نگاه میکنم میبینم هر بازی اینجورین هرچی هم باحاشون حرف میزنی اصلا جواب نمیدن
اینبار دقت کردم دیدم بازم 3 تا از اینا رفتن mid همشونم دقیق یه جا واستاده بودن تا اخر که بازی تموم بشه 20 ، 30 باری هم مردن
فهمیدم که اینا اصلا پلیر نیستن اینا مثل Bots بازی میکردن
رفتم گشتم یه سایت پیدا کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی هـک عجیبیه باحاش میشه Bots ساخت واسه level up کردن :n04: ولی مجانی نیست
خیلی قدیمیه . بعضی ها اینکارو با لینک زیر مجموعه خودشون می کنند که ... :n02:نقل قول:
یکی از دوستام با همین روش داره RP در میاره خدا خیرش بده واسه منم گیفت میکنه:n16:نقل قول:
Rengar Try hard !!!:n08::n10::n10:
دوستان لطفا یکی کمک کنه هرچندوقت یکبار به این مشکل میخورم الان دیگه نمیتونم کانکت شم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]