بعله! دروغم کجا بود!نقل قول:
Printable View
بعله! دروغم کجا بود!نقل قول:
ممنوننقل قول:
دو ماه یه مغازه اجاره کردم که تلفن نداره.دوماه بعدشم شاید همونجا شاید جای دیگه.مخابراتم گفتش پست خالی ندارند اونجا.سیار هم هستم.هر روزم نت میخوام حداقل از موبایل ایرانسل بهتر باشه دانلود نخواستیم
سایتم باید هر روز آبدیت بشه.چاره چیه
یه سوال مهممممممممممممممممممممممم ممممممم
اگه مودم های قدیمی که طرح های قدیمی ارزون روشون فعاله رو از یه نمایندگی که هنوز اونارو داره بگیریم ارزشش بیشتر از طرح های جدید و مودم های طرح جدید هست؟
سلام . در این سرویس2 تا 8 صبح رایگان هست ؟
یک ماهه CB1102 1 مگابیت یک به چهار 8 الی 20 55000
نقل قول:
ولی باز جالبه که همون سایت تست خودشون هم سرعت آپلود من رو خیلی خیلی کم نشون میده. البته اسپیدتست هم که قبلاً ازش عکس گذاشتم نشون میده که واقعاً آپلودم افتضاح هست و معلومه که واقعاً هم اینطور هست. البته بخش سرعت رو قبول دارم که جوک گفتن و سرعت واقعی من خیلی وقته که بیشتر از 250 کیلوبیت نشده.
دوستان برای سفارش دادن از طریق خود سایت و فورمی که در این صفحه هست اقدام کنم یا مستقیما به یه نمایندگی نزدیک مراجعه کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودمی که میخوام این هست:
مودم داخلی وایمکس با پورت تلفن و امکان WiFi و یا Indoor
VOIP-WiFi CPE
BM632W
2.200.000
کم مصرف
یک ماهه
B1401
512Kbps
3GB
180.000
کلا با 5% مالیات حساب کردم میشه 249900 تومان.
دوستان سرعت 2مگ تو ساعت رایگان چنده؟
نقل قول:
مودم شما یکی از مدلهای قدیمی مارک جمتک هست. البته الان توی سایتش مشخصاتش نیست، ولی مشکل اینجاست که کلاً توی اون سایت اطلاعات راهنما و فنی برای هیچ مودمی نیست چه جدید باشه و چه قدیمی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد اون مشکلی که گفتین هم الان سر تا پای مودم خودم و مشابه هواووی رو گشتم. اصولاً چون امنیت با سیم هست دیگه جایی برای قطع کردنش نذاشتن. اما یه مورد هست به نام فیلتر مکآدرس که میشه تعیین کرد فلان آدرس توی لیست سیاه باشه یا برعکس توی لیست سفید. البته خودم تابحال این مورد رو تست نکردم، ولی منطقاً دیدم که این مورد برای وایرلس مصرف داره که هر کسی نتونه سعی به ورود داشته باشه. اما شاید برای ارتباط با سیم هم جواب بده. البته باید ببینید که مودم شما هم بخشی برای فیلتر مکآدرس داره یا نه. بگردین ببینید آیا توی منوهای تنظیمات مودم همچین چیزی دارین یا نه.
در مورد دور بودن جای مودم هم بگم که این مدل کابل شبکه تا 100 متر رو راحت جواب میده و نیاز به تقویت نداره. برای همین اگه فاصلهتون خیلی زیاد نیست که شاید بهتره یه کابل شبکه بلند بسازید و خودتون رو از دردسرهای وایرلس خلاص کنید. البته این موضوع ربطی به سوءاستفاده از مودم زمانی که شما بالای سرش نیستین، نداره و اون قضیه و قفل مودم رو مگه با همون مکآدرس انجام بدین.
درضمن یه نکته مهم، برای اینکه کسی نتونه وارد تنظیمات مودم بشه، حتماً رمزش رو عوض کنید. البته میشه با ریست سختافزاری رمز رو پاک کرد، اما چیزیه که معلوم میشه و نمیشه مخفیانه وارد بخش تنظیمات مودم شد.
نقل قول:
منظور شما از ضعیف بودن سیگنال یعنی سیگنال خود مبیننت هست یا منظورتون قدرت این مودمها هست. چون اگه مورد دوم باشه که منطقاً بخاطر دو آنتن مستقل قابل تنظیم برای جهت عمودی و افقی وایمکس، مطمئناً قدرت دریافت بهتری رو داره. الان که جدیداً دیدم کارشناسهایی که به محل اعزام میشن هم از همین مودم بعنوان مودم تست استفاده میکنن و دریافت بهتری نسبت به مودمهای رایج داره.
نقل قول:
وقتی هدف خاموش کردن از طریق قطع برق باشه که خوب منطقاً بهتره برای حفاظت و کم کردن استهلاک، آداپتور رو از برق دربیارین. راه ساده استفاده از محافظهای برق کلیددار هست که هم از آداپتور محافظت کنه و قطع برقش راحتتر باشه.
کسی میتونه راهنمایی کنه؟نقل قول: