سلام
شاتل با linksys مشکل داره؟ یه وایرلس دار میخوام بگیرم میترسم!
Printable View
سلام
شاتل با linksys مشکل داره؟ یه وایرلس دار میخوام بگیرم میترسم!
این جا هم از افت سرعت شاک هستند ، ظاهرا من از معدود افرادی هستم که سرعتم خیلی خوبه و شب ها با سرعت 65 تا 69 دانلود میکنم ، واقعا چرا ؟
من لینک سیس وایرلس wag54g2 دارم تا حالا هم مشکلی نداشتمنقل قول:
سرعت منم خوبه راضیم
دوستان تو قسمت ردگیری سفارش مرحله بعد از ( منتظر تخصیص پورت ) چه مرحله ای هست؟ الان زده 73 درصد
منم از آبان ماه که سرویس اکو گرفتم...مشکلی نداشتم! هر شب 1100-1300 مگ دانلود دارم!نقل قول:
شاد باشید:40:
یک سوال داشتم مثلا مهلت پرداخت من 26ام است من از شاتل پرسیدم اگه بخوام تغییر سرویس بدم همون 26ام بگم چون هر وقت بگم بقیه ترافیکم می سوزه و سرویس جدیدم از اون تاریخ شروع می شه؟؟؟ کسی تا به حال این کار را کرده؟؟؟؟؟ (یه سوال خیلی الکی مهلت پرداخت 26 خود 26ام هم می تونم پرداخت کنم دیگه :31:)
خدا اینترنت شرکت رو زیادش کنه :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اندازه این تصویر کوچک شده است ! برای مشاهده تصویر اصلی اینجا کلیک کنید . اندازه اصلی تصویر 1024x768 و حجم آن 107 کیلوبایت میباشد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی با پشتیبانی تماس گرفتم و گفتند که بخاطر ترافیک زیاد شبانه است که سرعت کم میشه ...
فرقی هم نمیکنه که 512 باشی و یا 128 و یا.....
من تعجب میکنم دوستانی که دانلودشون راحت 65 کیلو است.
البته در روز من هم دانلودم همینه ولی شبا از ساعت 3 به بعد افتضاح میشه ....
از 1 بامداد تا 2 روی 60 کیلو است ولی از 2 میشه 30 کیلو و بعد از ساعت 3 هم به کیلو نمیرسه!!!!!!!
بله اینترنت پرسرعت اکانت رپیدشیر فیلم بلوری حجم بالا .... یه زمانی منم اینترنت پرسرعت اینجوری دسترسی داشتم می فهمنقل قول: